🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 541
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 565
Ясно , мерси.
Общакът сигурно пак няма да вземе отношение и ще се излуе кат пр@дня из гащи...разбрах.
Много ми е безхарактерен в предаването  кат фикус в ъгъла. Общ фикус ...

# 2 566
Сама ще се прецака (извинявам се. Ще пазарува от About you и често ще слуша рекламата) Александра.
Дори и да изпитва Виктор някакви симпатии към нея, Александините действия има много голям шанс да ги прекършат набързо.
А можеше да го отиграе добре.
И на другите няма да им набие канчето, а дори напротив. 

# 2 567
Капитонова не е точно рускиня. От републиките е. Тя е от град Чебуксаре,  който е столица на автономна република Чувашия.  Майка й и баща й са с тъмни коси, баща й даже ми се стори мургав.  Майка й беше доста красива  на снимката.

# 2 568
Перчемът утре ще води с моторя една от булките да и покаже къде спинка.
Блага се отрича от Александра.
Въобще утре съспенс Joy

# 2 569
Перчемът утре ще води с моторя една от булките да и покаже къде спинка.
Ето го и отговорът откъде чебурашката-питон знае на колко минути път е вилата на Виктор.
Само дето не утре, ами в петък.Wink

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 20:12 от geri1919

# 2 570
Ех, че тъжно се завързват нещата… Тая верно ще я сложат за победител Sad

# 2 571
Блага ли облажи?

# 2 572
От сега почнах да вдигам кръвно и да се ядосвам, значи. ПредстаЯм си в четв как ще се ядосам .... пфуууу ..
Кога казахте, свършва, тая тъпня Joy
Че ми се разби здравето ..... Joy

# 2 573
А гледайте майтап, ако Виктор отвлече Александра на мотора си, че да изяснява ситуацията с гривната. Joy Joy Joy

Меси тестото за маретите, Тета! Така ще ти се оправят нервите.Smiley

# 2 574
А може и Блажка да открадне, щом ще води някоя във вилата си. Да олаби малко.

# 2 575
От промото дето го въртят

Откъде дайде това с връщането на златото? Или с даването на гривната на Бобровата.....

Тази гривна по някакъв начин трябва да я върнат обратно на продукцията, както става и с другите бижута и рокли от коктейлите. Заложено е в сценария. Направиха вече рекламата на Алтънбаш. Нашите девойки не са заслужили такива скъпи подаръци/награди като гривна с диаманти.

# 2 576
Дори да струва 10 000Е тази гривна, не е кой знае каква сума.
Колко струва една реклама в праймтайма? Разправяха за някаква сума пак около 10 000 за минута (или 30сек), ама в лева. Колко струва продуктовото позициониране? Нали имахме тук хора от телевизиите?!Може ли малко инфо в цифри?
Зае немалко ефирно време въпросната Алтънбашка гривна.
А може и да имат някаква уговорка за бижута на по-късен етап и наистина да я върнат в замяна на нещо друго.

# 2 577
Аз, ако ще трябва да връщам гривната, изобщо нямаше да я дам на врага си. Щях да я върна на Виктор, ако мотивът е ревност и обида. А ако не трябва да я връщам, хич да не се надява Капиталова, или която и да е да й я подаря, като че ли ми е направила голямо добро!
Пак драми, пак глупости! Остта Алекса - Питонова и абсолютно хлъзгаво поведение от Виктор!

# 2 578
  • София
Аз я разбирам Александра, да влачат. А и за какво й е скъп подарък от човек, който на другата вечер се мляска с една от най-големите й противнички и по принцип противна. Да видим дали ще й затвори устата. Нека пък и той се сърди.

# 2 579
Те сценаристите (и психолозите) на предаването много добре знаят на кого да бъде подарена гривната, за да се получи драмата, налЕ. Александра отдавна показа, че се предава пред врага, не мисли, когато влиза в спор, действа първосигнално и след две минути вече се предава, защото не знае как да се защити. Та, и с гривничката така. Аз нямаше да я върна на Виктор, нито да я дам на Виктория. Щях да си я нося и да си се перча с нея в лицето на рускинчето.

Общи условия

Активация на акаунт