Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 7

• 50 216
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Честита Ема, Ангелче Gift Heart Да ви е жива и здрава и много щастлива Flowers Four Leaf Clover Много е сладичка People Baby А на теб бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover

# 226
Здравейте мамчета ☺
Да се похваля и аз на 7.04.2022 в 10:02 проплака и бебе Йоанна с тегло 2800 и ръст 47 см. Изпревари термина си който беше на 24.04 но малката реши че вече и се излиза 🥰
От утре вече вкъщи

# 227
Честити бебчета! ❤
Мами, на вас падна ли ви корема? Ако на родилите е паднал, колко по-рано? Моя днес много надолу се смъкна. Знам, че е предвестник на раждането, но и че не означава днес. Стискам палци да изчака до секциото..

# 228
Честита рожба! Нека да е много здрава и щастлива! Heart
Здравейте мамчета ☺
Да се похваля и аз на 7.04.2022 в 10:02 проплака и бебе Йоанна с тегло 2800 и ръст 47 см. Изпревари термина си който беше на 24.04 но малката реши че вече и се излиза 🥰
От утре вече вкъщи

# 229
Честито малка мама Gift Heart Да ви е жива и здрава Йоанна и много да ви радва Grinning
Беболини, аз така и не мога да разбера това смъкване как изглежда? Има вариант да не разберем че ни се е смъкнал корема?

# 230
Честито малка мама Gift Heart Да ви е жива и здрава Йоанна и много да ви радва Grinning
Беболини, аз така и не мога да разбера това смъкване как изглежда? Има вариант да не разберем че ни се е смъкнал корема?

До колкото разбрах от приятелка и статии, не на всяка жена се смъква. Моя наистина видимо слезе на долу, а отгоре (под гърдите, където все беше твърдо) е празно при натиск. Много е странно. Нямам снимка от последните седмици, за да се снимам и сега и да ги приложа. Стана ми интерестно при родилите колко по-рано е смъкнал, защото пише, че може от няколко часа до 2-3 седмици по-рано.

# 231
Честити принцеси момичета,да са живи и здрави и скоро вкъщи на спокойствие 🤗.
Падането е признак че е навлязъл в родовия канал,моят е там от около седмица,но още не дава индикации да излиза.Принципно като "падне" се усеща по леко самото дишане поне при мен,някак ми е по леко да нося корема.С баткото не беше паднал,но и той подрани с десет дена.

# 232
Здравейте, момичета! Честити бебчета на всички и бързо възстановяване!
Сега и аз да се похваля - вчера в 14:00ч се появи Петър - 3360гр и 53см 😊
В петък вечерта след баня започнаха да ми изтичат водите и дойдох в болницата, надявайки се да започне някаква родова дейност. Но уви такава не започна и чакахме до вчера на обяд. Прецених да не правим излишна индукция, тъй като бебето стоеше все още високо, а шийката ми беше бетон - грам непомръднала.
Още не съм видяла бебето, а сигурно това ще е чак утре. Вече се чувствам по-добре, вчера и се раздвижих сама 4 часа след операцията, но честно казано този път ме боли повече 🙄 днес вече махнаха катетъра и ще трябва да се движа активно.

# 233
Ох, какъв бебевалеж само! Честити рожбички на всички мами! Да са ви живи и здрави бебоците, а вие бързо да се възстановите.

Мамита, нямам търпение вече и аз да ви се похваля със същото 😁 засега няма, но поне от 2 дни имам контракции подготвителни, придружени с болка в кръста и корема.

И аз всеки ден се чудя какво представлява падането на корема. С първото раждане така и не разбрах. Сега явно пак.

# 234
При мен корема падна последните 10 дни, усетих го не толкова визуално, колкото от това че имах повече въздух.

# 235
Мария, честито! Да е много здрав Петър, да расте щастлив, обичан и да има късмет във всичко Heart Пожелавам ти бързо възстановяване и да те изненадат приятно, като ти го донесат още днес за гушкане Heart

# 236
Да са здрави и щастливи и Петър и Йоанна Heart
На мамитата бързо възстановяване и да си прибирите бебчетата Flowers Hibiscus

ВМР и аз вече нямам търпение, ще те издиря в коридорите на Токуда Hug

# 237
Ахахах Жоржи, накрая като нищо ще се засечем

# 238
Честито и бързо възстановяване на мамчетата 🌸☺️ Да са здрави и щастливи бебчета и много да ви радват 😊

# 239
Честито на новите мами! Да ви бъдат здрави и щастливи бебоците! ❤️❤️❤️ Аз малко си понаваксах с писанията тук, че бях изостанала покрай бебчо! Радвам се, че сте добре и вече нямам търпение да почнем да обменяме опит. Ние се показваме на прозорец , тераса и увеличаваме минутките всеки ден и вече нямам търпение след като минем през педито да започнем с разходките, че вече и аз тотално изперках. След 12000-13000 хил.крачки на ден, сега се чувствам, като затворник! 😆

Общи условия

Активация на акаунт