Отговори
# 600
Алиса, Ант, много благодаря!

# 601
  • Cobrs
Здравейте, може ли помощ с тази задача:

# 602
# 603
  • Cobrs
Благодаря сърдечно!!!

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 22:03 от Maggrat

# 604
Здравейте момичета! Моля за помощ за решаване на задачата. 🌹

# 605
Представете си пирамидата легнала на едната си страна. Тогава основата е правоъг. триъгълник, а височината другия ръб. Не мога в момента да пиша повече,но тази насока мисля е достатъчна.

# 606
Много ви благодаря!

# 607
  • София
Здравейте, с молба за помощ за 11 клас.
Задачи от сечение на призма с равнина:

И отговорите, които се получават:

Задачи от перпендикулярни равнини:

И отговорите, които се получават:

Благодаря предварително!

# 608
Здравейте, математички!
Не съм по словоизлиянията, но бих искала да благодаря от сърце за вашата отзивчивост и спешна помощ по всяко време. Особено на Русалка, Динчо и W. Бъдете здрави и все така услужливи! Да ви се връща добротата!

# 609
Аз решавам задачи за собствено удоволствие, но е приятно да ти благодарят 😀
Ние сме си тук, решаваме и задачи за 8 клас.
Благодаря и успех.

# 610
  • София
Много мило:) Следващата учебна година,  да сме живи и здрави само, пак ще сме на линия.Успех и от мен, пожелавам класиране на най-желаното място!

# 611
Аз почнах да участвам във форума, за да си припомня преди десетки години учен материал и да съм в помощ на внуците си. Полека-лека започна да ми доставя  удоволствие. Не съм от най-активните и невинаги имам време. Радвам се, че съм помогнала на някого.
Благодаря и успех на детето!
Догодина ще решаваме пак.

# 612
  • Пловдив
Като е тръгнало. И аз да благодаря за отзивчивостта, бекористността и незлобливостта!!!!
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Макар че не съм питала за задачи често. Засега удържам фронта.
Но научих дъщеря си (6 клас), ако не съм наоколо, а някоя задача я затруднява, да изпише част от условието й в Гугъл, задължително някой тук някога я е решавал и БГ мама й излиза най- често.

Това, естествено, не се случва, ако задачите са пращани на снимки ... но това е друга тема. Trollface

П.П.
според дъщеря ми задача 3 има два верни отговора А и Г. На мен степените не са ми силата. Вие как смятате?

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 14:09 от JiD

# 613
JiD, не виждам много ясно коя е трета задача, но ако е тази която мисля -
 -6^6 не е отрицателно число

# 614
  • София
Като е тръгнало. И аз да благодаря за отзивчивостта, бекористността и незлобливостта!!!!
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Макар че не съм питала за задачи често. Засега удържам фронта.
Но научих дъщеря си (6 клас), ако не съм наоколо, а някоя задача я затруднява, да изпише част от условието й в Гугъл, задължително някой тук някога я е решавал и БГ мама й излиза най- често.

Това, естествено, не се случва, ако задачите са пращани на снимки ... но това е друга тема. Trollface

П.П.
според дъщеря ми задача 3 има два верни отговора А и Г. На мен степените не са ми силата. Вие как смятате?

Вероятно дъщеря Ви е права.

Общи условия

Активация на акаунт