🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 296
  • 912
  •   1
Отговори
# 180
Според мен Анелия очакваше позити, заради искреността си към Джулиана, но по-скоро думите й звучаха снизходително и на разклатената психически Джу толкова й трябваше да набере.
Дам, аз също смятам, че Анелия с казването на истината целеше гласа на Джулиана в журито. Но се получи обратното - загуби го. Рискован ход, но мога да го оправдая. Защото и без това не беше голяма вероятността Джулиана да си даде гласа за нея, поне в последния момент Анелия опита да промени нещата.

# 181
  • Другата България
Не харесвам Ванко и Кари, но трябва да ги поздравя за това, че може би единствени до момента не се самозабравиха в нито един момент. Йо и Бо го направиха, Зоран е винаги на ръба, сега Ганка и Анелия са на този етап. Докато те двамата вярват само един на друг и са винаги нащрек.
И да отбележа, че спойлерът от Уики не е спойлер за щастие.
И това е вярно.
Но нямат равен старт с останалите, което поне за мен е дразнещо.
И ако не беше така, доста неща към момента можеше да са различни.

# 182
  • София
Разликата е, че Ванко открито фаворитизира Карин и открито казва, че тя ще е последният оцелял.
Играе ЗА нея. И с такава нагласа е дошъл.
Но това вече го писах, и за мен то е очеизвадно.
Ванко каза, че Карин е достойна да бъде последният оцелял и че победата ѝ в играта го доказвала, а не, че със сигурност ще бъде. Явно в въпрос на гледна точка, в никакъв случай не смятам, че човек, който се дразни, когато друг (Зоран) говори за мотивацията си да спечели паричната награда, играе за друг освен за себе си. Но със сигурност е плюс, че Ванко е успял да създаде такава представа за себе си, може би умее да се прикрива (и не влагам негативна конотация в тази дума, дори обратното, що се отнася до "Сървайвър").

# 183
  • Другата България
То остава да каже, че ще бъде...ясно е за какво говоря мисля, няма нужда от издребняване.
И разбира се, че е въпрос на гледна точка.
Аз лично от своята така виждам нещата, и не ги искам и двамата на финал.

# 184
# 185
  • София
То остава да каже, че ще бъде...ясно е за какво говоря мисля, няма нужда от издребняване.
И разбира се, че е въпрос на гледна точка.
Аз лично от своята така виждам нещата, и не ги искам и двамата на финал.
Разбирам, просто аз не мога да си представя, който и да е от участниците да предпочете някой друг да спечели пред тях самите. Би звучало още по-зле, ако Ванко беше казал тези думи за себе си на този етап. Sweat Smile Ако той се озове в журито и мотивира вота си за Карин така, според мен ще бъде искрен, но ако стои до нея сред последните трима, не мога да си представя да каже "гласувайте за нея" и да е искрен, дори и тогава, аз ще си мисля, че прилага някаква обратна психология. Освен ако не са се разбрали да делят наградата, тогава наистина би имал мотивация да играе "за" Карин, а не с нея, ако смята, че тя има по-големи шансове от двамата.

# 186
Аз след тия думи на Ванко, даже бих отнесла нещата на още по-високо ниво - отново предварителна уговорка за подялба на наградата. То е ясно, че са приятели още преди формата , ама Ванко направо изверя като стана въпрос за гонене на Карин, та и в индивидуалното интервю продължи да говори за нея като победител. Мирише ми.

# 187
То кой ли ги иска.Аз не искам и Зоран,ама уви все някой от тримата ще стигне най вероятно.Аз защо останах с впечатлението че Анелия е с имунитет и без глас като арбитър?Явно моя грешка.
Джулияна много си повярва,глупав ход от тяхна страна.Гледам в промото Зоран пак се вихри,коалиция с Борислава,шушукания и обичайните глупости.Денис толкова ли е залюхан не знам.Нито му даде да прочете писмото,нито каза нещо.Язък му за заявката че бил фен и изгледал всички сезони уж.Аматьор.Не вярвам Джулияна да бие Мила,играта беше пак някъв баланс.И любимата на Парвати игра предстои,да видим кой ще спечели.

# 188
  • Другата България
Аз след тия думи на Ванко, даже бих отнесла нещата на още по-високо ниво - отново предварителна уговорка за подялба на наградата. То е ясно, че са приятели още преди формата , ама Ванко направо изверя като стана въпрос за гонене на Карин, та и в индивидуалното интервю продължи да говори за нея като победител. Мирише ми.
А, ето, че не съм само аз.
И това ми мина през ум, но все още съм на ниво ЗА нея, от подбуди, различни от финансови. Но процентът намалява, особено след днешния епизод.

# 189
  • Sofia
Ванко е създал впечатление, че може да реди пъзели и просто е подарил победата на Карин? Trollface Той беше част от отбора на Бонток, когато не успяха да стартират изпитанието по трасето, заради неспособността си да подредят четири (или бяха три) кубчета. Винаги може да се омаловажи победата на някого, когото не харесваме, но в името на обективността Зоран подсказваше на Ванко, а Карин получи подскзване при нареждането на стълбовете, беше го наредила на дъската си, с изключение на обърнатите ромбове отстрани. В "Игри на волята" щеше да мине за нареден и с тях, просто Владо е професионалист. Smile

А казаха ли за колко минути Ванко е минал трасето преди пъзела?
Не казаха.И на мен ми беше любопитно.
Не казаха и колко време е реден пъзела.Дълго,предполагам. Mr. Green

Тази вечер- предвидим епизод и интересна игра /макар че и тя беше предвидима/.

А  Ванко може да играе с/за Кари ,само,ако са се разбрали да делят наградата."Гнусно" му ставало чак,като чуел за парите.И мармота с шоколада...,налЕ.

п.п.Докато публикувам и виждам,че има и други усъмнени.Wink

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 00:20 от avi10

# 190
  • София
Аз не исках да стартирам подобен слух - за подялба, честно казано, не вярвам, че някой от участниците в този сезон би го направил. Просто само това ми се струва оправдателна причина да се играе за друг участник повече, отколкото за себе си. Може да се подари победа на някого в игра или дори няколко игри, но защото участникът иска да запази другия - дали заради мнозинство, дали само за определен глас, но крайната цел все е лична победа. Дори си мисля, че Бостън Роб не загуби на последния племенен съвет от Амбър целенасочено (съдейки по това, че разликата беше само един глас), а той беше влюбен в нея и в последствие се ожениха. Обстоятелства, които не са налични във връзката на Карин и Ванко.

# 191
Аз пък вярвам на Ванко, че не му е за парите и наградата. Има си такъв тип хора, които просто горят в игрите и спорта и той иска да стигне максимално далеч и да участва в колкото се може повече битки, но не му е зор да печели, още повече "недостойно" както сам го вижда.
Перфектен е за "Игри на волята", но и тук трябва да има такива състезатели за цвят - както там има Манита за цвят.

# 192
  • София
Щом толкоа много хора вярват на Ванко, значи е перфектен точно за формата, в който се намира. Bowtie

# 193
  • Другата България
Абе като чета темата няма много вярващи точно на Ванко.
Вътре за момента вероятно, но нас трудно ще излъже.

# 194
Предстои да видим. Силно се надявам, че греша за уговорката, защото ще е много жалко толкова интригуващ сезон да бъде опорочен с нещо такова, въпреки че по мое мнение, даже и предварителното познанство между Кари и Ванко вече постави определена сянка върху сезона. Не беше толкова очеизбодно, когато още бяха разделени на племена, но сега при сливането това дългогодишно приятелство, докато всички други се колебаят на кого да се доверят е като....как да го опиша? Все едно някой да участва на колоездачната обиколка на Франция със спортна кола.

Общи условия

Активация на акаунт