Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 38 272
  • 261
  •   1
Отговори
# 45
Ще останеш разочарована от това...казваш му какво чувстваш и какво не ако той ти каже че иска да бъде с теб значи не е било просто единият секс, ако ти каже нещо по различно или започне да овърта от ясно по-ясно е че той няма никакви намерения към теб! Но щом не ти пише ,звъни и т.н  отговора е ясен използва за вид утеха,а ти си достатъчно явно глупава да му вървиш по свирката!

Имах подобна случка наскоро,3 месеца излизах с един човек,по същият начин се опитах да го опозная,сладки думи ау....планове мечти и нищо не излезна от това ...само загубеното време и вложените чувства от мен към него! При него очевидно не е...Истината колкото по- рано разбереш толкова по-добре ...разочарованието е голямо!

# 46
  • Варна
Ще останеш разочарована от това...казваш му какво чувстваш и какво не ако той ти каже че иска да бъде с теб значи не е било просто единият секс, ако ти каже нещо по различно или започне да овърта от ясно по-ясно е че той няма никакви намерения към теб! Но щом не ти пише ,звъни и т.н  отговора е ясен използва за вид утеха,а ти си достатъчно явно глупава да му вървиш по свирката!

Амииии... като почвате една връзка не знаете ли с каква нагласа влиза в нея насрещната страна? В смисъл, кофти е да застреляш човека с обяснения, ако и през ум не му е минавало да има нещо сериозно с вас. Така де, никой не обича промяна на правилата по време на игра. И е съвсем нормално някой да Увърта, като го хванеш неподготвен.
А разочарованието е част от играта, гаранции няма в никоя връзка.

# 47
Не, ресторантьор е! Защо и докторите са такива? Хахха

# 48
Ако започне да приема нещата не като загубено време, а като натрупан опит може и да излезе печеливша от ситуацията.
Не е необходимо всяко познанство с или без секс да прераства в нещо друго.

# 49
Амииии... като почвате една връзка не знаете ли с каква нагласа влиза в нея насрещната страна? В смисъл, кофти е да застреляш човека с обяснения, ако и през ум не му е минавало да има нещо сериозно с вас. Така де, никой не обича промяна на правилата по време на игра. И е съвсем нормално някой да Увърта, като го хванеш неподготвен.
В случая не е имало ясна заявка, ама и разговор сега не инициира авторката, на мен това вече ми е странно.
Иначе и със заявка не е сигурно, ако трябва да сме точни, но е някакво начало.

# 50
  • Terra incognita
На този му се прищява секс веднъж на две седмици, при това се води свободен, ерген. Смятай какво ще е, ако се задоми. Таз година веднъж, догодина по- рядко.

# 51

В началото бяхме с нагласата(или поне аз де) да бъдем заедно да градим нещо заедно....търсехме се в началото виждахме се всеки ден...да пренощува при мен беше много против каза че не иска да ме притеснява..а точно тогава беше пил в същата вечер когато бяхме заедно в нас и му казах да остане защото не исках да се качва да кара пил дори и малко да не е пиян и малко да е изпил пак всичко става...и си тръгна и много се притеснявах и той ми каза спокойно пребрах се и.т.н ...и си казах може би има някаква надежда той се държеше мило с мен всичко което е от значение(смешно е може би)...за съжаление разбрах нещата как стоят след време и по трудния начин.

# 52

Това не е сигурно. Отделно има и деца. Обременена история. Но пък такива истории са често популярни тук.

# 53
Щом не проявява нежност, ласки, значи не е добър в секса. За мен, ако в един секс няма целувки, ласки и нежност, не е никакъв секс.
Секс само в леглото ли правиш?
Да, мноу ясно.

# 54
  • Terra incognita
Това съм го пропуснала 🤭
Тогава защо се натиска авторката за нещо повече? Май не много стока.

Това не е сигурно. Отделно има и деца. Обременена история. Но пък такива истории са често популярни тук.

# 55
  • Сф
На този му се прищява секс веднъж на две седмици, при това се води свободен, ерген. Смятай какво ще е, ако се задоми. Таз година веднъж, догодина по- рядко.
Предвид професията- (ресторантьор),    може пък да набляга на пиеньето 😂. Всеки с приоритета си, дет' се вика.
П.п. Не е ли разведен с дете??? С изпълнени житейски ангажименти?

# 56
Това, че е мил с теб не означава, че има сериозни намерения, все пак си му партньорка и проявява загриженост и възпитание. Ако толкова държиш да разбереш накъде сте говори с него, че търсиш сериозна връзка и ако не иска, трябва да се разделите...

# 57
Предвид професията- (ресторантьор),    може пък да набляга на пиеньето 😂. Всеки с приоритета си, дет' се вика.
Да, именно! Ето защо не мисля, че едно обвързване би го уплашило. Ама не с мен. Все пак мисля за редно следващия път да изясня нещащата, така ще знам че сме приключили и стоп.

# 58
За мен, такива отношения нито са удовлетворяващи, нито бих допуснала да попадна в тях. Мъжът за да си легне с мен, трябва да покаже първо отношение, елементарна привързаност, дори влюбване.
Никога не бих спала с човек, който не ми показа загриженост, любов и до някаква степен сериозност към мен.
Но, това съм аз...Добре, че има и други жени, за радост на мъжете.

Така е то. Едната иска да покажеш влюбване, другата иска да покажеш отношение, третата иска привързаност...
Но всяка те иска само за себе си
И накрая, вместо влюбчив, те изкарват женкар.
Trollface

# 59
Да, именно! Ето защо не мисля, че едно обвързване би го уплашило. Ама не с мен. Все пак мисля за редно следващия път да изясня нещащата, така ще знам че сме приключили и стоп.

И аз мисля така, сваляй картите на масата и толкова

Общи условия

Активация на акаунт