Звездни компромати - Април'22

• 235 249
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 965
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Супер противна, арогантна и фейк Амбър Хърд. Красива - да. Противна - да. (Очаквам след години подобно театро и от М.Маркъл, впрочем).

Хайде да се женят Джен и Бен да ми оправят вкуса в устата.
Джен и Бен няма да се оженят, според мен, година, две, годеж, и после ще се разделят.

# 1 966
Супер противна, арогантна и фейк Амбър Хърд. Красива - да. Противна - да. (Очаквам след години подобно театро и от М.Маркъл, впрочем).

Хайде да се женят Джен и Бен да ми оправят вкуса в устата.
В това видео е като на прослушване на филм. Според мен Амбър си изиграва ролята на живота си с тези дела. В много як филм се е вкарала.

# 1 967
А как успява да погрознее толкова за няколко години?

И да кажа за Джони Деп - със сигурност си пада голям нарцис, разглезен от женско внимание и арогантен. То всеки познава някое хубаво момче, което жените харесват. Самозабравят се и стават келеши, без да са световно известни актьори, обявени за секс символ и обожавани от поколения жени....

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:40 от Little heart

# 1 968
На мен ми е противна Амбър, вероятно свързвам образът и с поведението и психопатията.
Прилича ми на харпия, на пираня, захапала е къса живо месо, без жал, без скрупули.
За мен толкова жесток човек не може да е красив, има много болно в погледа и в гадната усмивчица.
Дано Джони се откопчи и изчисти името си.
Да сбърка с тази, да, да си беше седял до Ванеса, но никой не заслужава тормоз, като този, само защото се е влюбил.

# 1 969
  • Бургас
Тая Амбър е някакво пълно психо!

# 1 970
А как успява да погрознее толкова за няколко години?
Алкохол и наркотици, но сигурно и злобата допринася. Лицето ѝ се изкривява по няколко пъти, когато изслушват свидетелите, които разказват за изцепките ѝ. Пускаха и записи, в които признава, че е взимала наркотици. Джони Деп разказа, че е имало моменти, в които е искал да бъде трезвен за по-дълго и се е стараел, а тя го е чакала в дома им и нарочно му е сипвала голяма чаша с уиски, знаейки че през това време полага огромни усилия да не пие.

# 1 971
Как гледа Ванеса Паради на това театро, щерката също!?

# 1 972
За Ванеса Паради не знам, но той каза в съда, че и двете му деца не са присъствали на сватбата им (нормално), дъщеря му никога не се е разбирала с нея, както и че той е “стар глупак”. Също така Амбър и приятелките ѝ били на екстази (MDMA) на сватбата им. Дефиницията на човешки отпадък …

# 1 973
Ванеса подкрепя Джони изцяло  и казва, че за 14 годишния им брак никога не е бил агресивен и не я е удрял или тормозил.

# 1 974
  • Glasgow
Ванеса подкрепя Джони изцяло  и казва, че за 14 годишния им брак никога не е бил агресивен и не я е удрял или тормозил.
те нямаха брак. И естествено че така ще каже, няма интерес Амбър да му вземе парите.

# 1 975
  • Варна
Едни се продават за Сиан, други си развяват кирливите ризи за 50 млн. Ценности разни.

# 1 976
  • Rock & Roll feeling ...
А те защо се разделиха с Ванеса?
Хубаво семейство бяха ( дори и без брак, 2 деца имат, за мен са семейство ).

# 1 977
Точно днес попаднах на една статия за връзката на Джони и Ванеса. Всъщност, четейки тези дни темата, останах с впечатлението, че Джони я е напуснал заради Амбър.. Но причината да се отдалечат с Ванеса не бил трети човек, а че вече не се чувствали щастливи заедно, въпреки че силно и дълбото се обичали. Дългите пътувания и отсъствия заради ангажиментите на Джони допълнително му създавали трудности да укрепи семейството си. От статията разбрах, че Ванеса първа е направила крачка да продължат животите си поотделно.

# 1 978
Амбър е страшна drama queen. Очаквам големи циркове от нея, докато я разпитват.

Ванеса и Джони се разделят първо заради желанието на Ванеса да живее във Франция и работата на Джони в Америка. И също така той среща Амбър на снимачната площадка на един филм и се влюбва в нея, докато е още с Ванеса. Така че и срещата му с Амбър има пръст в раздялата им.

# 1 979
Какво значи "Ванеса го подкрепя заради парите"? Ванеса в момента сигурно е по-богата от Джони, който загуби почти всичко, заради тези лъжи. Ако мислите, че го прави заради парите, как тогава ще обясните подкрепата към него не само от всички други негови гаджета, но и от Пенелоре, Шерън Стоун, Мишел Пфайфър, Роулинг и още десетки други, независещи от парите му? Как така всички го описват като мил, любезен, щедър и скромен? И защо не се намери нито един известен, който да каже една добра дума за Амбър?
Не е вярно, че децата му не са били на сватбата. Лили е отказала, Джак обаче е бил там.
Вчера съдебен лекар даде показания, след като от съда е било наредено тя да мине през освидетелстване.
Тя няма пост травматичен стрес, въпреки че се е опитала да се изкара жертва на такъв. Заключението е, че страда от много сериозно гранично личностно разстройство /ГЛР/ и хистерично разстройство. Разбира разликата между правилно и грешно и може да носи отговорност. "Тя има проблеми с гнева. Тя използва външният си вид, за да получи това което иска. Тя филтруваше дори в терапевтична обстановка, защото иска да бъде харесвана. Тя е склонна да приема самоличността на хората от които се интересува, да имитира начина им на живот, обличане и дори говор"
Ето потвърждение за скорошните наблюдения, че тя копира дрехите на Джони в съда.
След нея говори един от полицаите, които са били повикани след "телефонният инцидент"
Тя категорично отрече по лицето на Амбър да е имало наранявания и следи. Мезонета не е имал никакви щети.
Думите й бяха "не я идентифицирахме, като жертва на насилие. Тя отказа да съдейства и да подаде доклад. Ако бяхме открили каквито и да е улики, че там се е случило нещо подобно, съпругът й щеше да бъде арестуван веднага."
Делото приключва в края на май.
Ето я, докато съдебният психолог, четеше заключенията си.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 06:48 от SANDS

Общи условия

Активация на акаунт