🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 084
  • 912
  •   1
Отговори
# 15
  • София
~ Въпросник преди утрешния епизод ~

Мисля, че отговора е във въпроса.
Питам само за утрешния епизод. Всички въпроси в анкетата касят само понеделнишкия въпрос.
След утрешния епизод анкетата няма да е активна и ще бъде сменена с друга. Предполагам с предстоящия дуел на острова на изкуплението.

# 16
~ Въпросник преди утрешния епизод ~

Мисля, че отговора е във въпроса.
Питам само за утрешния епизод. Всички въпроси в анкетата касят само понеделнишкия въпрос.
След утрешния епизод анкетата няма да е активна и ще бъде сменена с друга. Предполагам с предстоящия дуел на острова на изкуплението.
Отивам в ъгъла да се срамувам.
Чукча писател - не читател.

# 17
  • София
Благодаря за новата тема! Дяволче, ама наистина си прекрасен домакин Hands Clap
За анкетата - не съм отговаряла на нито един въпрос. Опитах, от първия та до последния - винаги имах повече от един отговор или пък изобщо нямам представа какво ще стане (между другото да, този път няма вариант за този отговор).
Може би единствено на последните два въпроса -  на първо време не мисля, че Бо ще каже на някого за идола. Но само на първо време. До съвета вече може и да е размислила. А дали ще се използва идола - според мен не и на първия съвет.
Аз всъщност дойдох да похваля и аз Надкаста на Неделчо, Туджаров и Ауткаста. Страхотен епизод...
Пуснах Надкаст+Ауткаст, това е най-добрият кросоувър след Avengers: Endgame Grinning  
Абсолютно съм съгласна  Joy
Шегата настрана, гледайте го. Няма да съжалявате!

# 18
Сега Йо и Бо правят лайв в Инстаграм заедно с Неделчо. Не знам дали е заради него, но този път има доста повече зрители Simple Smile

# 19
Благодаря за темата.

Предполагам, че Драго ще спечели имунитет. Значи арбитъра няма да може него да спаси. Може да спасят Джули и да изгонят Алекс или обратно.
Идола ще влезе в употреба, но не сега. Надявам се на никой да не каже за него.

# 20
Благодаря за новата тема,чакам си утре епизода 🤗.На първо четене Драго или Ванко би спечелил,но много зависи накрая дали няма да има пъзел нещо,промото този път не е монтирано калпаво,няма спойлер или поне аз не видях.Според мен Борислава ще каже на Анелия с цел да и спечели доверието още повече.Колко добър ход е вече е спорен въпроса.

# 21
Много хубав лайф на Йо,Бо и Неделчо с Джулиана голямата звезда в него.

Оказва се по думите на Йо и Бо името на Ганка е завъртяно в обръщение за гонене не от тях, а от Джулиана. Което е страхотен ход и пренарежда донякъде картинката на отпадането на Йо, като кредитите за него отиват основно при миската. Реално излиза, че Джулиана е елиминирала до голяма степен ЙО

# 22
  • София
Сега Йо и Бо правят лайв в Инстаграм заедно с Неделчо. Не знам дали е заради него, но този път има доста повече зрители Simple Smile
И заради него, но и заради напускането на Йо, според мен Blush
Доста интересен беше. Оказа се, че Джу е била в основата на идеята за Ганка... Ти да видиш, това момиче направо ме разби Grinning
ЛАЙФ ЙО-БО-ДЕЧО

# 23
  • София
Изтървах го, че имах работа, дано го качат, ако ли не, лошо.
Влязох и видях около 160 човека

Обаче при Ванко и Ганка са близо 600. Ясно е кой е по-популярен. Достойните и силните, а не слабите злодеи, които само плетят интриги. Мдам.
Майтапя се де, Ванко има много последователи и е доста известен просто. Обаче Ганка има проблеми с нета и непрекъснато и спира. Може и да няма лайф.

# 24
  • София
Ооо, IT специалиста има проблеми с нета Grinning

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 22:07 от Каlista

# 25
  • София
Дяволо,благодаря ти за префектната тема!
От скука се зачетох във ФБ...мъка в опустошителни размери.Благодаря на всички списващи тук!
И ми оправихте деня с надкаста+ауткаста Simple Smile
Много въпросителни имам относно понеделник и засега не съм гласувала в анкетата.На мнение съм,че трябва да се гонят силни играчи и дано предстоящата игра ги върне към реалността.Бих запазила Джу-идеална ми е да е до мен до финала Simple Smile

# 26
  • София
Може би Борислава ще сподели с един човек. Не мисля, че ще изпозлва идола на предстоящия съвет. Застрашени според мен са Денис, Александра и Джулиана. А относно това кой ще спечели неприкосновеност - гласувах за Ванко, но не заради някакво конкретно предимство.

# 27
Лайфа на Ванко и Ганка е ужасна скука до момента. Ама ултра скучен. Дано скоро минат на смислени въпроси, че няма да издържа още дълго време.

# 28
Изтървах го, че имах работа, дано го качат, ако ли не, лошо.
Влязох и видях около 160 човека

Обаче при Ванко и Ганка са близо 600. Ясно е кой е по-популярен. Достойните и силните, а не слабите злодеи, които само плетят интриги. Мдам.
Майтапя се де, Ванко има много последователи и е доста известен просто. Обаче Ганка има проблеми с нета и непрекъснато и спира. Може и да няма лайф.
Бяха 500 даже преди да влезе Ванко. Има го и това, че за нея е първи лайф, а Йо и Бо вече имат няколко. Освен това и хората се чудят дали са гаджета с Ванко
Скрит текст:
(Туджаров и Неделчо ги издадоха де Grinning )
Но се радвам, че има интерес вече.

# 29
  • София
Надявам се Бенгън или Дяволо да направят сбит преразказ и от двата лайфа,плийс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт