АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 942
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, пиете ли кафе и кола?
В 19+4 гс, до сега не пиех, но последните няколко дни ми се пиеше и се изкуших, дали е много вредно, отначало питах гинеколога ми за кафето, каза че по едно  на ден не пречи, но аз въпреки това го спрях, заради гаденето. Но сега от няколко дни пия по едно с мляко и някоя чаша кола.

# 586
  • София
Аз кафе спрях да пия още в началото, защото ужасно много ми се гадеше и повръщах. След това не ми се пиеше въобще, макар че винаги съм бяла любител. Докторът ми каза, че може по едно, не много силно, но така и не съм пила. Кола пия сегиз-тогиз. Предните дни ми беше много ниско кръвното и с нея се оправи. Доколкото знам, ако не прекаляваш (1-2 литра), не е проблем. Аз в началото пиех почти всеки ден по една чаша, защото много ми се гадеше и ми помагаше донякъде.

В 19+4 гс, до сега не пиех, но последните няколко дни ми се пиеше и се изкуших, дали е много вредно, отначало питах гинеколога ми за кафето, каза че по едно  на ден не пречи, но аз въпреки това го спрях, заради гаденето. Но сега от няколко дни пия по едно с мляко и някоя чаша кола.

# 587
Аз всяка сутрин си пия една чаша кафе. Не си ли изпия кафето не излизай по добре пред мен. Но аз пия само едно кафе от край време. Изключително рядко сигурно 10 пъти в годината пия второ. Газирано не пия. Но тази сутрин за ужас на сестрата в лечебницата бях с кръвно 103/60 и се наложи да изпия 2 чаши кола и една вафла докато спре да ми се вие свят.
Кафето съм го спирала за 2 седмици след операцията за жлъчка, докато правех опити да кърмя синът ми и 2м докато кърмех дъщеря ми. Тя е кърмена до година и половина, но след като си направи режим и знаех, че след сутрешното кърмене издържа по 3ч започнах да си позволявам кафе. Първо като експеримент, но като видях, че не и влияе започнах да си го пия редовно. Докторката каза, че не е проблем да пия по едно кафе нищо, че кърмя.

# 588
Много се забавлявам с коментарите на вашите роднини. Аз не обръщам внимание особено.
Аз днес съм на фетална ехокардиография, но чак довечера в 18ч, много странно дано не е изморен доктора много и да си я прегледа както трябва.
Аз пък съм утре в 8.15ч сутринта и се надявам докторът да се е разсънил вече Grinning Пиши после какво представлява един такъв преглед и как е минало при вас.

# 589
Малко е висока захарта, но не е страшно. С диета се оправя. ОГТТ правих в 12гс, сега в 26та гс пак. На мен ми казаха вечерта да ям най-късно до 22часа. Вода може да пиеш, дори по време на изследването. Добре е да отидеш сутринта рано, защото изследването продължава 2 часа. Взимат ти кръв, след това ти дават да изпиеш една чаша с глюкоза. Засичаш си 1час пак ти взимат кръв, след още час пак ти взимат кръв. Това е.
Кафето го бях спряла след трансфера, просто не ми се пиеше. Доктора каза, че по едно на ден не е проблем. От както пия Утрогестана през устата сутрин много ми се вие свят и пия по малко кафе. Кола също си позволявам. Не прекалявам, по 1-2 малки коли на месец и то пак защото ми е много ниско кръвното.

# 590
Пия слабо кафе с бадемово мляко без захар Simple Smile кола не, за ниско кръвно може айрян със сол ппц

# 591
На мен майка ми и едната ми баба се пробват да ми се месят и то основно за евентуално кърмене, но бързо ги режа. На баба ми не ѝ звънях две седмици и разбра намека. Сега вече не дава акъли.

Аз пия два пъти капучино на ден, като си настройвам машината на минимум кофеин.

Количка си поръчай на Cybex. Пак розова.

# 592
По принцип от семейството ми никой не се меси, но свекърва ми обича да дава коментари и съвети регулярно. На което и отговарям, че ако имам нужда от съвет ще и го поискам, не н нужно да дава непоискани такива. Никой се мисли за безсмъртен да ми се налага, но и аз много бързо приключвам такива разговори, като заявявам, че не ме интересува какво искат те или какви желания имат. Не се карам с никой, както ММ казва по мой адрес «Генералите не изпадат в истерия, дават командите ясно, така че да се разбере от първия път, да няма «но» и несъгласни с тях». В моето семейството няма демокрация, решенията се приемат от мен и ММ, останалите членове могат само да се съобразяват или да престанвт да общуват с нас ако пожелаят.
За покупките не разчитам на никой, но предполагам сестра и други близки ми ще купят разни дрехи, но това не ме притеснява. Ще раздам в чарити, каквото не ми харесва.

# 593
  • Варна
И аз бях спряла кафето в началото, защото ми беше лошо и изобщо не можех да го помириша (а винааааги съм пиела), но сега пак започнах. Пия си по 1 кафе на ден, ама обикновено оставям 1/3 от него и все не го допивам. Кола не пия от поне 5-6 години.

И ние ще се възползваме от промоцията на Cybex в Aiko (и в Raya Toys има в момента)

# 594
И аз пия кафенце, много слабо, и по няколко глътки кола.
Връщам се от преглед, щастлива Heart Eyes
Малчо е цели 900гр в 25+0 съм днес.
НО отново не пожела да си покаже личицето хубаво. Буквално ни помаха с ръчичка и се обърна с гръб. Това което разбрах от всички прегледи досега е че има много хубав гръб, страхотен. Grinning Бях платила по скъп скан, и жената ни съжали, прати ни разходка и после пак ни върна, но моето момче ще е голям инат, или срамежливко.
Най хубавата снимка

Сега се спори на кой са тези големи устни, че и двамата с мъжа ми не лъжем Grinning

Момичета имаше една формула грубо казано. Но след предния преглед бях намерила как се изчислява колко см е бебето. Бедрото се умножаваше по 5 ли 6 по 4 ли. Не мога да намеря, някоя знае ли колко беше?

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 17:07 от Magic1720

# 595
И ние сме доста срамежливи. Почти винаги ръцете ни са пред личицето. Аз съм в 24+0 и сме 770гр. Днес за първи път успяхме да я хванем леко😊

# 596
Намерих го, умножава се по 7
Бедрото на бебчо е 4.75 х 7... Излиза че е дълъг 33.25 см... Хм не е ли много, те и грамажите са малко повече от таблиците, ама жената не каза нищо, всичко и хареса.

# 597
Мамини душици сладки 🥰
Меджик има наистина доста сочни устни вашия момък, страхотен е. Тъкмо тръгнах да ти пиша, че на моята бедрото и е 4,3 и е 30см, но формулата не знам каква е. За грамажа според мен е, защото е момченце нали те си вървят по-едрички.
Милото имате точно същата снимка като нашата и даже много си приличат бебоците ни. 😘 много сладка муцунка🥰
Ще споделя после за прегледа, бях на разходка с една колежка, а тя е като кон дай и да върви бързо и не се спира. Та търчах след нея 2 часа и вече краката ми са кашкавали 😁

# 598
А как означават дължината на бедрото по документите?

# 599
А как означават дължината на бедрото по документите?
Femur Length (FL) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт