Как да си я върна!?

• 3 605
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
...Имам силно душевна връзка към нея, разбрах, че съм сгрешил и пожелах да си я върна а при първият ми опит тя ми каза, че не ни е писано и не желае никакъв контакт с мен. Не е правилно това всеки прави грешки
Тя може грешката да ти е простила, но вече е продължила напред. Продължи и ти. Няма смисъл да тъпчеш на място и да чакаш да й се провали планирания брак, защото и тогава може да не те иска. Остави тази история зад гърба си.

# 31
И продължаваш да се държиш като същото, защото не я оставяш на мира.

# 32
  • ☀️София / London🌂
Всъщност единствената причина да осъзнаеш колко си сгрешил е защото тя окончателно е затворила страницата  и хем въобще не и пука за теб, хем е щастлива с друг човек.
Ако все още беше свободна , въобще нямаше да се сещаш за нея.

# 33
Така, казваш забременяла на 18. Родила на 19. Върнала се в България, когато детето било на годинка, тоест на 20. Изкарали сте 5-месечна връзка и сега е на 21 и се омъжва за някого.
Тя тая история нещо тече на много бързи обороти, ако е вярна, но както и да е.
Сега нямаш шанс. Ако до година-две се разведе с новия, пробвай пак.

# 34
Как ти хрумна точно нас да питаш? Тя любимата жена не може да намери добра дума за теб, та ние ли?

# 35
Бившата ти е пред сватба, ти ѝ пишеш? За самоуважение чувал ли си?

# 36
Аз уча за ИТ програмист а тя за ветеринарна лекарка и желае да си отвори и кабинет.
Явно е научила вече разликата между бик, вол и говедо.
Ветиринарната медицина е много полезна за жените.

# 37
Всеки мъж е съвкупност от трите, в зависимост от разположението на звездите.

# 38
  • Варна
Много си прав в едно - всеки прави грешки...но пропускаш една малка подробност - тя може да ти ги прости, но това не означава,че трябва да се върне към обекта направил тези грешки - към теб...може би в друг живот и в друго време, но не сега....направи нещо добро за нея - остави я да бъде щастлива, поне това и дължиш...

# 39
Ако темата е истинска, ще повторя казаното от всички - Остави момичето и си гледай своите работи! Следващия път не бъди кретен!

ПС: Не е невъзможно на 21 г. да е майка и студентка при подкрепа от родителите. Обаче друго ми е чудно - как за 5 месеца успя да разбереш, че много я обичаш като същевременно се държиш лошо с нея?!?!  А тя кога успя да срещне нов мъж, че и да ѝ предстои сватба? Много бързо ви се случват нещата...

# 40
И всички тези местения от САЩ по време на Ковид, браво...

# 41
Пич, няма стане тая. Не знам до колко е истинска историята ти, ама да кажем е така, да се подиграваш с момиче като нея, след преживяно такова нещо.... Как да ти кажа, за бой и е*ане си. Като продължаваш да се унижаваш и да досаждаш, единствено ставаш още по-жалък. Ако съм на мястото на бъдещия и съпруг, до сега да съм ти набил канчето доста качествено. Нямаш място там, със следващата гледай да не се фръцваш така като не ти изнася нещо, че както виждаш може да се окаже за постоянно

# 42
Невъзможно е това да си е върнеш, когато ти се отдавала тази възможност да се държиш с нея не си го направил! Каквато си е Надробил такава ще е сърбаш..

# 43
Не. Няма шанс да си я върнеш.

# 44
  • София
Така, казваш забременяла на 18. Родила на 19. Върнала се в България, когато детето било на годинка, тоест на 20. Изкарали сте 5-месечна връзка и сега е на 21 и се омъжва за някого.
Тя тая история нещо тече на много бързи обороти, ако е вярна, но както и да е.
Все пак дамата е много оправна, така твърди бъдещият IT специалист, който не може да върже едно изречение като хората.

Общи условия

Активация на акаунт