🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 531
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 595

Е, те това липсва, за да е пълен потреса - магия! Joy
Часовник се видя още първия път като дадоха анонса за утре, но вече ми толко все равно, че ме мързеше да ви пиша, че не е гривната това.

# 2 596
ЗначЕ, след последните драми около Емрах и Теди Александрова, ергенските кахъри бледнеят 😬 тез избиха рибата, чесно.
И там се подхвърлят едни биополярни разстройства, вече за нищо го нямат. Започвам да си мисля, че Питонова може да има предвид разстройството на биополето, все пак тя ги разбира тези неща с привличането на кинти, това-онова. Скоро може да започне да намества чакри и да разваля магии.

Хахаха, Азалия🌺, по едно и също време сме писали за магии. 😂

# 2 597
А Марулата като каза, че Александра сигурно хипнотизирала Виктор, на глас ме разсмя. Ми като е толкова добра в занаята (нещо, което леееко ме съмнява), що не е успяла да хипнотизира и групата на злобилите да я захаресват? Само питам, за един преател...Rolling Eyes

# 2 598
А, бе, вие ли пишете на Витя всекидневно, човекът е изморен от участия тук-там , нали е популярен, и кат се върнел вечер - 200 съобщения го чакали, плюс снимки с дефицит на дрехи...Който е писал, да си признае - без бой! Аз не съм.

# 2 599
Бас хващам, че Тета му изпраща всеки ден нова порция само по буркатени терлици и то разплетени.

# 2 600
Тоя пък колкото пъти го видя и чуя да говори толкова повече оценям мъжа ми, който му е набор всъщност, но със светлинни години пред него по всичко.

# 2 601
ОценяВАМ, ама всеки сам си преценя... Joy

# 2 602
  • Terra incognita
Аз викам, че носени гащи му пращат по Еконт, пък то- снимки. Скука.🥱

# 2 603
А откъде Александра се е сдобила с мъжки часовник? Излиза, че пак е била с него. Grinning

# 2 604
Че е гривната не писахме ние, а инфото за всяка седмица в ladyzone и постната в страницата на Ергенът.
Иначе на промото Питонова наистина държи часовник.
Обаче за реакцията на Ергенът, мисля че нещо ни подхлъзват в седмичното инфо. Далеч не изглежда разстоен толкова в промото с думите : "Споменът никой не може да ни го вземе" (по памет цитирам)

# 2 605
тя гривната под наем била те кво са се обръкале

# 2 606
Като прочетох, че ще се разразяват невиждани скандали и чак се разколебах дали да го гледам.  Хем ми се гледа, хем ме натоварва, хем все едно и също. 🤷‍♀️

Ами то без скандали ще е пълна скука. Все пак, човешката природа не може без проблеми.
Още Агент Смит в Матрицата го каза: "Знаете ли, че първата Матрица беше създадена за един перфектен човешки свят? В него никой не страдаше, всеки бе щастлив. Но беше пълен провал. Никой не прие програмата....Аз вярвам, че като същества, човеците определят своята реалност чрез страдание и мизерия."

# 2 607
  • Terra incognita
Те всяка седмица обявяват, че ще станем свидетели на невиждани скандали. Колко, пък, да са невиждани?

# 2 608
Те всяка седмица обявяват, че ще станем свидетели на невиждани скандали. Колко, пък, да са невиждани?
Понеже не познават комшийката от седмия етаж...аматьори

# 2 609
  • Варна
Мои разсъждения, но възможен спойлер. Не отваряйте, ако не искате чуто от тук и там!
Скрит текст:
Макар не в прав текст с име, Цитиридис сега изтропа, че утре щял да посрещне поредната без роза с розе! Венета?

Общи условия

Активация на акаунт