Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 125
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Има го този феномен, но и две коли на семейство, а понякога и повече си е също абсурдно, но е масово срещано.
Ако трябват два  гаража  това ще е 40% от сумата за апартамента при някои зони.

# 571
Притежаването на автомобил/и не е задължително да бъде евтино удоволствие или необходимост и да бъде за сметка на средата, която ни заобикаля. В противен случай, започваме да живеем в мизерията, която е в момента.
В някои далеч по-уредени държави, можеш да си закупиш автомобил единствено ако докажеш, че имаш личен или предплатен гараж или парко място за периода за който ще притежаваш колата си…

# 572
Kaто собственик на гараж в близост до локално пазарче мога да кажа само БЛАГОДАРЯ на тези, които си слагат номерата на стъклата. Най-фрапантния случай беше с една мома дошла на козметик, след като обиколихме всички магазини, звъняхме по звънците на входовете, питахме при фризьорката и тя каза "А я проверете при козметичката".. Госпожата каза само - "Що пречи ли ви" , това из зад паравана, разчекната да я обезкосмяват.. Ха познайте дали не си прекъсна процедурата за да си премести колата..

# 573
Притежаването на автомобил/и не е задължително да бъде евтино удоволствие или необходимост и да бъде за сметка на средата, която ни заобикаля. В противен случай, започваме да живеем в мизерията, която е в момента.
В някои далеч по-уредени държави, можеш да си закупиш автомобил единствено ако докажеш, че имаш личен или предплатен гараж или парко място за периода за който ще притежаваш колата си…
така е, аз съм за

иначе ние сме с една кола и ако утре я нямам, няма да ми е проблем. И без това я карам само в града и 3 пъти на година извън града

# 574
  • Варна
Не следя стриктно имотния пазар. Има ли мазохисти- купувачи за ЕПК- 1400€кв.м.? 😁

# 575
Не следя стриктно имотния пазар. Има ли мазохисти- купувачи за ЕПК- 1400€кв.м.? 😁
Защо да няма? Ако са тези блокове високите срещу морската сигурно по толкова вървят.

# 576
  • Варна
Не, локацията е в Кайсиева г- на и Цветния квартал.

# 577
  • Варна
Защо да няма? Ако са тези блокове високите срещу морската сигурно по толкова вървят.
Луди ли сте… там цените са над 2к и то за тоталки… Аз отдавна не съм виждала да се продава нещо там.

А в Кайсиева къде има ЕПК изобщо, че не се сещам??

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 10:07 от Didi168

# 578
В Кайсиева градина няма ЕПК!

# 579
В кайсиева има само панел и ново строителство,няма епк, но във владиславово има. Няма да коментирам новото строителство там, но да си купиш панел на извънземни цени за мен е набутвация.
Както сега се чака за нова кола половин-една година и повече,да реша да си взема москвич, жигули или каручка, щото има инфлация и цените видиш ли се вдигат и да не се ми изгорят парите...

# 580
1400e/m2 за ЕПК в Цветния, даже мисля, че са малко. За другата локация уточнихме, че няма такъв тип строителство там.

# 581
трите високи ЕПК-та между Винса и Димят както и четирите в Чайка до Акациите ако излезе нещо под 2000 евро, ще се продаде до 3 дни.

# 582
  • при Arctic Monkeys
Еми мястото е топ. Въпреки, че блоковете са ужасно грозни.

# 583
трите високи ЕПК-та между Винса и Димят както и четирите в Чайка до Акациите ако излезе нещо под 2000 евро, ще се продаде до 3 дни.

Е има и едно друго условие - да е над 4-ти етаж, че до трети гледка няма, а само шум от булеварда

# 584
Сградата на Явор в чайка е под 2000 евро даже и на най- високите етажи и почти нищо няма продадено до сега. На 7 етаж май бяха около 1600 евро.

Общи условия

Активация на акаунт