Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 541
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 825
Не знам как да тълкувам статията, тъй като тук се купуват хартиени маркови торбички без стоката вътре. На Шанел стигат до към десет евро Blush Не искат да носят от плат, с такива си пазаруват някои хора.

Агент, при нас ризите се носят от мъжете без потник/ фанелка. Предполага се, че ризата върви към сако, тоест отдолу е, пак долен кат дреха.

# 826
Не ме впечатляват снимките от филма, скучни ми изглеждат дрехите и малко като за почтени провинциални дами. А бежово палто тип халат не понасям.

Пробвах зелената кожена рокля на М.Дути, добре стои, но с кожено яке идва много, със сако не става, предполагам с вълнено манто ще е най-добре, но с голи ръце в по-хладно време не ми и комфортно и не я взех.

Либето носи ризи с потник / фанелка отдолу, татко ми също. Лятото в жегите само риза, но в БГ като е 40 градуса няма как да сложи нещо отдолу

# 827
Ох, наистина ли не харесваш? Аз обожавам бежово за палта! Даже обмислям това пак да си го поръчам, че вече ми се е позахабило малко Simple Smile

Поръчах си един панталон, пак такъв цвят, памучен е и еластичен, но изглежда като дънки. Не съм си купувала панталон от години, но ми се искаше нещо по-светло за лятото. За съжаление не ми стои като на модела, по-ниска съм и имам повече дупе от нея, и някак си хем виси отзад малко, хем ми изглежда голямо д-то май 🧐 ще го мисля 🤔

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 19:37 от Анонимен

# 828
Бежово и сиво за мен са липса на цвят, стоят добре на много малко хора.
Либето ми беше донесъл едно суперско бежово палто, свалил го от една витрина, поносих го малко само с тъмни пола и го подарих на чернокосата ми сестра. Изриваше ме само като го погледна 😀

Модела на палтото е хубав, представям си колко ще е добре в цвят Wink

За летен панталон пак не бих взела бежово - по-скоро нещо ярко, или черно, или щампи

# 829
Има ги във всякакви цветове, ако ти е любопитно хвърли едно око. Марката е Ted Baker.

Това е панталонът. Аз също се замислих, че на манекенката е сякаш по-добре отколкото на мен, аз съм една бозава ииии не съм сигурна. Ще видим.

Скрит текст:

# 830
На мен пък ми харесаха снимките от филма. Много са стилни.
Бежови палта и аз много харесвам, имам цвят камел, замислям се за следващия сезон за едно бежово или небесно синьо.

# 831
Небесносиньо.. Cupid Аз се охарчих вече за едно друго, но следях в yoox-a два-три модела в този цвят.

# 832
Много харесвам небесносиньо и аз. За съжаление ми стои ужасно. Купих си копринени пола и блуза в този цвят миналата година. Фейл. Много са красиви, но като ги облека… ми не ми отива и това е Sad

Опитвала съм се да търся онея цветови схеми, но дори не мога да се определя топъл или студен тип съм. И за гримовете съм така, затова слагам само неутрални сенки и по малко.

# 833
Чакайте да се прибера и веднага ще ви пусна едно небесно синьо, на което хвърлих око, обаче един чужд мъж ме зарадва с бежаво Simple Smile

# 834
Чакайте да се прибера и веднага ще ви пусна едно небесно синьо, на което хвърлих око
Ама не го изтривай до утре, защото аз трябва да изчезвам. Само изпускам в тази тема и после чета преразкази.

# 835
# 836
  • В полите на Пирин планина
Малей... туй палто е колкото една средна заплата. Smiling Imp
Сигурно има златни нишки.

# 837
Чудно ми е има ли дами в тази тема, които могат да си позволят това палто? Ако има, много се радвам и нека да са повече Simple Smile
Ей 1:1 като тези австралийски терлици имам. Същия цвят и височина Grinning Бях ги набарала в една Мания в София за 8 ?? лв... Купих ги от чисто любопитство и не можах да спра да ги нося, то е толкова топло и удобно че не ти се носи друго. Най- накрая ги скрих в един шкаф и забравих за тях, че са ужасно грозни.

# 838
Спокойно, зимата ще дойде пак 😆

# 839
Малей... туй палто е колкото една средна заплата. Smiling Imp
Сигурно има златни нишки.
100% вълна е и подплатата е корпина, дори е евтино!

Общи условия

Активация на акаунт