🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 107
  • 912
  •   1
Отговори
# 840
Те не прекарват ли там месец и половина?
Иначе си мислех, че ако не спечелиш, е най-добре да си първият в журито. Т е. най-дълго си на почивка. Grinning
Да, но този сезон с Ковид ограниченията се е получил малко по-дълъг престой. Иначе е 43 дни дължината на сезона.

# 841
Те не прекарват ли там месец и половина?
Иначе си мислех, че ако не спечелиш, е най-добре да си първият в журито. Т е. най-дълго си на почивка. Grinning
Четирдесет и няколко дена е времетраенето до колкото знам.
Аз лично за тази цел съм си оставил 40 дни платена отпуска хах, но сметки без кръчмаря са това, както се казва.

Непременно ще споделя ако чуя за кастинг, дори смятам след края на сезона да говоря с продуцентката на Сървайвър да видим какви са им дългосрочните планове за играта в България

# 842
Аз, уви, съм категорично убедена, че няма да има нов сезон догодина. В най-добрия случай - след 2-3 години. И "Сървайвър" ще се превърне в луксозен десерт само за просветените, докато бавно се превърне в мил спомен от миналото...

Гледали сме го този филм - сезонът на Ваня беше с по-добри рейтинги и пак не беше застъпен от нов сезон.

Позволявам ви да скрийншотнете и да ме цитирате като обявят кастинг за следващ сезон и силно се надявам да се случи така, но реалистът в мен ми казва, че няма да стане. Sad

# 843
Тук доста хора пишат, но последно (преди повече от месец), като гледах на страницата във Фейсбук, нямаше много коментари. Например, когато вървеше фермата, под пост се събираха над 200 коментара. И независимо кое предаване е по-добро или по-класно, от bTV ще гледат, кое им носи пари от реклама. Това което можем да направим е да гледаме в реално време и да гледаме от сайта на bTV, но не и линка (който безкрайно много харесвам и ѝ благодаря) на Меримар.
Също bTV биха могли след края да качат сезона някъде, където се плаща за сваляне/гледане.

Рейтингите се определят от група хора, с устройства закачени за телевизорите им.Как и от къде ще гледаш ти, няма никакво значение, защото по никакъв начин не могат да те засекат какво гледаш.Така, че кой от къде гледа с какво гледа е все тая.Вие не може да влияете на рейтинга.Ето ви информация от BTV, за да разберете за какво става въпрос.
https://btvnovinite.bg/165253253-Kak_se_izmerva_zritelskiyat_interes.html

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:06 от biglubo

# 844
Днес е петък.
Да се посмеем петъчно с Бърканичков и така нататъка ...

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:06 от Bengun

# 845
...... и така нататъка....
Аз не мога да разбера защо не ги извикаха да коментират, ако не в студио по телевизията, в канала им в БТВ. Къде са старите муцуни? Къде е Занев, къде са Бърканичков, Нели, Митко рибешката глава, Пранджева, Агонцевите, Йори и много други? Защо не се възползваха от техните коментари, майтапи и популяризиране? Не ми се вярва да не са се сетили от предавнето или не им пука, защото не се планира скоро друг сезон и колкото толкова.

# 846
Да, прекалено голяма тишина е.
Отвратително слаб маркетинг, вече го писах.
Дано не си права за последното.

# 847
  • София
Наистина такова чудо пък никога не е било. В началото още, като нямаше дори откриване.... ми беше много странно... Бързо оцених липсата на такова по-скоро положително, защото директно ни хвърлиха в дълбокото и това ми хареса.
Пък и си мислех за онея думи на Владо Карамазов, че няма да са само 3 дена от седмицата и ще има изненади... че може би ще е някакво коментарно студио, но примерно през седмица или при нещо важно, някакъв обрат .... Абе не знам какво си мислех всъщност.
Факт е, че колкото и да не ми се иска и при мен напоследък се прокрадва мнението, че може и да не видим Сървайвър пак още 7-8 години. Дано да бъркам. Защото сега ще е още по-гадно. Най-накрая и при нас да има истински Сървайвър, толкова качествен сезон и той да се окаже единствен  Rage

И така нататъка Joy  Благодаря, Bengun, разсмя ме от сърце.

# 848
Искам Бо, Ани и Зоран на финал.

Относно негативните мнения - специално Ганка я харесвах много и подкрепях в началото. Докато не започна да злорадства съвсем пткрито, да се хихика, като изгонят някой и съвсем откровено да си заяви - къде стигнах аз, къде останаха тези, които ме тормозиха. Сякаш е преживяла нещо нечувано и невиждано, а не е така и сега деца отиват да учат навън на 14 и се борят всякак да останат на повърхността. Просто тази надменност няма как да ми хареса.

За Ванко има ли смисъл да казвам?

# 849
  • София
Лоши са индикациите за следващ сезон.Първо-върви каст за МШ -не съм го гледала,но помня,че заставаше на гърба на Китчъна-тоест сезон пролет.
Второ-по време на излъчването на  Един за друг вече тече надпис за каст.Това е предаването,което е в пряка конкуренция със Сървайвър за вторник и сряда.
За понеделник-изобщо не коментирам-Капките са топ предаване от 3 часа и не биваше понеделник изобщо да се пуска епизод.
Но пък от друга страна бтв ,в лицето на Фермата и Сървайвър, имат отколешна традиция -важното съобщение за онова,което всички чакаме,да се направи на финала на предаването.
И това ,че ще има МШ да не ни напряга много,защото пък не вярвам Ергенът да се повтори Simple Smile

Дописвам се и за друго.Напълно достоверно инфо от последните два сезона на нашия Сървайвър беше,че екипът се комбинираше с този на Сървайвър Македония за наемане на съоръжанията за игрите и те почваха веднага след нашите.Дори аз бях започнала да ги гледам-същото място,същите игри Simple Smile Така,че има си начини да се намалят разходите.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:47 от avicom

# 850
  • София
Е да де, ама сега македонецът е при нас Joy

# 851
Искам Бо, Ани и Зоран на финал.

Относно негативните мнения - специално Ганка я харесвах много и подкрепях в началото. Докато не започна да злорадства съвсем пткрито, да се хихика, като изгонят някой и съвсем откровено да си заяви - къде стигнах аз, къде останаха тези, които ме тормозиха. Сякаш е преживяла нещо нечувано и невиждано, а не е така и сега деца отиват да учат навън на 14 и се борят всякак да останат на повърхността. Просто тази надменност няма как да ми хареса.

За Ванко има ли смисъл да казвам?

По идентичен начин се разви и моето възприятие за формата и участниците. В началото Йо, Бо, Мила, Докторът и Денис много ме дразнеха. Бяха се взели за звездесъщи и непотопяеми. Симпатизирах на Зоран, Ванко, Анелия, Карин, дори Ганка.

Откакто палачинката се обърна - Ганка и Ванко се събраха (романтично и племенно)  - те ми станаха неприятни. Напълно оправдаха поговорката “дай им власт и им гледай сеира”. Ванко, чиято обла глава спасиха Зоран (най-вече), Бо и Йо, директно се обърна срещу тях. Жена му се изявява като Фелтфебел - записва кой какво (не) ѝ е казал и после иска одитиран отчет, докато чертае графика за изгонване. Присмехът зад гърба на останалите е 🤢.

Затова харесвам Зоран - защото и на дъното, и на гребена на вълната не си позволява да омаловажава другите участници. Карин също (въпреки че не ми е в топ 3). За Бо не ми е толкова жал, защото, докато беше в Петорката, правеше същото, срещу което се бори в момента. Харесвам я, но между нея и Зоран предпочитам Зоран.

Към момента топ 3 са ми Зоран, Анелия, Бо в този ред. След тях са Денис, Карин, Мила, Ганка, Ванко и Алекс, отново в този ред.

# 852
  • София
Не мога да повярвам, но и аз симпатизирам на Зоран Simple Smile Беше ми супер неприятен в началото и няма да му простя, че прогони докторчето, но показва най-добра игра до момента.
Драго обратното, от любимец направо ми се срина, даже няма да съжалявам, ако падне от Мила.
Гани е сладка, умно момиче е, но не умее много да се владее,  според мен това нервно хилене на синхроните и по принцип не е от злоба, а нещо като тик, от притеснение го прави, има такива хора.
За облия камък, мистър Честност, няма какво да говорим, той си е за фитнеса момчето, да опъва там мускули и това е.

# 853
  • Козлодуй
Bengun, ми припомни старите сървайвъри и за мен те са повече мъже от днешните - нещо сегашния сървайвър му липсва атрактивни игри а тази Борислава нищо не може макар да е умна Simple Smile И аз вече сравнявам с Игрите и макар да се радвам на тънките коалиции в Сървайвър все пак искам някоя игра в която да избухнат и да се насладим максимално на сила и красота вместо на интриги Simple Smile

# 854
Аз не сравнявам с нищо, защото никога не съм и нямам и намерение да гледам Игри на волята. Не обичам копия и ги избягвам.
Според вас Бо спечели ли от изгонването на Йо или загуби?

Общи условия

Активация на акаунт