Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Кремовете на Алтея вече ги има в ДМ, който се интересува може да ги пробва на място - има тестери. На мен лично са ми тежки и силно миришат на роза. Обаче розовата им вода не я заменям за нищо на света. Отлична е.

# 631
В момента съм с  Хидромагнитния крем на DR DERM от една кутия Кибрит.
Осигурява добра хидратация, а със застудяването усетих, че кожата ми има нужда от такава.
Едва ли бих го повторила, обаче, защото за неговата редовна цена мога да си взема нещо на Bioderma.

# 632
С комбинирана зряла кожа съм и за през деня след хидратиращите серуми редувам в различните дни Lierac Arkeskin, Galenic Aqua Infini, Essence Good Stuff, Biofresh Probiotic Sensitive и разни други (понякога си оставам само със слънцезащитата), но почти всяка вечер ползвам Holika Holika Good Cera Cream - и затова идвам тук, за да ви кажа, че според мен е невероятен.

# 633
наистина е невероятен
хидратира чудесно, много комфортно седи на кожата, попива до край без опъване, омазняване и лъщене на кожата или омазване на шаловете

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 17:33 от bubanka

# 634
Дали има  за бръчки ?

# 635
Витамин Ц се нанася като пръв продукт след измиване, преди тонер, на суха кожа.
Нанасям след тонер, на леко влажна кожа и не съм забелязала проблеми или намаляване на ефекта. Ползвам вечер. Ампули, които се разтварят преди употреба и са годни до 2 седмици. "Стабилизираните", готови за ползване и с доста по-дълга трайност  формулировки не са така ефективни при мен. Сутрин и вечер ми идва твърде много и кожата ми не спира да се лющи на парцали. Дневна употреба избягвам заради кир ефекта, които се получава в комбинация с много дневни кремове.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 09:15 от Light Beam

# 636
Victorinox77 и bubanka, инфлуенснахте ме и се възползвах вчера от безплатната доставка и приемливата цена на кремчето на Holika Holika в нотино Trollface Благодаря за информацията!

# 637
Holika Holika Good Cera Cream и на мен ми харесва, но ми се струва, че ми образува черни точки. При вас наблюдава ли се подобно нещо? Ще търся с нещо да го заменя след като го изразходя

# 638
не, но аз по принцип не образувам черни точки

# 639
За моята кожа вероятно ще е комедогенен, особено под устните и на брадичката. Това ме възпира да го пробвам.

# 640
За моята кожа вероятно ще е комедогенен, особено под устните и на брадичката. Това ме възпира да го пробвам.
По какво съдите, кои съставки гледате? Да знам при следващ избор.

# 641
Не гледам съставки. По-богатите и тежки кремове почти винаги водят до този проблем при мен.

# 642
  • София
Той не е ли с по-лека гелообразна констистенция или бъркам? Четох коментарите в Нотино и там повече казваха, че е много лек и бързопопиващ и бил идеален за зимата. Само не знам аз ли съм в грешка или точно за зимата се ползват една идея по-богати кремове, а пък лятото по-леки тип гел/лосион? Не е ли така попринцип?
И също някой може ли да съпостави като действие въпросния Good cera със ето този на Cera Ve,, кой е по-добър?

# 643
Здравейте момичета!Може ли да ми препоръчате околоочен крем?На 36г съм и забелязвам ,че доста черти ми са се образували.

# 644
Аз съм много доволна от околоочния на Innisfree-green tea hydrating, Kiehl’s-Vitamin C serum (с много плътна консистенция, ползвала съм го от мостра, на първо време ми допада).

Общи условия

Активация на акаунт