🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 232
  • 912
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Анелия, дори и да започне да играе с Бо, няма да гласува срещу Ганка. Може просто да си затвори очите, не знам... точно в този момент да я "спаси" някой арбитър....  За Ванко няма да има проблеми, но за Карин се колебая... Затова си мисля, че изиграването на идола ще е без участието на Анелия...

# 241
Ще е красиво Ани и Бо да се наговорят Ани да убеди всички да гласуват против Бо, пък Бо да си извади идола и с един глас да махне примерно Кари.

# 242
Аз мисля, че Анелия най-малкото ще помогне с витално важна информация за правилното изиграване на идола. И съм съгласен, че ще опита максимално да не си навлича негативи с преки действия от изиграването му. Минимум по отношение на Ганка и Карин в по-малка степен.

# 243
  • София
Ще е красиво Ани и Бо да се наговорят Ани да убеди всички да гласуват против Бо, пък Бо да си извади идола и с един глас да махне примерно Кари.
О да, това би бил идеалния сценарий... Но за целта Бо трябва да каже на Ани, че идола е в нея. А не съм сигурна дали изобщо й има чак такова доверие....
Но Ани пък може и да се досети. И аз си мисля, че ще помогне много. Остава да видим как Blush

# 244
  • Другата България
Това е класика в Сървайвър, но аз не вярвам, че ще го видя.
Дано!
Още по-"сладко" е ако това стане, и Анелия направи така, че никой да не се усъмни в това, че освен, че е знаела за идола, е и участник в отстраняването на Кари/Ванко.

# 245
Дано!
И се връщаме там, откъдето тръгнахме.
За да проработи подобна схема Алекс и Драго не трябва да са част от племето Joy
Иначе на хартия е класическа схема, в която играчите от племето не се подсигуряват срещу идол.
Класиката е в Камбоджа, Kelley Wentworth убива девет?!? гласа срещу себе си, основно заради глупостта на племето.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 14:54 от Bengun

# 246
Според мен Анелия е прекалено страхлива и няма да рискува,независимо какво говори пред Борислава.Пределно ясно е за всички че е на дъното на коалицията им,и ако сега Зоран и Борислава не се съюзят с Денис и евентуално Драго и Александра са чао всички един по един.Имат още един два съвета макс да обърнат играта иначе Ванко,Карин и Ганка ще са финалната тройка.Зоран не би могъл да спечели и един имунитет сам,видя се че може би само срещу жените има шанс на индивидуална битка.

# 247
  • Другата България
Дано!
И се връщаме там, откъдето тръгнахме.
За да проработи подобна схема Алекс и Драго не трябва да са част от племето Joy
Иначе на хартия е класическа схема, в която играчите от племето не се подсигуряват срещу идол.
Защо да не са?
Според мен и двамата могат да бъдат убедени коя е истинската заплаха, особено Алекс.
Тя вече има покълнало семенце, останало от Джу.

Драго е по-проблемен, но Алекс може да се справи с него.

# 248
  • София
Драго и Алекс?!? Абсурд!

# 249
Мери, аз лично не бих рискувал с тях. Мисля, че Бо и Анелия също не биха рискували. И Алекс, и Драго носят прекалено голям риск и внасят допълнителен шум в системата.

# 250
  • Sunshine state
Зоран направи голяма грешка като не номинира Ванко тогава заслепен от отмъшението с Доктора, а останалите теърде много закъсняха с гоненето на Карин. Джулката им е най-малкият проблем, а можеха да разбият най-силната коалиция, ама Ганка влюбена във Ванко и дума не дава да се издума.

# 251
  • Другата България
Мери, аз лично не бих рискувал с тях. Мисля, че Бо и Анелия също не биха рискували. И Алекс, и Драго носят прекалено голям риск и внасят допълнителен шум в системата.
Премерен риск.
Струваше си мисля.

# 252
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
:
Играта на Драго хич не е толкова лоша. Бо в случая не беше застрашена, следователно не е проблем, че гласува срещу нея.

Mного правилно си играе даже,не разбирам защо тук го изкарват най-големият глупак на глупаците.
Докато 4ката съществува,гласовете на Драго,Алекс и Денис няма да са от значение,освен ако Анелия и Бо не се включат към тях,за да атакуват 4-ката.
А той гласува за човек(Бо),която вече не го харесва и иска да го изгони така или иначе.Отделно тя не участва в 4-ката и така няма да си навлече техните несимпатии.Много добре си действа дори.

Много ама много ме е яд на Борислава и Анелия,защото тези двете имат възможност да разбият великата Четворка и да стигнат до финал,а те избраха да играят играта така,че да бутат Ванко и Карин на финал.
И за тези двете ми казвате,че били стратези Rolling Eyes Дано,дано да се осъзнаят! Има още 1 съвет време.

# 253
  • София
Лесно е да се каже, трудно да се оправи. Ние гледаме готов продукт, по-лесно ни е. Там е по-трудно. Да, Бо е стратег, но реално нямаше необходимия гръб за да елиминира някой от четворката. При първа възможност ще го направи. Но реална такава, а не някоя химера, която само би и струвала главата.
Да и те сбъркаха, като послушаха Зоран и не изгониха Ванко, но това не им решава кардинално проблема, защото можеха да се скарат със Зоран и да го загубят, а Ванко ако се беше върнал от паленето на огъня щеше вече да е открито срещу тях и с глас на съветите. Ако пък Док се беше върнал, то той едва ли щеше да играе с тях заради голямата уста на Георги. Реално Георги без да иска разби Йо/Бо, а после и Джули. Без ''стратега'' Ганка и останалите да си мръднат пръста.
Ако има грешка, която аз отчитам е, че подцениха останалите и не се опитаха да поговорят истински с Джулиана. Денис също е бил много пасивен, а двамата с Джулката бяха гъсти. Така че и Денис носи вина. Карин ги предаде, но това нямаше да има значение ако бяха обработили Джулиана. Само че те първо подцениха значимостта на Джулиана и се предовериха на Ванко/Карин. Това не са груби грешки обаче. Ганка и Ани направиха също грешки, но няма кой да ги накаже. Това е разликата.
За мен те двете, Йо и Бо нямаха истински шанс да разгърнат играта си, за да гледаме наистина интересен сезон с изненадващи ходове. И от продукцията са ги спънали, като не са им разрешили хода с фалшивия идол. Жалко.

И понякога ти трябва и малка щипка късмет. Не всичко е игра...

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напротив,специално за солидната 4-ка се знае още от първите седмици и не е тайна на никой.
Толкова много пропиляни шансове да ги разцепят и никой,освен Джу,не си направи думата.
И не ,не е вярно,че е трудно,изключително лесно беше на Анелия и Бо,обаче са страхливи и са силни само на думи.Как да няма Бо гръб? Анелия,отделно без никакъв проблем щеше да навие Драго-Алекс-Джу и Денис,защото 4мата са аутсайдери,които си чакат реда.И ето ти,мнозинство.
Въпреки тази възможност,тя избра да крепи Ванко и Карин.Е,дано да я изиграят преди финала,защото така й се пада.

Двойка в Сървайвър е първото нещо,което участниците в чуждите формати искат да разбият,а какво остава за четворка,за Бога.. 4 гласа,които винаги ще отиват на едно и също място.Арбитри(толкова глупава идея),които пак ще са си те,та съвсем да си засилят позициите...

Like Wtf?!

Общи условия

Активация на акаунт