Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 541
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 855
Хахаха,  даа, дизайнерско изпълнение е тя, Ким.

Имам хип дипс, вярно. Не са ми широки раменете,  не ми е ясно изразена талията. Или коремът я скрива Joy
Мм, по този калкулатор съм spoon & rectangle 
Благодаря за линка. Simple Smile
2 см дават разлика, явно защото променят съотношенията  - дали бедрата са по-едри от бюста или не.
То, така написано е много нагледно и удобно било! Където е най-голямото число, това е! Благодаря!

# 856
За подтона: много е лесно с лак за нокти и червило - на топъл подтон стои прасковено, коралово, а на студен розово, цикламено. То затова и всеки може да има всички цветове в гардероба и да му стоят, само трябва да са в правилния нюанс. Миналата пролет изненадващо се харесах в рокля цвят горчица, но студен нюанс. Стана ми любима

# 857
От тези единствено знам, че розовото ми стои ужасно на мен. Много бледа и измъчена изглеждам с розово червило. Коралово имам и мисля, че ми отива, но честно казано не знам.

Аз бях чела някъде преди да си погледнеш вените на китките, ако кожата е топъл под тон ще изглеждат зелени, а при студен сини. Моите вчера според мен биеха на лилаво 😆 даже сга си гледам едната ръка, донякъде ми лилавее, после ми зеленее. Може би просто имам проблеми с цветовете.

# 858
BadKarma, от каквото написа до момента, предполагам (но само предполагам де, защото не съм те виждала) че не си зима, а по-скоро си пролет.

# 859
Кестенява коса, тъмно очи, бледа кожа, лунички, които обаче се виждат само лятото някак си 😆 иначе се губят посред зима, както казах тогава изглеждам доста болнава без грим. Знам ли 😭 но важното е, че някак си нацелвам общо взето цветовете, поне не се излагам много.

# 860
  • София
Зима, ама пъстра ли беше, ярка ли. Не помня.

# 861
От тези единствено знам, че розовото ми стои ужасно на мен. Много бледа и измъчена изглеждам с розово червило. Коралово имам и мисля, че ми отива, но честно казано не знам.

Аз бях чела някъде преди да си погледнеш вените на китките, ако кожата е топъл под тон ще изглеждат зелени, а при студен сини. Моите вчера според мен биеха на лилаво 😆 даже сга си гледам едната ръка, донякъде ми лилавее, после ми зеленее. Може би просто имам проблеми с цветовете.
Като подтон може да си и неутрална?
На мен нито розово ми отива, нито коралово (коралово - да, но ако имам тен). Обаче с бордо съм топ Heart Eyes
Вените са ми и сини, и лилави, и зелени.
Фон дьо тен ползвам неутрален, т.е. "N' в името.

Но като цветове нося тези за зимите - deep & clear winter. Тоест, наситени, чисти цветове, без подтон. Самата аз  не харесвам и избягвам топли отенъци. Косата ми е кестенява, очите - кафяви, кожата - светла.
Топли цветове ми отиваха в един период, в който си боядисвах косата медена. Това веднага промени типа ми и станах самата есен. Тогава ми отиваше и оранжево-червено червило.

Та, в този симисъл - ти може да си неутрална като подтон на кожата, а вече самият тип сезон ти зависи от очи, коса и т.н.

# 862
  • някъде под слънцето...
Не задълбавам толкова в теорията.
Карам по усет.В общия случай  не е зле.Със сигурност имам и издънки, но като цяло стм скучна и предсказуема ит към цветове.
В тийн годините имах няколко години кафяв период., после неусетно влязох в син и там си поостанах, поне 70% от гарсероба ми е в този диапазон.
Червено  избягвам.
Зелено , с изключение на есин  фин памучен ментов пуловер  не влиза у дома.
Не се харесвам, вероятно защото някъде много дълбоко  в съзнанието ми е заседнал "комплмент" от детстворо, че зелените дрехи и грим, правят  безцверните ми очи  "жабешко зелени"  Simple Smile .
Баща ми, лека му пръст , ни беше донесъл на времвто по  две италиански рокли( бяха
на цветя  на сестра ми розова и кавява  , за мен синя и зелена.Сунята, съм я носула диата пъти, но зелена така сини осрана неиблечена.
Пи младите няма да го разберат, но тези на 45+, знаят какво е да ти донесат италианска рокля , в  фодините, когато бяхме капсиловани и  трудно се намирале нещо ефектно без  "връзки" в магазините..
Не знам какъв сезон съм, поразгледах снимките , но не св иткеих.
Като цяло физиономията ми е контрастна.Свврла кожа, безцветни очи и тъмни вежди и коса, вериятно по тази причина инстинктивно избягвам прекалено ярки дрвхи в гардероба.
От години  съм зациклила в синята гама  и  май  ще продължавам да си св цикля из нея.
За фигурата...
И там нямам дилеми.Каквато такава и там карам по усет, и питам кеитично огледалото

По повода с моята дилема за дипломирането на тийнката, изрових една синя рокля  (  аzul marino(морско синьо) )  , която може да спаси положението в краен случай.
Горната част е  corte imperial 
малко под бюста  започва  нещо като пола  молив с висока талия.
До около коляното е.
Материята е лен и коприна.С къс ръкав от прозрачна коприна в същия цвят.
Мисля я дали с едни стилето в кралско синьо или  с други черни  , които имат  нещо като брошка от продълговати  прозрачни (тип кристали)  на пръстите.., а може и един нюд.
Ако не намеря  нещо по посходящо по магазините , най вероятно ще е тя

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:59 от sl

# 863
Сигурно има златни нишки.
Коприната за подплатата само му излиза към двеста евро, ако съдя по цената на копринени пижами, спално бельо итн. Пък и е от вълна.

За сравнение - палтото на Софи от филма е също на Макс Мара и струва над 2.000 евро (камилска вълна). Другото палто, с което се появява, е малко над 500,-, но само 60% вълна.

Има марки, които предлагат подобни модели, но не с копринена подплата, Eleventy например. По-ниска им е цената, карираните бяха паднала на двеста евро (100% вълна) Nature High Brightness

Намерих и третото палто от "Анатомията на скандал", на Манго е. На мен нюансът не ми отива, а и ръкавите са къси. Иначе съотношението материал/ цена е добре.

ПП Аз съм зимен тип, бяха ми обяснили, че мога да нося всеки цвят, но студен нюанс. Примерно синьо:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:26 от Анонимен

# 864
Здравейте, обувките на Бианки с един номер умалени ли вървят? Конкретно едни сандали заглеждам...

# 865
  • някъде под слънцето...
По въпроса за палтото.
Цената му не е чак толкова висока , за това, което е.
Тук не веднъж  са показвани доста  по скъпи придобивки.

Лично аз не бих си го купила по две причини.
1.При климата в който живея,  палто може да ми  е необходимо веднъж на  5  години, а понякога и по рядко.Вероятността това да съвпадне със случай  когато  излизам   по повод  ,  изискващ  официална рокля  е много малка.
Имам едно класичеко скучно поалто за подобни изключения.
В останалите ситуации съм с пухенки, якета , жилетки или просто омотана с огромни  плътни вълнени шалове.
За ужас на дамите във форума., от както съм тук, не съм си купувала ботуши.

2 .Заради  цвета.Хубав е, но за ентото палто., За есинствено , както е в моя случай,  не би било най подходящия вариант .

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 19:14 от sl

# 866
  • В полите на Пирин планина
Не ми е в таргета подобно палто. Максимумът ми е 200 лева, които дадох за 80% вълна, от български производител, с полиестерна подплата. Наситено морско синьо е. Много си го харесам, но по-често нося пухенки зимата. 👍

# 867
Сандалите на Бианки си вървят нормален номер Simple Smile

# 868
Любими цветове, които стоят добре на зима-тип
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 869
Синьото ММ палто е много красиво и стилно в моите очи.
Намерих и третото палто от "Анатомията на скандал", на Манго е. На мен нюансът не ми отива, а и ръкавите са къси. Иначе съотношението материал/ цена е добре.
Ъмммм, пиша по спомен и преди първо кафе, но палтото в минисериала не беше ли без ревери!?!

Миналата година си купих палто в такъв цвят (не е Манго) и мисля, че ми отива. Качеството и то на материята му най-вече обаче е много далеч от това на ММ.
Скрит текст:

Иначе стила, показан в сериала ми харесва много и е много носен в мое село. И ако случайно си от англо-саксо- бозаво рус произход като Сиена Милър много ти отива като цветова схема - казано с най-добри чувства към бозаворусите ми съседки.
(разбира се, комбинацията тъмно зелено +ръждиво не им е най-силната, но за мен е идеална!)

Цветотипът ми е прогресивно побеляваща и посивяваща тъмна есен, та нося доста безпроблемно и органично и палитрата на мека есен, а често посягам и към палитрата на ярка есен.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 00:27 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт