Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 238
  • 883
  •   1
Отговори
# 555
А, сега те разбрах, Давиз.

Чудех се и аз кой изобщо има достъп до тази поляна, че уж папарашки да ги снима.

# 556
А вие разбрахте ли какво се случи вчера ?
Статията със снимки и видео  на тръгващите си от посещението при кралицата беше премахната и като натиснеш на линка излизаше статия за това че Съсекс са поканени на балкона. 😀
Късно беше за китка, вече всичко беше в социалните мрежи, но защо така побързаха да я изтрият 😀🤣. Заради показаното бебе, на което трябваше да виждаме само отпечатъците явно.🙂

На няколко места последните страници срещам написано нещо подобно.
Може ли малко опвече инфо какво се има предвид?
Благодаря.

# 557
  • Някъде там
А вие разбрахте ли какво се случи вчера ?
Статията със снимки и видео  на тръгващите си от посещението при кралицата беше премахната и като натиснеш на линка излизаше статия за това че Съсекс са поканени на балкона. 😀
Късно беше за китка, вече всичко беше в социалните мрежи, но защо така побързаха да я изтрият 😀🤣. Заради показаното бебе, на което трябваше да виждаме само отпечатъците явно.🙂

На няколко места последните страници срещам написано нещо подобно.
Може ли малко опвече инфо какво се има предвид?
Благодаря.
Разбира се. За Сиена говоря. Most New писа че най- накрая виждаме и профила на Огъст че до сега само в гръб сме го виждали. Отговорих и че него поне в гръб а на братовчедка му само отпечатъците от крачетата, когато се роди и количката която бута майка ѝ.
Вчера в клипчето на тръгващите си от двореца се виждаше в лице от далече.
Разбира се не са длъжни да я показват. Просто никое от децата не са длъжни, не само нея и могат да показват каквото решат.😀

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 17:33 от daviz

# 558
Не знам дали ми се иска да го направят, макар че ще е хубаво да ги видим, но отидат ли, пак ще грабнат целия интерес и ще има сърдити, че са засенчили юбилей, балкон и така нататък  Simple Smile
О, то, тогава всичко ще гръмне, а с изключение може би на кралицата, всички останали работещи рояли ще бъдат в сянка, което пък наистина ще доведе до обвинения как грабнали цялото внимание, а то реално винаги е било така и това беше огромен проблем и пр затруднение за тези, които се чувстват в сянка и всъщност тогава и проблемите на Меган започнаха.
Аз не мисля, че и да дойдат, в което се съмнявам, ще доведат децата. Може да ги запознаят само с прабаба им, но не и да ги извеждат на балкона, доколкото схващам, искат да им дадат нормално детство далеч от медиите, Хари ми изглеждаше непреклонен по въпроса.

Давиз, наистина ли не сме виждали малкото Моци, че вече не помня? Това с отпечатъците пък хептен не си го спомням, но Огъстчо ми е супер сладък на всички снимки.

# 559
  • Някъде там
Не до вчера, дори и папарашки или от случайни минувачи на самата Сиена, само на количката ѝ.
Когато се роди споделиха това.

А вчера се видя в клипчето едно сладко пухче държано от баща си. Подозирам че заради нея са премахнали статията.

# 560
Не помня обсъждали ли сме го, че Елизабет се е преместила за постоянно в Уиндзор и няма намерение повече да се връща някога в Бъкингам.
Пропуснала съм го ако сме го обсъдили, мен ме изненада тази новина.

# 561
daviz, благодаря!!! Hug

... искат да им дадат нормално детство далеч от медиите, Хари ми изглеждаше непреклонен по въпроса.

Това е добре като идея, он не виждам как ще стане, при положение, че дори за охраната и разходите по нея се праявт драми. Rolling Eyes

# 562
  • София
Дали извечната "бабина обич" е надделяла, или кралският ѝ дълг?
Хари и Мегън са поканени да се присъединят към семейството за поздрава от балкона на Бъгингам,  по повод юбилея на Елизабет Simple Smile

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10729859/Prince-Harry-M … ance-Jubilee.html

Не знам дали ми се иска да го направят, макар че ще е хубаво да ги видим, но отидат ли, пак ще грабнат целия интерес и ще има сърдити, че са засенчили юбилей, балкон и така нататък  Simple Smile
Ако пък са поканени и не отидат, пак същите хора ще са сърдити, че са обидили Нейно величество.

# 563
  • Някъде там
Аз пък си мисля, че единствената, която има значение какво мисли и иска за собствения си юбилей е Елизабет. След като ги е поканила, значи иска да са там и ще е недоволна, ако не присъстват. Останалите могат да имат претенции, единствено за собствените си празници.

Нов портрет на Летисия.

Тук подробности за автора и това къде може да се види.
https://www.instagram.com/p/CciUX7hq8ZV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 564
Сто пъти по-добре просто да я бяха снимали в тая красива рокля, щото портретът изглежда много нескопосано направен, все едно от художник първокурсник, Летисия са я направили да изглежда като истукана.

# 565
Нови снимки на Меган от онзи ден:

❤❤❤

# 566
  • Някъде там
Много хубави снимки си пуснала Тирамису. Забавлявали са се чудесно.

Абдула се е прибрал. Браво.Много бързо се е възстановил.

# 567
  • София
Много приятни снимки на Мегън с британските семейства. Особено тази с малкото момченце 😍

Много се радвам за Абдула - слабост ми е, дано бързо се възстанови от операцията.

Не ми харесва как изглежда Летисия на портрета, по-хубава е, но ми харесва идеята, с червената рокля и особено ветрилото като елемент - много испанско. Клише, но симпатично 🙂

# 568
Светлосенките на лицето на портрета са много странни, иначе не е толкова лош портрета, е и очите с малко различни, но и това е нормално Simple Smile

Симпатични снимки на Меган. Много ми допадна стила й на това пътуване.

# 569
  • Някъде там
Много мили думи, на Хари за Меган в интервюто в което разказва за игрите за списание People.
"Сега, пет години по-късно, сме в Хага на петите игри "Инвиктус" като родители на две деца и живеем в САЩ. Винаги съм искал да споделя тези невероятни моменти с някой специален човек, а това, че Мег е до мен, означава всичко. "
Цялото тук
https://people.com/royals/prince-harry-interview-meghan-markle-f … d-invictus-games/

Общи условия

Активация на акаунт