Звездни компромати - Април'22

• 235 200
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Пловдив
Тери Хатчър на 57г...
Скрит текст:

Рачков и гаджето в Дубай...май само те не бяха ходили Grin
Скрит текст:
Тоя тоалет кърти...
Скрит текст:

# 2 026
  • Glasgow
Е как ще са копие на Хари и Меган🤣😱освен че дамите в двойката са  B list  актриси абсолютно нищо общо не виждам.
https://www.instagram.com/p/Cc2lFf8spj8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
На Калина Паскалева сметката била запорирана заради делото с Арабаджиеви. Това възможно ли е?

# 2 027
Пише, че има иск от М. Арабаджиева срещу нея, явно си се съдят там.

На мен пък ми е сензационно, че тази деятелка била журналистка и то на заплата. Някой знае ли къде, кой ѝ е работодател?

# 2 028
Делото не е бракоразводно. Те се разведоха преди 6 години.

# 2 029
  • софия
За да има запор, по мои лаишки познания, трябва да им решение на съда, не само дело.
Таз пък Калина! Мога да повярвам, че в момента няма 26 000 лв., ама никога да не била виждала? Че и само 200 лв. има? Нали е голямата важна. Как така?

Сладурчето Хари Стайлс в юнския брой на Better Homes & Gardens (По-добрите домове и градини Laughing)
Скрит текст:
Лизo (облечена)
Скрит текст:
Двамата на Кoарчела

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 15:57 от zvаnchе

# 2 030
https://www.instagram.com/p/Cc15aK6sRgK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Маги Сидерова,далеч от представи за жена..😩
Доста ниско е паднала в коментарите
Скрит текст:

# 2 031
Разводът на Деп грам не ме вълнува, сигурно още дълго ще се точи.
Светлана Гущерова била родила. Съобщила го в инстаграм, а розите били от щастливия баща.
Скрит текст:

Тази снимка е от 8-ми март т.г

# 2 032
  • Пловдив
Една Бг икона на 83 Simple Smile
Скрит текст:

# 2 033
Разводът на Деп грам не ме вълнува, сигурно още дълго ще се точи.
Светлана Гущерова била родила. Съобщила го в инстаграм, а розите били от щастливия баща.
Скрит текст:

Гущерова пък на мен изобщо не ме вълнува. С какво е известна - неграмотност и крадене на мъже.
Виж Джони е световно известна звезда, която има място в звездните компромати, защото развода му е точно компрамат.  А и както някой по-напред каза, делото е важно не само, защото е Джони, а и заради всичките повярвали си златотърсачки.

Делото е много важно, защото идва да покаже, че движението Me too и cancel културата стигнаха много далече

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 18:58 от Little heart

# 2 034
Добре, бе, хубави костюми, лъскави, а на краката танкове. Не свиквам с тази мода с маратонките
Гала и Зейнеб
Скрит текст:

# 2 035
  • Sofia
По поляната с токчета също не е ок...
Гала е що годе добре,златистото екипче си е баш анцуг...Зейнеб е малко по-необмислено облечена...

# 2 036
  • София
Хари Стайлс е продал билетите си за Глазгоу за една нощ, започват от £700😱и концертът е на стадиона на Рейнджърс, в смисъл огромно нещо...Не го разбирам тоя хайп около него...

Няма нещо вярно в горното.

# 2 037
RebelHeart, ти си цъкал по тези крайните сектори. Цъкни на тоя пред сцената. На всеки концерт тези пред сцената са по и над 1000.

# 2 038
  • София
RebelHeart, ти си цъкал по тези крайните сектори. Цъкни на тоя пред сцената. На всеки концерт тези пред сцената са по и над 1000.
Отговорих на твърдението, че концерти се разпродават за 1 нощ и от 700 паунда нагоре. 🙂

# 2 039
Делото не е бракоразводно. Те вече се разведоха. Джони Деп съди Амбър за уронване на престижа и съсипване на кариерата му. И да, делото е много важно , защото хвърля светлина върху фалшивите обвинения  за пари, които се нароиха покрай MeToo движението и съсипването на кариери.

Общи условия

Активация на акаунт