Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 539
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 325
Добро утро, аз пак кукнах в 6,30.
Стори ми се вчера, че малко е намаляло, ама май са напразни надежди.

# 2 326
И аз. По навик. Имам чувството, че е някакъв биологичен часовник, който не може да го изключиш. Делник или празник, 6:30 макс.

# 2 327
Добро утро, момичета, жива съм. Щях да умра тая нощ...От вчера усетих, че гърлото ми драска, а това при моя милост е първият признак за разболяване, ама ... тъпа глава, никакви мерки не взех. И в 11 вечерта, тъкмо лягам, като ме втресе жестоко, стоя и се треса от студ, едно движение не мога да направя. Легнах си с олекотен юрган и две одеяла под него, да топлят... нищо, братче, цяла нощ съм се тресла със стегнати мускули, Т вдигнах чак, 15 пъти се облях в собствен сос, а за това, че грам не съм мигнала, и дума няма да отварям.. ММ и малката ги няма, аз съм сама с баткото и освен парацетамол, друго нямам... май требе да си купя някакви прахообразни глупости да пия...
Станах, изкъпах се, щото на човек не приличах и сега пия кафеее... ма пак не ми е много добре.

# 2 328
На мен защо ми трябваше да чета. Всичките ми симптоми са на агресивен рак, с 90% смъртност до 3 месеца ... не съм човек в момента направо.

# 2 329
  • София
На мен защо ми трябваше да чета. Всичките ми симптоми са на агресивен рак, с 90% смъртност до 3 месеца ... не съм човек в момента направо.

Обърни внимание на болднатото!!! Стига чете! Има лекари, на които работата им е да поставят диагнози. С теб сме всички! 🤗 От нашата положителна енергия никой не е избягал.

Мързелка, съчувствам. Занеси се до аптеката за илачи. 🤗 Ето и този не забравяй 🍷 За лекарство може и сутрин.

А Добро утро сега! Смъндафръцано ми е нещо, ама сега като пия кафе, ще рипна като млада булка.

Във фрайъра онуй що се не изрича мога ли да го туря?

# 2 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ваичка, спри се! ще се умориш от нерви, не от друго.
познати доктори са ми казвали, че когато са учили за някоя болест са получавали всички симптоми едновременно.

прибрахме се. домът прашен, мръсен (май обитаван Sad  или поне посещаван)  студен и без интернет... но си е нашият и ми е мило.
и много изморено. спах, спах, а сега ми иде да се търкулна обратно. Simple Smile

# 2 331
Ей! За бой си!

# 2 332
  • София
Вай, като ти тупна един между пешките.
Закусиха децата, трябва да идем да купим някои неща, но така да ме мързи.

О Добри, добродошли❤️

# 2 333
Ваичка,за-бра-ня-вам четене и диагностициране от нета!
Панде,противоречиви са информациите.В групите ли си?Там много разпространен е метода с нанизване на шишчета.Преди това се осоляват,щедро омазняват,и овалват в галета

# 2 334
Ваичка, не чети, знам, че е трудно, обаче в тази ситуация няма да помогне, защото вече си се концентрирала върху страшното и дори и да намериш нещо успокоително, няма да му повярваш.
Почвай нова страница да правиш, ела заедно да попълваме данъчна или вземи да правиш нещо, което да ти заеме ума: шиене, плетене, нещо, в което да трябва да внимаваш, а не да можеш да мислиш на воля.

Мързелче, леко да минава.

Панди, ако говориш з това, което мисля, можеш да. Аз ги пратя без брашно и стават меки, не като пържени, обаче на мен ми харесват и така. С брашно вероятно резултатът ще е още по-близък.

# 2 335
  • sf
Добри, как така обитаван?! Звучи ми хорърско.
И на мен не ми е добре, боли ме цялото тяло, главата, че и гърлото ми дращи.

# 2 336

Наистина не избързвай. Каквито и симптоми да гугълнеш все излиза рак. И в повечето случаи просто не е вярно.

# 2 337
  • София
Добре, добре дошли на родна земя! Друго си е вкъщи! Колко ще останете?

# 2 338
Добро утро на Разпети Петък !
Добри добре си дошла !
Вайчка моля те много те моля не чети ! Преминах през това четене ,знам ,че е трудно да се въздържиш .Недей това води до много стрес ,а в случая стресът е най-лошото което можеш да си причиниш. Позитивизъм,позитивизъм и пак позитивизъм ! Гуш.

# 2 339
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вай, и аз го минах тоя момент, четях, че при рак на гърдата, злокачествен, де, имам от 5 до 10 години, долу горе, ако не ме излекуват, смятах колко време имам да си отгледам детето...Ревях по нощите като магаре.
Наистина, не чети, това те смачква още толкова Heart
Дано нещата не са толкова зле, колкото ги мислиш. След малко мисля да ходя на църква,близко ми е, ( резко станах религиозна тия дни) , ще бучна една свещичка и за твое здраве!

Общи условия

Активация на акаунт