🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 625
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 475
Погледах малко с Игор Крид, ясно ми е Капитонова що не е в руския ерген, там ми се виждат момичетата мнооого красиви, доста по- красиви са от нея. Няма шанс, а у нас кокуренцията е… о уел, както казах, тя направо хубава ми се струваше 😂😂😂
Допълвам: малко гледах, но… Игор го познавах като певец само, тук ме разочарова. Нашият Вики е къде по.. не знам добродушен, възпитан, не надут, не груб. Може да ми се е сторило, но не ми допадна като човек.
Допълвам 2: Имаше бременно момиче, събра всички рози на букет, даде ги на нея и по живо, по здраво. Уж да не рискува здравето на детето. 😂😂😂😂Бях забравила, че трябвс да имам предвид, че руснаците са обратното на американците, и ми беше смешно. 😂😂😂

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 00:50 от Анонимен

# 2 476
Не знам дали сте коментирали или ви е убягнало, Сашка се е снимала с булчински рокли за българско списание. На корицата е.

# 2 477
Сашка има същия специфичен говор като Марияна Попова, и същия пепеляв цвят на лицето, сякаш има сив под-тон...или жълт...
Същия типаж женичка ми изглежда.

# 2 478
И аз погледах малко руското шоу, ами нямам думи, то толкова красиви момичета, даже и в конкурс за красота не съм виждала. Питонова въобще неже за там. Другите кокошки също.

# 2 479
  • Terra incognita
И сега изниква въпросът: мит ли е красотата на българката?

# 2 480
Погледах малко с Игор Крид, ясно ми е Капитонова що не е в руския ерген, там ми се виждат момичетата мнооого красиви, доста по- красиви са от нея. Няма шанс, а у нас кокуренцията е… о уел, както казах, тя направо хубава ми се струваше 😂😂😂
Допълвам: малко гледах, но… Игор го познавах като певец само, тук ме разочарова. Нашият Вики е къде по.. не знам добродушен, възпитан, не надут, не груб. Може да ми се е сторило, но не ми допадна като човек.
Допълвам 2: Имаше бременно момиче, събра всички рози на букет, даде ги на нея и по живо, по здраво. Уж да не рискува здравето на детето. 😂😂😂😂Бях забравила, че трябвс да имам предвид, че руснаците са обратното на американците, и ми беше смешно. 😂😂😂

А като е бременно това момиче, къде отива да си образува стрес с камери и предавания? Направил й е добро, че още в началото я е върнал.

# 2 481
Да, така е за стреса. Просто, сякаш че е удобно оправдание да я разкара, както веднага поиска да направи.
За красотата на българките: според мен си е мит. Съотношението на красиви жени,  в Русия например, е доста по- високо, ако трябва да сме честни. Много по- често се срещат такива, след които да се обърне човек и да си каже уау. Ако вземем една извадка като Ергенът, нашите моми като погледнем и техните.. Капитонът там щеше да е от грозноватите, тук е една от най- хубавите. Че стереотипите за кофти характера им много често са верни, е друг въпрос. Чисто физически, не смятам, че сме толкова красива нация, колкото ни се иска да бъдем.

# 2 482
Факт е, че в Русия има много красиви жени. Но има и много грозни и много обикновени, които просто не се забелязват толкова и не се запомнят.

Аз самата познавам много рускини, от които повечето са учтиво да кажем - "посредствени".

Мисля, че в голяма страна като Русия много по-лесно ще съберат необходимия брой добре изглеждащи кандидатки. А и в нашето предаване стремежът изобщо не е бил момите да са хубави, като гледам какви са вкарали. Нали никой не мисли, че Зори Джи и Сид са обобщение на това как изглеждат българките.

# 2 483
Не, не , не, няма да гледам руския вариант. Как пък едни гащи не са свалили и дръпнали една презрамка.Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
И тоя момък що не е избрал бременната мома? Поне няма са мъчи да прави деца, милия, всичко му е наготово... Joy

# 2 484
Въпросът не е само относно броя население и, че ние сме доста по- малки, чисто фенотипно, ако извадим един по- общ образ, не е толкова привлекателна българката. Разбира се- това е лично мое мнение, ясно е, че има много вариации и много различни красоти във всяка държава. Аз говоря за общия. И че ако погледнем съотношението брой  по- красиви жени на единица население, в наша полза няма да са нещата. Това е сравнено не само с Русия, има доста други държави, които ни ,, бият”, има и такива, сред които ние изпъкваме. Сякаш сме златната среда, но да кажеш, че сме най- красиви…. 😀😀😀😀

# 2 485
Според мен тая приказка за българките е тръгнала от това, че има разнообразни типове жени на малко население. Има славянски тип, има средиземноморски, има всякакви вариации между типовете. Ние си го тълкуваме това по някакви хиперболизиран начин.

# 2 486
Има нещо вярно. Има си го и общото излъчване обаче; например ако ти покажат редица лица, много често ще познаеш веднага кое е българското. Изключвам тия по- интересни отличителни типове разбира се, които ги има като по- редки във всяка държава - рижава коса с лунички, ситно - къдрава коса и.т.н, т.е където е въпрос на комбинация от интересни гени.
Иначе средиземноморският тип жени са много, много красиви, светлите очи с хубав тен и черна коса е нещо страхотно.

# 2 487
  • София
Къде ги намирате тези чуждестранни Ергени? На руски ли са?

# 2 488
Бременна в 7-ми месец! Супер! Ергенчето ако я остави до края  т.е. още два месеца, ще трябва да я изражда, вместо да бъде интимен с нея. Каква по-голяма интимност от израждане?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 09:14 от geri1919

# 2 489
Бременна в 7-ми месец! Супер! Ергенчето ако я остави до края  т.е. още два месеца, ще трябва да я изражда, вместо да бъде интимен с нея. Каква по-голяма интимност от израждане?

Еееер явно и там има извратени сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт