Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 446
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 050
Мислех дори, че нарочно обличат "Емили в Париж" така, за да покажат нейния американски непукизъм в сравнение с френската елегантност.

Скрит текст:
Гледам всичко с Лили Колинс Heartbeat

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:01 от Анонимен

# 1 051
Така ли? Аз бях останала с впечатление, че сторилайна е, че тя иска да се прави на французойка, да попива местни нрави и култура, и да се вписва, включително със стил 🤔 както и да е.

Какво мислите за верижките за очила? Тези, дето си ги слагате на очилата (закачате на всяка дръжка)? Аз мисля да си взема такива, гледам в амазон някакви такива боклуци 10 на брой за 8€. Някои са малко цигански, но има две верижки, една изцяло златиста и една сребриста, и една със ситни перлички. Удобно ли е такова нещо?

# 1 052
Какво мислите за верижките за очила?
Нямам за слънчевите очила, щях обаче да си взимам за маската, но така и не се наложи Grinning

Може за Емили да има наистина някакъв такъв замисъл, уж, че си купува красива неща, но и липсва френският шик и ги комбинира грешно. Аз с едно око го гледам заради актрисата, която ми е много симпатична, но самата история ми е пълна с клишета.
Скрит текст:

# 1 053
Тоалетите в "Емили в Париж" са направо цвете в сравнение на тези на СДжП в "Сексът и градът"!
Модните корифеи къде бяха тогава?

# 1 054

Ако има някой да ги е виждал на живо, моля да даде мнение. Благодаря!

Хубав ден желая!

Нищо женствено не виждам в тази пола, не знам дали моделката има просто такава фигура, но изглежда като перфектен правоъгълник.

# 1 055
Не бих обърнала внимание на фигурата, но муцуната и е потресаваща Simple Smile.

# 1 056
  • София
Циркаджийски ми идват последните тоалети

# 1 057
Това и е най-красивият момент - същинска Одри Хепбърн Nature Sparkles

# 1 058

100% палячовщина е това.
Или както е кодовото име в темата - това е еклектика

# 1 059
Май ще са тествам тези Simple Smile
На свинче звънче много ме разсмя 😃 Спирам се на дебел ток!

# 1 060
  • София
Имам подобни в няколко цвята. Стоят много елегантно. Аз не харесвам отворени сандали на висок тънък ток, затова тези са ми алтернативата.
Видях, че предните ти са на Steve Madden, имам тези и това е най- удобната обувка евър.
https://n.nordstrommedia.com/id/sr3/093e15ac-67a0-4775-930a-d1f5bfa93649.jpeg?crop=pad&pad_color=FFF&format=jpeg&trim=color&trimcolor=FFF&w=780&h=838

В obuvki.bg също има доста варианта под бюджета ти.

https://www.obuvki.bg/sandali-sagan-4205-czarny-welur.html
https://www.obuvki.bg/sandali-sagan-4807-czerwony-welur.html
https://www.obuvki.bg/sandali-sagan-4576-czarny-welur-czarny-lak … 90d0-baa792548c5e

# 1 061
  • Universe
Това и е най-красивият момент - същинска Одри Хепбърн Nature Sparkles

Патриша Фийд споделяше в едно интервю, че се е вдъхновявала за този тоалет от Одри Хепбърн, заради приликата на двете актриси. Повторен е образът на Одри Х. от Funny Face

100% палячовщина е това.

Еклектиката съществува  много области.
Харесва или не  - това е просто стил. Илюстрирах с най-подходящото /по мое виждане/, за да го покажа нагледно.  Както казват руснаците беше утрированно, но пък се разбра.

А какво ще изберем  "хот-дог или croque monsieur, чаша Bordeaux или Cosmopolitan,  Louboutin или Manolo ..."  - зависи само от нас.
Скрит текст:

И всеки избор ще бъде правилен, защото ВСЯКО нещо, което избираме в живота, е реализация на някакви наши значими потребности.

# 1 062
Повторен е образът на Одри Х. от Funny Face
Tук има някои сцени. Около 4:05 е моментът със зелената рокля. Снимката не отразява точно блясъка на изпълнението, много е красиво.

# 1 063

100% палячовщина е това.
Добре, де, защо не покажете малко висш стил и класа, ами само плюене по дръзналите да попитат или споделят нещо…
И нещо, което наистина ми хареса- не бих го облякла, но е много свежо. Подобно е на зелената пола Зара , за която наскоро имаше питане. Оставям и името на профила, някой може да получи вдъхновение от дадена снимка, не от заядливи постове.

# 1 064
Преди няколко години видях внучката на Одри Хепбърн. Беше гадже на сина на моя близка. Изключително красива, но с психично заболяване.

Общи условия

Активация на акаунт