Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разделихме се след 10 години...

 • 6 680
 • 157
 •   1
Отговори
 • Мнения: 6
Здравейте, имам нужда от съвет и помощ за да се справя с тази тежка за мен раздяла. Бяхме една прекрасна двойка, нито аз , нито много от близките ни и приятели, могат да проумеят защо и как се случи това. Аз съм на 38 а тя на 27.

Вече минаха три седмици откакто тя рещи да си събере нещата и да отиде да живее с другия мъж. Никога не съм се съмнявал в нея и съм и имал пълно доверие. Беше взаймно и сме го доказвали не един път. От три месеца насам започна да се прибира по-късно от нормалното. Не ми отговаряше на съобщенията или го правеше с голямо закъснение. Смея да твърдя, че никога не съм и бил натрапчив или обсебващ. Напротив, писал съм и както винаги е било и преди.

Един ден и погледнах телефона и сам видях, че има връзка. Започнахме да говорим. Аз доста плаках и и се молих да си дадем шанс отново. Обичам я истински и винаги е билот така. Знам, че и за нея е било същото. На следващия ден каза , че ще се изнесе от нас. Оставих я да си събере нещата и да си тръгне, излязох от нас за да не гледам всичко това - нямаше да издържа.

В момента се измъчвам много. Да обвинявам себе си за доста неща, които много хора ми казват, че са битовизми и бели кахъри. И все пак винаги до този момент сме се разбирали с разговори. Споделяли сме ужасно много моменти заедно и сме минали през много трудни периоди. Бяхме семейство дори да нямахме брак и деца. Преди време я попитах дали иска деца, и тя каза че не е готова. Не настоявах, защото трябва да е взаймно желанието - така мисля.

През тези месеци ми каза , че е имала връзка с друг мъж. Двойно по-възрастен от нея. Не зная поради каква причина. Каза, че чувствата и към мен от няколко години насам са се променили. Но ще винаги ще ме обича.

Надеждата, че отново може да бъдем заедно ме крепи за момента. Обичам я истински.

# 1
 • София
 • Мнения: 15 081
Ами, 28г. мъж взел 17- годишно момиче, какво очакваш...

# 2
 • Мнения: 2 274
Не знам какво да те посъветвам,  много различни сме.  Аз бих се ядосала на поведението ѝ, ти тъгуваш и се надяваш на рефреш на връзката. От години имала други чувства, ама винаги ще те обича?! И какви са тия чувства, защо се е прикривала не обясни ли? Имала паралелна връзка,  това не те ли отблъсква, не се ли чувстваш обиден?! Лъгала за чувствата, изневерявала, а ти я обичаш?! И да се върне, ще ѝ вярваш ли?

# 3
 • Мнения: 10 807
Кой не искаше деца, ти или тя?

# 4
 • Мнения: 25 587
И аз бих се ядосала на такова поведение, а не да искам да се връща, че и прошка и не знам си какво.

# 5
 • Мнения: 92
Казват че трети човек се появява в една връзка, когато и двамата са му направили място. Колкото и да я обичаш, тя те е предала. И веднъж е много, какво остава за друга връзка...
Дори да се съберете, би ли й имал доверие отново? Щом от няколко години чувствата й са променени, защо ти е изгубила всичкото това ценно време?

# 6
 • Мнения: 444
Момичето е било много младо като сте се събрали.На 17 год. е дете без никакъв опит.Чувствата на хората се променят.10 годишна връзка ,без деца,което е естественото развитие се изчерпва.
Изчакай малко да си изясниш собствените чувства,дори да се върне,не знам дали ще е същото,дали ще и имаш доверие.
Тъй като не пишеш нищо за себе си,не може да се прецени  на какво се дължи всичко това. А може продто да се е влюбила...

# 7
 • Sofia
 • Мнения: 14 838
BrokenSoul, за толкова години не сте ли говорили за брак? Какво е било развитието на връзката ви?

# 8
 • Мнения: 22 532

Ако я обичаше истински, щеше да си женен за нея. Не че това щеше да я задържи, едва ли. Но щеше да даде израз на чувствата ти. На голи думи една голяма жена не вярва.
Взел си я дете още, тя взела, че пораснала. Ах, изненада!
Не любовта говори в теб сега, а нараненото ти его. Оближи си раните и продължавай напред.
Намери си жена, която да отговаря на менталната ти възраст. И този път не се прави на тарикат, предложи ѝ брак и дете.
Почти съм сигурна, че бившата ти скоро ще го направи... с другия.

# 9
 • Мнения: 10 807
Аз пък очаквам до два поста тоя истински обичащ да успее да убеди аудиторията, че бившата е златотърсачка, която търси кой да я издържа. Вече беше загатнато със споменаването миноходом, че се хванала да кръшка на ЛГ с двойно по-възрастен от нея чичка.

# 10
 • ☀️София / London🌂
 • Мнения: 2 445
Жена НИКОГА не си тръгва от връзка, в която е инвестирала 10 години от живота си просто така, има си причина. Тръгнала е да търси това , което ти не си и дал.

# 11
 • Мнения: 30 196
Абе, какви предателства ви гонят? Връзка между хора с голяма разлика в годините, девойката влязла във връзката почти дете, респективно с неизживяно детство (образно казано), десет години нямало никакво развитие... Какво по дяволите очаквате???  Ми само много наивен човек би дал шанс за бъдеще на тази връзка. Износила се е, изхабила се е и е било време да приключи.

# 12
 • Мнения: 1 301
Преди да срещна ММ, имах дългогодишна връзка, започнахме я като бях на 16, вече около 21 се чудих как се откопча от тая връзка и да се отърва от този човек, имаше много причини. Наистина не знаех как да сложа края и му изневерих няколко пъти, от което ме е срам, всеки път му казвах, но той ме молеше пак да сме заедно. С това поведение още повече ме отблъсна.
С всичко това искам да ти кажа да бъдеш мъж, бъди твърд. Не може да се изнесе при друг, да ти изневерява, а ти да хленчиш и ревеш. Имай достойнство.

# 13
 • Варна
 • Мнения: 4 040
След 10 годишна връзка да не е готова за дете... Просто не иска дете от теб.

Сега... извън кръга на фантасмагориите - не звучиш като мъж, не вярвам на историята, писана от профил с 1 мнение и с драматично име, посветено изцяло на казуса.

# 14
 • Мнения: 1 301
Зависи, ако не се е почувствала готова още за дете. Моята връзка също беше дълга-6 години, тъкмо бях на 22 и завършвах бакалавър, още не започнала работа. Подходящо ли беше да раждам, само защото сме били дълги години заедно? Ако слушах него още на 17 щяхме да започнем с опитите, на 18 вече с дете...

Общи условия

Активация на акаунт