Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 7

• 50 207
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Моят термин е на 1ви май и след първоначалния шок преди две седмици че съм с 1см разкритие и контракции вече нямам търпение да раждам. Тежи ми корема, бебчо явно доста е пораснал и ми натиска някакви нерви от време на време, които водят до брутална болка на свивката, където започва крака и отзад на седалището. Имам чувството че ми пускат ток. Притеснявам се че ако се забави раждането ще имам проблеми с тия болки.
Всеки ден си гледам корема дали е паднал, ама уви стои си високо. Иначе АГ ми каза още два три дни да пия магнерот 3х1 и писле го спираме. Надявам се като го спра и да раждам вече.

# 211
Нашето бебе е планувано за другата седмица, но вече съм значително по-спокойна. Ще ми липса коремът честно казано, но пък си тежи, и мен ме наболяват свивките при ингвиналната гънки, понякога трябва малко раздвижване, но какво да се прави. Поне киселините са вече много по-малко, не че спя повече, пак се въртя по цяла нощ.

Иначе за разходките на бебето съм планувала така - 5 дена в болницата, 5 дена вкъщи и после разходките започват. В това хубаво време няма да издържа в нас, а и нека бебето да свиква. Четох, че доста майки са започнали с разходките около 10ти ден и то в зимно време, а ние сме късметлийки с хубаво, пролетно. Hug

# 212
И моят термин е 29.04, но имам планирано секцио след около седмица 🙄 и леко съм се напрегнала вече, операции досега съм нямала , не знам как ще е … Датата я знаем само аз и мъжът ми, забранила съм да се казва на никой, синът ми постоянно пита, беше на гости при един съученик и майката и бащата питали кога ще е датата😡, и то детето не знам казало…. И те ама как не знаеш тя вече трябва да знае и някакви такива клюкарски работи, да питат мен…защо синът ми. И съответно така се ядосах , че му забраних да ходи до раждането там 🤣.При мен много не ме питат близки хора кога , ще раждам ли, не родих ли и други такива ….. страх ги е …. Защото в момента съм като звяр 🥴🤣 на такива въпроси…. Единствено моите родители подпитват , кога е датата и се опитват да измъкнат нещо, ама не им се получава, както и да е не остана момичета…. Хватката е да сме възможно най- спокойни…

# 213
  • Пловдив
Марина, какви са тия нахалници, ще питат детето, та чак ще викат, няма как да не знаеш 🙄
И аз съм като звяр, само да ме ядосат нещо. Кви са тия хора, не разбирам.
За разходките, аз мисля към 6-7 ден на терасата по 5-10-15 минутки и после на двора. Чета, че след ядене да ги извеждаме, че да спят хубаво.
Ако ви кажа, че каката е на 6 и половина, а аз нищо не помня, какво и как съм правила 😂
Закусих 6 фурми, по ваша препоръка и чакам контракции. Четох за чай от малинови листа, сега ще търся да вземам. Цяла бременност зор да стои вътре, сега зор да излиза 😂 Даже с двата вируса с кашлица, които изкарах, бях сигурна, че ще изкашлям бебето

# 214
Честито на всички мами за бебчетата! Нека бъдат здрави и палави! На мамите бързо възстановяване!

Да се отчета и аз отново в темата 😇 Нашата госпожица е вече 2.600, очаквах преди Великден да я изпишат, но е хванала някаква бактерия, която и е довела инфекция ня пикочните пътища и сега и на АБ иначе вече си папка с биберон и е на легълце 🥰 Много е хубавичка вече облечена и без жички 💖  След всички премеждия, които минахме е време да се радваме!
Сглобихме почти кошарата( направена е така, че трябва да имаш 2 висши да разчетеш схемите🙄🙄🙄)
Количката взех и едната баба започва другата седмица да пере, че време не остана, а ние все още сме в ремонт, абе чудо сме! 😅😅😅
П.С. поздрави от каката на априлчетата ВЯРА ❤😻

# 215
  • Sofia
Какво сладко мишленце!
Тя вече голямо бебе е станала! ❤️❤️❤️
Да се оправя бързо от инфекцията и да си я взимате 🤗
Може пък и да успеете за Великден. Стискам палци да празнувате заедно.

# 216
Callum -че, толкова е сладичка HeartHeartHeart Вече е голяма и ти пожелавам скоро да си я вземете Gift Heart Бързо да й минава инфекцията и дано успеете за Великден да си е при вас 🤞Flowers Four Leaf Clover

# 217
Callum, малката Вяра е герой, но на вас с таткото шапка ви свалям. Не искам да си го представям дори това преживяване колко е тежко! Адмирации, че минавате през него с такъв позитивизъм. Честно си казвам, аз не бих могла.  Хайде, стискам палци да се повлияе добре от антибиотика и да си я приберете вкъщи преди Великден!

По отношение на роднините. И аз бълвам змии и гущери от напрежение и не смея да се обадя на никой по телефона, защото се вдига с “какво става, да не раждаш” 🤣 днес дори мъжа ми така ми вдигна тел, а много добре знае, че ме дразни това ахахаха гледам да не се дразня много, защото и на тях им е мерак и те са нетърпеливи като мен

# 218
Callum, прекрасно е това сладко зайче Вяра, пу-пу-пу Heart Eyes Hug Наистина адмирации за вас с таткото - и вие сте герои като нея! И аз ви пожелавам съвсем скоро да е при вас и да си я гушкате до насита Heart
Като прочетох за кошарката, много се смях - и ние в сряда май сглобихме нашата... Тя е сгъваема и като гледаш клипчето в интернет - с два пръста издърпват хората и хоп готово. Звъняхме на няколко семейства, но не ни вдигаха, ММ се ядоса и приложи сила, та взе, че стана Joy После като ни върнаха обаждане приятелите, до един обясняваха как и те се ядосвали и как и на тях им звъняли други близки да питат как се сглобява Joy Joy Joy

На мен баба ми звъни през няколко дни да види как съм, но никога не пита за раждането. Тя даже и за бебето не пита и не питаше и през цялата бременност. Мисля, че е от суеверие. Аз като съм ѝ казвала нещо или като ѝ показах снимки, само казваше "да сте здрави, бабо" Blush Сега като звънне и пита добре ли сме с ММ и ми казва да се разхождам, но добре облечена Heart Eyes

Та така момичета Simple Smile Пожелавам ви приятни разходки през уикенда и да се обличате добре Yum

# 219
Кошарата ни е такава, беше 4 кашона, като един от тях е скрина. Тежат адски много, което ме навежда на мисълта,че трябва да е стабилна. Нашия татко също се ядоса много на кошарата, но я сглоби така де леглото,коша и шкафчета от страни. Чекмеджета нямаме, скрин също още не, но предвид факта,че ги карат да работят на 12 часа го разбирам и него, че нямо сили вече .... Чака с нетърпение да дойде 18ти да излезе в отпуска... съчетан с Великден и дай боже и изписването на нашето малко чудо,че така.

Сестра ми, която е на 7 искаше да я водя на цирк, а аз й отговорих, че ние сме достатъчно голям цирк с батко й и темата приключи 🤣🤣🤣🤣
Надявам се да ви накарам да се посмеете малко 😁

# 220
Ами момичета в крайна сметка са били контракции…и така в 6.31 сутринта се появи Ема❤ Тя е добре, аз не чак толкова.

Раждането беше пълен кошмар, това от което най-много се притеснявах стана. В крайна сметка към 12 не издържах на болката и се върнах в болницата. Оказах с 6см разкритие и активни и силни контракции. Ад…анестезиолога дойде поне 2 часа след това вече бях на 10 полужива. Ама бебка на високо и няма слизане вече ми бяха пукнали водите и станаха 2 часа бебето да е без води и хайде под ножа. Така се беше заклещила, че едва я извадиха и мен ме чистиха и шиха дооооста време, а вече ми беше толкова зле, че ме приспаха докато ме затваряха.
Абе….чудна работа, ако не беше страхотният екип не знам как щях да се справя.
Утре ще ме раздвижват сега само лежа и съм пила само вода, а не съм спала не знам от колко часа…
Най-важното е че всичко е с хепи енд, бебка спа на гърдите ми няколко часа, даже и засука🤗 Не че си е моя ама е много оформена 3.500 и 51 см

# 221
DareAngel, честита Ема ! Приказна е!!! Да е много здрава , палава и само хубави моменти ви предстоят от тук нататък!!! Бързо възстановяване на теб ти пожелавам , а то ще е бързо , защото като те раздвижат и ти дадат беба ще забравиш всичко 🥰🥰🥰.

# 222
  • Sofia
DareAngel, ти си герой!
Важното е, че всичко е приключило. Сега само гледай да се възстановяваш.

А малката е прекрасна! Адашка на моята щерка ❤️! Да ви е жива и здрава!

# 223
DareAngel, честита рожба! Много е сладка Ема! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и както е имала късмет с добър екип за раждането, така да има късмет в живота и занапред Heart А на теб бързо възстановяване и да запомниш само прекрасните мигове от болницата! Heart

# 224
Ау каква сладичка Ема HeartHeartHeart да е радост на мама и тати Blush
Ангелче, бъдете здрави, възстановявай се бързо, сега ти е най-важна бебочката, важното е, че всичко е приключило с щастлив край Heart EyesHug

Общи условия

Активация на акаунт