🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 146
  • 912
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Благодаря за темата,Дяволче,а също и за сбития преразказ на лайв-овете,момчета!
Супер е,когато някой ти поднася смляна информацията.
Аз нямам време,а и специално Ванко и Ганка не мисля,че бих ги издържала.И хич,ама изобщо не им вярвам,че не били гледали Сървайвър преди това.Сигурно и не са знаели,че в чужбина се снима,може би..Ама като започне някой да прави публиката на идиоти...

Чудно,защо продукцията не е разрешила  да се използва стария идол като фалшив?! Thinking
Те пък да си бяха направили друг,тогава.Я Зоки как ги мотаеше в началото. Grin

По повод анкетата:
1.застрашени-Джу,Алекс или Денис,може би /а ми се иска да са други/
2.неприкосновеност-Ванко или Драго
3.не /засега/
4.не

# 76
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Да,Йо и Бо се взеха много насериозно като си мислиха,че контролират играта,че знаят всичко и могат да предвидят всякакви ситуации като топ стратези.Е,видяхме,че дори "смотаната,спяща" Джулиана може да ги изиграе с лекота.
По сщата логика всеки, който някога е бил 'blindsided' в тази игра, се е взел на сериозно. Не мисля, че това е значението на този идиом.

Не мога да разбера какво се опитваш(с 300 зора) да обясниш.Те и мишките без схеми и стратегии може да се гласуват blindsided в ситуация,в която са си мислили,че има по-приотитетни играчи за гонене преди тях.
Какво те кара да си мислиш,че този израз важи само за стратези? lol.

# 77
На Иван казват "Доктора", за да го различават от съименика в играта.
Иван има ли специалност или в момента специализира? Ако е вярно, че е на 26г., ми се струва нереално да има взета специалност.

# 78
Докъде стигнахме. Да разбираме за ключови моменти от играта в лайфовете, а не от излъченото по телевизията.
Кой всъщност отговаря за монтажа на bTV? Може ли такава некадърност?

Е, за некадърност съм говорила много пъти, точно аз ли ще тръгна да ги защитавам,
но нека допуснем и хипотезата че не всичко казано и шушукано е заснето.
Като не е заснето, няма и как да влезе в монтажа. Все пак това не е биг брадър.
Wink

# 79
На Иван казват "Доктора", за да го различават от съименика в играта.
Иван има ли специалност или в момента специализира? Ако е вярно, че е на 26г., ми се струва нереално да има взета специалност.
Няма специалност, мисля, че още във визитката каза, че специализира пластична хирургия. Работил е в последните години в Ковид отделение.
Йо също използва думата "специализирам". Но няма да си пускам повече визитки - 2 минути реклами за 20-секундно клипче...

# 80
Тази седмици искам да махат флегмата Джуанка

# 81
Тази седмици искам да махат флегмата Джуанка

Words of wisdom:
"Най-важното е да има какво да ядеш, да има къде да спиш!"
Джу

LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 11:34 от Soney

# 82
  • София
То и Бо сега работи в разкрасително студио, виждала съм й профила на студиото в инстаграм - стимулирани на растеж на косата чрез инжекции, устни, бръчки. Иван прави същото, но в по-голяма клиника.

# 83
Това Бо и Иван го работят, за да се издържат, понеже много специализанти не взимат дори заплата, а сами си плащат обучението. А на тези дето взимат са такива, че пак си доникъде. Това е отделна тема.
Относно "Докторът" най-вероятно е заради имената, но в медицината и до ден днешен има повече уважение към мъжете, а и е винаги по-впечатляващо да чуеш, че някой е хирург.

# 84
  • Sofia
За Бо говориш, не за Йо Simple Smile
Неволна грешка предполагам.

# 85
С професиите като цяло леко са се издънили. Йоана също спомена, че е доста объркана защо под името й пише актриса като тя е споменала (предполагам още на първоначалния кастинг), че от години е йога инструктор. Та и така Иван стана хирург на 26. Отговорните за това явно са го правили през просото, чули-недочули

# 86
За Бо говориш, не за Йо Simple Smile
Неволна грешка предполагам.
Да разбира се.
От самото начало им бъркам имената, Дори в анкетите го правех. Поправих се Flushed

# 87
Даже не мисля, че е и точно йога инструктор Йоана. Съвсем други тренировки води, доколкото видях.
Всъщност някой тук запознат ли е по-детайлно, имал ли е абонамент? Може би Ния?

# 88
Благодаря!
Най-застрашен Джули-Сънчо. Огърлицата някой пъргавелко ще грабне. Може би Ванко.

# 89
  • София
Много благодаря за преразказа на вчерашните 2 лайфа. Bowtie
Най-интересна ми е играта на Зоран и в тази връзка следя много зорко развитието му.
В крайна сметка се разбра,че Ванко е знаел за изгонването на Йо.Това да не го сподели с момичетата мога да го разбера,но ако не го е споделил на Зоран вече си е в графа предаделство,дори и в рамките на игра,наречена Сървайвър.И защо отговаря с "не помня"-нещо имидж ли лъска.
Значи Туджаров е питал Зоран по тази тема и той е отговорил,че не е знаел.Аз му вярвам.
Той разбира на съвета и това,което разбира изобщо не му харесва-не толкова,че е изгонена Йо,а че той е един вид прескочен някъде по веригата.Така ги виждам аз нещата.
После не отива при Бо да й изкаже съболезнования Simple Smile ,което е нормално и никой не би го упрекнал.Напротив -видяхме го как лъже като сиганин,как тези двете са му забивали ен-пъти нож в гърба.А в гривничката за Карин и приказките за финал с бялата рокля -а нямаш ли,Алекс ще ти даде,тя и купичката си ориз ще ти даде...аз виждам само сарказъм.Може и да съм се филмирала,но така ги виждам нещата.
Резултатът е налице-Джу "проглежда",може и някой друг.Като цяло той подкарва онова поведение,което очакваме да подкара и Анелия.

Общи условия

Активация на акаунт