🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 558
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 550
Без бой си признавам, че продължавам да гледам, за да обсъждаме тук. 😂 Нито самият Перчем/Общак ми е интересен, нито някоя от мОмите.

# 2 551
А какво изобщо прави там Ния-Косара или малкото Вики?

Ми вероятно е забравил за тях . Вий хвърлихте ли си китките от 8 ми март а а А?

# 2 552
Не мога да разбера защо даването на гривната на Капитонова се определя като добър ход. Няколко такива оценки прочетох тук преди дни.
Ако Александра наистина желае да се отърве от гривната като някакъв вид ябълка на раздора, по-добре да иде да я върне на Виктор. Да обясни, че високо е оценила жеста, но емоционалния момент ѝ е по-силен спомен от гривната, която в момента е единствено повод за злорадство и скандали. Да му каже, че ако действително иска тя да притежава гривната, да ѝ я даде след края на формата и толкова.
Па тя ще ѝ дава на Капитонова точно онова, което тя иска – онази единица с четирите нули отзад в евро. Дреме ѝ на Питонова за жеста, срещата на Александра, за някакви си емоции или Виктор изобщо.

Да не бързам все пак с оценките, защото не знам какво точно е довело до този акт, но на този етап не ми изглежда умна постъпка от страна на Александра – хем дава на Виктория именно материалното нещо, което ще ѝ избоде очите, хем става наистина тъпо пред Виктор, който е направил жеста конкретно към нея.

Дописвам.
И да си хване пътя доброволно Александра, да си прибира гривната и да заминава. За другите-каквото остане т.е какъвто рекламодател се присламчи.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 18:57 от geri1919

# 2 553
Ако е до мерки, Дениз сигурно е 75В с подплънки, самата обиколка сигурно е плюс 10см, та може и да го докарва със сииииилно приближение до 90, ама то в това предаване всичките им биографии са със силно приближение Rolling Eyes

За мен Капитонова е единствената, която се държи естествено, макар и подличко, и говори каквото мисли, не с позьорски фрази, всъщност доста добре й върви разговора. Ния-Косара и Викиту май просто нямат опит какво да правят в компания на непознати възрастни, крайно време е да си ходят, пък и да не се алкохолизират Satisfied Карина изглежда ужасно скучен човек, без въображение, което доста пречи в създаването на връзки, еле пък с ерген дето е в центъра на публичното внимание, много се разминават, а че е хубава за гледане няма спор. Герганка ми е нещо като рекламна пауза, иху-аху, песничка, танц, и се връщаме на основния филм.

# 2 554
geri, и аз не мисля, че е умен ход. То целият е жест е отражение на първосигналността на Сашка. Значи е толкова проста, че с провокации могат и “съкровището” да ѝ вземат от ръцете. Тая първичност ще ѝ изяде главата

# 2 555
В руското предаване правеха впечатление половината може би и то преди да ги измият на следващия ден и да се съблекат по бански.
Гергана е много по-красива от всички там. Дали ви е симпатимна е съвсем друг въпрос

# 2 556

За мен Капитонова е единствената, която се държи естествено, макар и подличко, и говори каквото мисли

То да говориш каквото мислиш , не винаги е добър ход  . Особено ако , мисълта ти е толкова елементарна , пошла и меркантилна . По добре е да си мълчиш , ако поне малко имаш усет.
(за протокола - използвам думата меркантилен само в много тежки случаи.

# 2 557
Ефибуш, изгледах първите 4 въпроса от по-късното предаване на Цитиридис.
Беше игра със събличане при грешен отговор и задаване на въпроси.
Един въпрос - Колко е гръдната обиколка? - отг.90 🤪🙄🤦

# 2 558
Да, много е естествена Питонката, тя е толкова куха, че няма от къде да вземе м’териал да бъде изкуствена.

# 2 559
Не харесвам Сашка вече, смятам, че е конфликтната тя и т.н. Ама да върнела гривната и да си тръгне!? От какъв зор!?
Който не му изнася, да си тръгва. Дори и да си тръгне, защо пък да им давала гривната, нЕма нужда.

# 2 560
Без бой си признавам, че продължавам да гледам, за да обсъждаме тук. 😂 Нито самият Перчем/Общак ми е интересен, нито някоя от мОмите.
И аз!🥂😃

# 2 561
На мен нито една от участничките не ми харесва. Гледам ги само за сеир.

# 2 562
Откъде дайде това с връщането на златото? Или с даването на гривната на Бобровата.....

# 2 563
О да,и аз не одобрявам да дава гривната на Бобърка. По-скоро коментирам вече след свършен факт.Тета,вижда се на превюто за следващия епизод.

# 2 564
От промото дето го въртят

Откъде дайде това с връщането на златото? Или с даването на гривната на Бобровата.....

Общи условия

Активация на акаунт