Как премина днешният ден?

• 97 257
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тъпо.
Липсва ми нещо конкретно.
Трябва да направя промени, но само ям днес. Да минава по- бързо днешния ден.
Тачно си мислех докато чистех кухнята, която споделям със съквартирантка/основно от нея беше занемарена/ как искам да минава днешния ден
Сутринта започна на работа нармално, но впоследствие разбрах,че неделя вместо да почивам извънредно трябва да отида за първа смяна на работа. Изнервих се. Изби ме на ядене. След работа събрах сили да тренирам. Не беше супер тренировка, но се пораздвижих. Прибрах се и като видях кухнята и мивката вече ми избиха тотално нервите. Ще се почина и довечера ще си правим кино вечер с приятеля ми. Дано разпусна

# 286
  • Mediterraneo
Пак ядове.

# 287
Много отегчително+студа,още по-тъпо.

# 288
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Изкарах деня в офиса - за първи път тази седмица - целия. Беше ми приятно и същевременно доста ползотворно. Свърших 90% от заплануваното.
Доволна!

# 289
Напрежение за няма нищо....
Поне ходих на зъболекар и направихме план за реконструкция. Дай боже след някой месец да се озъбя като хората.

# 290
  • Great Britain
Напрегнато.

# 291
  • Бургас
На бързи обороти 😔

# 292
Обикалях по институции до обяд, влязох в един магазин да си търся жълт пуловер и излязох със син и зелен 🤔. И нов колан си взех. Обядвахме с ММ и като се прибрах се почнаха едни перални, сушилни, прахосмукачки, съдомиялни..
Изчистих, наготвих, изкъпах се и сега вече си сипах 🍷.

# 293
Разочароващо.
Напрегнато.
Нищо по- различно не очаквам и в почивните дни.
Просто има такива периоди.
Трябва да се смирим да бъдем благодарни за малките неща. Нали?

# 294
  • София
Снежен. Работен. Тренирах. Няколко задачи свърших и измежду тях забърсах ново спортно бюстие е така за настроение. Днес отказах всякакви излизания. Исках време за мен. Горещ душ. Маникюр и педикюр/домашен гел лак си правя/. Вече съм на второ питие. Правя косата и лягам,че утре съм отново на работа. Така написано чак ми прозвуча добре деня, но всъщност целия ден бях напрегната и просто “избутвах” всичко да минава..когато в душата ти е мрачно и всичко ти се вижда така…

# 295
Сняг ли вали ?
Аз изкарах сутринта доста кофти и взех следобеда свободен и се наспах. След това бях супер. Така че деня мина супер.

# 296
  • София
Сняг ли вали ?
Аз изкарах сутринта доста кофти и взех следобеда свободен и се наспах. След това бях супер. Така че деня мина супер.
Поне в София вчера беше снежно, а днес студено и кално. Аз съм работна. Поне се очертава втората половина от съботния ден да прекарам с любимия човек.

# 297
  • София
Вчера - на детски рожден ден. Днес - също. Ядох торта за 200 лв, от която сега ми се гади и ме присвива, поне детето си изкара добре. После дадох 48 лв за основни храни в Билата, просто не мога да повярвам какви са станали цените! Пообиколихме кварталните магазини да изплакнем очи и се прибрахме.
Разтребвах в детската стая, тя влезе да ме пита на какво да играе, щот й е много скучно. Аз й подадох един чорапогащник да си го прибере, отговорът беше:
- Не съм дошла тук за това, ама айде.
Четох им "Шепотът на липите" ,много я харесаха.

# 298
  • Банско
Учене с детето, разходка с колата до магазина и сега готвене. То няма отърване от това готвене...

# 299
  • Mediterraneo
Седмичен пазар с ММ. Пихме кафе на припек. Получих неприятни вести, те никога не спират Sad

Общи условия

Активация на акаунт