🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 164
  • 912
  •   1
Отговори
# 675
А само си представете, ако Ванко ей тъй по-погрешка беше окичил не Денис, а Драго!
Тогава ставаше мега интересно, защото племето БОЗОАНДЕ изпадаше в тотална безтегловност поради невъзможност да се съгласуват за няма и минути преди началото на гласуването и без да разберат ганкини че ще се играе идол.
А иначе аз съм за въпросното племе Бозоанде  Simple Smile

# 676
За мен каузата на Анелия (за победител) не е изгубена, но минава през елиминирането на Денис и Бо, те заедно с Йо според мен биха били отворени да гласуват за нея, евентуално да се надява и на Мила (която не я сложи в мишените) и вече евентуално някой пети.
Да, не е напълно загубена. Но до голяма степен. Ако Зоран не е финалист има шанс за гласовете на Йо и Бо Анелия, но само тогава. А в петте загубени гласа от Анелия Бо и Йо не фигурират.

Това ми даде добрата идея да направя една условна карта на вота на журито, време му е. В началото ще е много разфокусирана, но с всеки нов член на журито фокуса ще се стеснява. Ще я добавя към плюсовете и минусите утре.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 11:14 от Bengun

# 677
  • София
А само си представете, ако Ванко ей тъй по-погрешка беше окичил не Денис, а Драго!
Тогава ставаше мега интересно, защото племето БОЗОАНДЕ изпадаше в тотална безтегловност поради невъзможност да се съгласуват за няма и минути преди началото на гласуването и без да разберат ганкини че ще се играе идол.
А иначе аз съм за въпросното племе Бозоанде  Simple Smile
Той Ванко си е там изцяло по погрешка Simple Smile Но не вярвам да беше се осмелил да мисли сам, пази Боже!

# 678
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 25 - Джулиана е вторият член на журито

Хах, има някои интересни неща, гледайте, кратко е.

# 679
Soney някой от тук пишещите беше споменал от някое интервю ли,лайф ли,че Борислава и Йоана били казали,не помня коя точно че имали система за гласуване на съветите.Един пръст еди кой си,два пръста еди кой си,и като избере арбитъра на другото племе кой да спаси така си давали сигнал за кой да гласуват.Това по време на петорната им коалиция още,предполагам Борислава и Зоран и сега го практикуват.Тоест ако бяха спасили Драго вота щеше да е срещу някой друг,въпреки че второ име така и не се споменаваше.

# 680
Тогава щяха да гласуват сигурно за Ани, защото излиза, че ги е предала. Wink И щеше да е наистина интересно. Grinning

# 681
  • София
Аз пред телевизора вчера. Bowtie

# 682
  • София
Ако Ванко беше спасил Драго, така Бо/Денис/Зоран ставаха 3 гласа и според мен няма начин да не са били подковани с жестове и мимики да набележат друга жертва. С хвърлен идол (защото никой не подозираше, че той ще е в Бо, мислеха, че ще е в Зоран) и 3 гласа пак щяха да отстрелят техен човек. Даже Ванко би им направил услуга, защото така тримата можеха да ударят смело вече по Ганка/Кари и без Анелия да им се сърди, защото предварителния им план щеше да се обърка по независещи от тях причини.

п.п. Но най-вероятно щеше да е Алекс.

Simple Smile

# 683
Моето мнение е, че има шанс Анелия да се върне временно към старата коалиция и да изгонят Денис например (в синхрон Анелия беше казала, че иска Драго и след това Денис).
А и тя си остави вратичката с Кари, което за мен означава на 100%, че няма да са 4 на 4, а по-скоро или Анелия ще се върне обратно или ще опита да придърпа Кари да махнат да кажем Алекс.

Много зависи кой ще е водещият стратег според мен.
Анелия е в силна позиция та като нищо тя ще пробва да изгони следващия човек.

За мен каузата на Анелия (за победител) не е изгубена, но минава през елиминирането на Денис и Бо, те заедно с Йо според мен биха били отворени да гласуват за нея, евентуално да се надява и на Мила (която не я сложи в мишените) и вече някой пети.

За съжаление си мисля, че Бо и Зоран все така ще са на дъното, но пък те играят добре и от там, та като нищо един от двамата ще стигне на финал
И аз така мисля - Анелия ще се върне при Ганка, защото си е постигнала своето - показа, че не е обезличена в комбината Ани и Гани и никой не може да ѝ диктува! А тя е детенце и не мисли твърде много напред. Според мен следващата мишена е точно Денис, колкото и Ванко да иска да се гони първо Бо. Отделно към Денис никой не е показвал някаква свръхлоялност, така че ще им е лесен за разчистване, а на "силната" коалиция целта им е намаляване на бройката на противника.

Но може да им се объркат плановете с колибата и имунитетът. Те малко засилиха излъчването му, в два поредни епизода имаше синхрон, така че нищо чудно и да си отиде.

# 684
  • София
Срамно ли е да мислиш за голямата парична награда на крачка преди финала?

Ха, Митко рибешката глава от сезон 5 в студиото. Много интересни мнения.
Борислава е големия фаворит на Митко в играта, той се припознавал в нея.
Фаворит при мъжете му е Зоран, режисьора на Сървайвър. Вижда го на финал.

Хммм, водещата директно си каза, че Бо е разрушила съюза на Ганка и Анелия. От bTV не се славят с далновидност и много често спойлват открито. И от анонса с думите на Владо Пенев и сега думите на Деси - за мен вече почти няма съмение, но Ок, нека все пак видим епизода в понеделник.

Митко каза откровено, че играчите в този сезон са много по-напред с материала в сравнение с тези в неговия сезон и направо му скриват шапката. Те били направо глупаци в сравнение със сегашните участници.

# 685
Прав е. Беше интересно.

# 686
Хора, изтървах снощи. Само да питам Бо игра ли идола?

# 687
# 688
# 689
И аз мисля, че има огромна вероятност Анелия да не се прехвърли на другата страна. Щях да кажа да завърти ножа на Борислава, но айде, да не прекаляваме 😁 все пак тя не е обещавала нищо на нея отвъд гласа си за Драго.

Но като гледам Ганка колко беше възмутена и готова да държи сметка на Анелия и Зоран, има голяма вероятност дори и Анелия да иска да се върне на позиция в стария съюз, Ганка да я отблъсне от подобна идея. И някой много правилно отбеляза, че Борислава успя да разчете в Анелия неща, които Ганка се провали да види, и то при все, че Анелия директно демонстрираше, че започва да й писва нейният глас да бъде само патерица. Не знам колко по-очевидно Анелия можеше да го направи за Ганка и тя пак не вижда. Спокойно можеха да изгонят Денис предната вечер, вместо да се обсебват от Бо. Анелия май не си умира за Денис, така че вероятно щеше да се навие да го изгони. След това можеше да изгонят и Драго, щото така и да бяха ядосали Александра, тя е прекалено неориентирана, за да влезе в другия съюз, а и да влезе без Денис нямаше да имат хората да противодействат. Толкова прост ход щеше да им донесе толкова дивиденти, но арогантността много пречи.

Като цяло много ми се иска Ванко да излети скоро, че дори Ганка не ми е толкова неприятна, колкото той, ама се съмнявам. Просто прекалено много "геройски" монтажи получава почти всяка седмица. Българските монтажисти и режисьори не са толкова умни. Когато някой получава толкова четкане от началото е, защото искат да го направят ясно на зрителите, че той е главен герой. В сходна мисъл трудно ми е да повярвам, че Денис е на финала, след като дори сега, когато неговият глас е от толкова важно значение, пак ни го показват изключително малко.

Общи условия

Активация на акаунт