Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 538
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 840
Е, чак евтино Wink при МаксМара се плаща все пак и за марката. Но по принцип важат като едни от най-елегантните палта и класика в жанра.

# 841
BadKarma, със сигурност има нюанс на синьото, който ще ти отива
Как да определим своя цветотип

За панталон - аз предпочитам по-тъмен за лятото и отгоре нещо светло. Този на снимката ми се гледа бледичък

Аз съм зима, с порцеланово бяла кожа, то затова и не ми застана белия костюм Grinning
Но днес покрай пробата на костюма на абитуриента си харесах няколко плата за тъмни костюми и ще помисля от кой/кои платове да си ушия

Светло синьото палто на Макс Мара е супер, много харесвам тяхното синью. Имам светло синьо без колан, вталено, с ревери и без хастар. Никъде не сядам с него Grinning
Много са им хубави палтата.

# 842
Мерси, ами според тази статия съм зима, и тъмно синьото действително ми стои добре. Или аз се харесвам. Маслинено зелено също, но не баш зеленото на картинката (според мен) и винено червено, по-тъмно от показаното. Но те и хората няма как да нацелеят за всички в една статия, де.

Аз също съм с много бледа кожа, но дори и така много се харесвам в бяло. Е, лятото повече отколкото зимата, гледам да хвана поне малко тен, че без витамин Д имам малко болнав вид без грим 😆 но по-голямата ми част от летните дрехи, от които така или иначе имам малко, са бели. Останалите са някакви светли цветове, никак не ми се носят тъмно дрехи лятото. Зима и есен само това нося 😄

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:14 от Анонимен

# 843
Малей... туй палто е колкото една средна заплата. Smiling Imp
Сигурно има златни нишки.
Ако си късметлийка, по намаленията можеш да го купиш на по- ниска цена от едно Бг палто.

# 844
  • София
Савова, кажи кога и къде следиш намаленията. Помня, че беше споменала и за шлифера на Бърбъри. За какви пари говорим.

Палтото е много красиво. Не бих си купила толкова връхна дреха в този цвят, но да го видя на някого, много приятно ще ме изненада. Аз си търся такъв цвят сако. Ако някой види, да каже.

# 845
Аз както обикновено не пасвам никъде. Някаква комбинация между Пролет и Зима. Бяла кожа, розови бузи, лунички, жълто- зелени очи, до тук Пролет, от там нататък косата почти черна, веждите дебели и  катранено черни... Grinning
Същото е и с видовете фигура... 3 вида в 1.

# 846
Не следя намаления, просто търся в нета.
Същото но бежаво е било намалено на 180 паунда. Това също ще го намалят по някое време.

# 847
За ябълките и крушите и пясъчните часовници ли говориш? Аз преди няколко дена си вкарвам мерките по спомени в някакъв сайт да ми каже какво съм. Но освен трите основни мерки искаха и високо на бедрата, за което мерки не знам, а и нямам с какво да се премеря. Та слагам там някакви сантиметри - ами с два см повече или по-малко ми излизат различни. Търсих някакви статии и снимки - ми не знам какво съм 😂

# 848
И аз така и не можах да разбера какъв тип съм...имам матова кожа, зелени очи и тъмнокестенява коса. Харесвам се в бяло, светло синьо, светло зелено, сиво, черно. Не се харесвам в бежово, горчица, червено и функция. А един от най неприятните ми цветове не само върху мен но и върху други е горчица.

# 849
И аз не съм сигурна какъв тип фигура съм. Тук някой ме определи като круша,  но не съм съвсем сигурна.  Доколкото знам, крушите са с тънки талии и плоски коремчета, а аз не съм така.
Също и разликите ми са малки. Тоест,  
бюст - подгръдна - талия - корем - дупе.
Преди мислех,  че съм банан/правоъгълник.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:46 от Витаминче_

# 850
  • София
Ти си пясъчен часовник. Изразена талия и ханш. Не са ти чак толкова по- тесни раменете.

# 851
https://www.calculator.net/body-type-calculator.html

Пробвай с този какво ще ти каже. Аз както казах последната мярка въобще не си я знам и налучквам, та си е в мен грешката. Пясъчен часовник или правоъгълник ми дава. Ама като гледам примери за пясъчен часовник в интернет излиза Ким Кардашиян, нищо общо като фигура - имам някаква талия, но в никакъв случай не е толкова ясно изразена.

# 852
Витаминче, не си круша с тези вдлъбнатини в бедрата. Не съм виждала д-то, ама съм сигурна и че изобщо не е плоско, което ме навежда на мисълта че си "фигура 8" (в  сравнително добра физическа форма). Имаш широките рамене, по- малката талия и достатъчно материал в долната част, но имаш заоблено коремче и хип дипс. Реално това са нещата, които те различават от пясъчния часовник.

# 853
К.Кардашиян е специален дизайн пясъчен часовник Grinning

# 854
Круша с професионални стилисти и доктори си е тя, не знам кой се опитва да заблуди. Също така и не знам какво е лошото в това да имаш фигура круша, какво по- женствено от заоблени бедра??

Ей за подтоновете забравих да спомена, като кажат да погледнем цвета на вените си, дали са сини или зелени. Моите са и сини и зелени Grin
Извода- носете каквото ви прави щастливи и толкова.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:44 от Glossycherry

Общи условия

Активация на акаунт