Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 521
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас/Пз
Агент, страхотна си, кожата ти заслужава да бъде глезена. Ти към кой цветови тип се определяш?? Може да си споделяла друг път, но съм пропуснала.

Днес времето беше страхотно, да идва лятото, че ми омръзна с това навличане.
Позагледах цветни и шарени неща. Тази пола според вас освен с цветове в нея, виждате ли я в комбинация с друг цвят - например с жълто или пък розово, клонящо към фуксия, дори и за светло синьо се колебая, въпреки че с него се харесвам само като имам тен

Има и същия десен риза, но определено не ми харесва цялата комбинация да е шарена и затова мисля нагоре за едноцветна риза или топ.

# 886
  • София
Това ако е на Зара, нямаше ли горна част към него?

# 887
  • Бургас/Пз
Това ако е на Зара, нямаше ли горна част към него?
Да, точно това съм написала под снимката. Има риза, но не ми хареса цялата комбинация.

# 888
  • София
Не прочетох отдолу. Според мен цялата комбинация е по- добре от полата с едноцветно, но при всички положения става. Виждам я с лилавото или с екрю. Със зелено малко ми се вижда пренаселено.

# 889
Много бледи пастелни тонове. Жълто, бяло, лилаво, шампанско.

# 890
Заприлича ми на Marrakesh или Retro (MAC)
Затова попитах.
Eй, опасна си, наистина! Simple Smile Имам и Маракеш и Ретро, Маракеш избива доста повече в оранжево при мен, него го нося със маслинено зелено. Ретро ми е ужасно любимо и много универсално! Дел Рио, Чили, Брик-о-ла, Деър Ю са ми от същата опера, но след доста чесане там където не ме сърби мисля, че това все пак е Nars Audrey
Агент, страхотна си, кожата ти заслужава да бъде глезена. Ти към кой цветови тип се определяш?? Може да си споделяла друг път, но съм пропуснала.

В същия пост съм писала, Ани!
Цветотипът ми е прогресивно побеляваща и посивяваща тъмна есен, та нося доста безпроблемно и органично и палитрата на мека есен, а често посягам и към палитрата на ярка есен.
Скрит текст:

^^^ Разбира се, като се сдухам яко се случва и от глава до пети в черно и/или кафяво да се натъкмя, като някой зимен цветотип, или черно и сиво и да прасна брутално ярко червено червило. Обаче като сме сдухани/уморени/ядосани не се брои Wink

А скоро срещнах много екзотичен подход към цветоопределянето - гледат очите под лупа Simple Smile
https://radiantlydressed.com/seasonal-eye-patterns/

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 05:44 от Agent Provocateur

# 891
Според очите съм топла есен, обаче като погледна цветовете за топла есен и ми призлява Simple Smile. Повечето цветове от тази категория изобщо не ми ходят.

# 892
Полата е разкошна, бих я комбинирала с доста едноцветни топове- черен, ванилия, сьомга, тъмносин, фуксия, оранж, жълт, само трябва да се внимава с цветовата гама на чанта и обувки.
Аз от години се опитвам да си определя цветотипа, всички казват, че много ми отива бяло и червено, а аз самата се харесвам с черно , тревистозелено и петрол.
Вените ми са зеленикави, което значи топъл цветотип, но цял живот нося сребро и бяло злато.
В крайна сметка се определям като есен, не за друго, ами естествената ми коса винаги имаше червеникави оттенъци, а в очите ми около ириса има златисти точици. Лесно хващам тен.
Цветовете, показани от Агент , много ми допадат , но не се възприемам с всички тях.

# 893
Много ми хареса полата на Ани.  Веднага я видях със тъмносиньо, Не знам дали кобалт или друго, трябва да ги видя. Нищо друго не бих и сложила, но това е мое лично предпочитание, надявам се да е станало ясно, за да няма обидени отново.
Доста сполучливи варианти ще се получат с тези видове.

# 894
.., но вероятно има и филтър, че щерката си прави селфитата на моя тел, по хубави били.
Дори и да има, стилът ти и излъчването просто са си факт. И косата ти винаги е подредена Heart Eyes

За палтото на Софи мислех, че е MM Manuela Icon Belted Camel Hair Coat заради самия косъм (лъска на някои сцени) и този кадър.

Скрит текст:

Ани, с всички цветове по нея бих я носила плюс бяло. С жълто също би изглеждало добре, но зависи от аксесоарите сигурно.

# 895
Agent Provocateur, хубавата кожа е по-важна от обувки и чанти 🙂
Грижата за нея се отплаща по-късно. Пазят ме / пазя се от слънцето от както се помня, дори съм карала ски с маска от марля, която покрива цялато лице, а плажа в редките случаи като се навия е под чадър, добре намазана, деколтето задължително покрито.

ani_d, полата я виждам с лилавото или екрюто. Зелено ще и дойде много

# 896
ani_d, и аз към жълто клоня за полата, даже и с някакво червено ако се чувстваш приключенски.
Само това пастелно лилаво ми бърка в душата, знам че е модерно сега, ама търпеливо чакам да отмине.

# 897
Току- що полата ми изскочи в Инстаграм, не следвам подобни личности, но…

# 898
  • Бургас/Пз
Матеа, може ли линк към профила в инстаграм. Иска ми се да видя до къде е дължината на момичето Simple Smile
Благодаря на всички за идеите Simple Smile

# 899
Ани, това е цялата снимка, профилът е на @cvetelinapetrova1

Общи условия

Активация на акаунт