ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 33 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Юли е играл за отбора на втория сезон, и нормално .. отново е спечелил Simple Smile
Иначе Нова и Игрите като продукция нямат нищо общо с провеждането на този мач. Инициативата е на играчите Simple Smile

35тата титла е факт!

CAMPEONES, OÉ, OÉ, OÉ! HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 20:47 от Bengun

# 151
Видях, че Юлиян е качил нещо от този мач и се загледах, че го няма ГОЛЕМИЯТ. Но от вас разбирам, че явно само Юлиян е бил гост-звезда от първи сезон. Алекс и Братоев виждам по снимките. Ами супер, поддържат си връзка хората.

Някой, освен мен, мъчи ли се да гледа Хелс Китчън? Да се оплача, че тази вечер ми стана лошо от опита да гледам епизода Joy Честно, аз не помня друго риалити с толкова продължителни епизоди на истерии и викове на четвърта октава като това. Все е имало скандал, викове, крясъци, но избухват и се уталожват. Този сезон на Хелса и особено тази вечер на Валентина беше като документално предаване за по-сериозни проблеми.

# 152
  • София
И аз ги гледам. Много истерично говори Валентина и е адски дразнещо. Освен това нещо не успява да си подбере думите, така че да я разберат. Някак слаби ми се виждат готвачите този сезон.

# 153
  • София
Много слаб ХК
Не знам и аз защо изобщо се хванах, че даже прегледах по бързата процедура и изтърваните епизоди от мен от началото на сезона, защото аз започнах да гледам от епизода в който ВИП гости бяха от ИВ 3.

Обаче гледам, каквото предаването такава и темата. Привлича разни скандалджии, тролове, провокатори. 2 страници са насрали със спойлери и откровени заяждания на тролска основа.
Но и извън това, като цяло много хейт и малко градивни или полезни мнения.

В Сървайвър темата за толкова много теми и мнения нито веднъж не се стигна до подобни простотии и ниски страсти.

Ниво...

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 02:00 от Diavolo

# 154
Този година кастът е толкова слаб и безинтересен в Хелса, а панаирът е на толкова ниско ниво, че откровено не ме интересува, кой ще спечели.
Доверявам се на преценката си от най-първите епизоди, че реално с умения бяха Анелия, Елена, Николай и Артур. Така че някой от Елена и Николай е редно да спечели. Но предвид кои са продуцентите, вероятно ще бъде някой друг. Така че да дават наградата на рибата тон на шеф Михалчев и да го приключват това.

# 155
В Сървайвър темата за толкова много теми и мнения нито веднъж не се стигна до подобни простотии и ниски страсти.
Персонално на мен ми беше много приятно да пиша в Сървайвър темата. Изключително позитивна тема, независимо, че не винаги всички са били на едно мнение. Висока топка, много висока за всички минали и вероятно бъдещи реалити теми.

# 156
  • Другата България
Персонално на мен ми беше много приятно да пиша в Сървайвър темата. Изключително позитивна тема, независимо, че не винаги всички са били на едно мнение. Висока топка, много висока за всички минали и вероятно бъдещи реалити теми.
Темата се прави от списващите в нея, Бен. Един провокатор или "началник", или "ощипан" е нужен, за да я направи нечетима. Когато са повече от един, вече става проблем. Това го знаеш прекрасно, а и си зависи от нивото на списващите. В Сървайвър просто учудващо дори за мен повечето хора бяха на едно мнение относно участниците, това също допринесе за добрата атмосфера. Не е нещо невиждано, но определено е много по-приятно да пишеш в тема, в която не се налага да защитаваш и аргументираш позицията си през пост.
Що се отнася до тролове е всякакви близки на участници, няма как да ги спреш. Сега отварям ЛС-та, които са ми изпращани снощи и по нощите, за някаква тролска инвазия в темата за Кичъна. Как да спреш това? Можеш да докладваш - аз го правя, но пък и модераторите не са роботи, тия хора имат семейства, а и им се налага да спят отвреме на време все пак. Както съм казвала много пъти, самата аз не разбирам това да влизаш в тема само за да излееш хейта си относно участник/ци във формат/сериал/филм, за който е тя. Ей така, да се разпишеш, за авторитет. Опс, за "авторитет". Ама има хора, които го правят, особено когато са на мнение, че тяхната позиция е най-правилна, най-реална, най-истинска, че темата следва да се върти около тях и въпросната позиция...и те така. Игнор, за мен това е решението.

За Кичъна, понеже съм мазохист, и съм го почнала, ще го догледам. Но вече не връщам епизоди и не ги въртя на запис, когато съм пропуснала. Писала съм и друг път - пореден омаскарен Тупаревски формат на любимо предаване, един ББ, този път с доста зле подбрани участници. Изгониха кадърните, останаха тези, които правят сеира. Анелия, Емил, Калоян, Артур - това бяха хората, които аз харесвах. Като поведение и вътре, и извън кухнята. Дори Денислав накрая ми стана симпатичен. Валентина за мен има дълбоки психологически проблеми и това, че продукцията ги използва като цяло и нея в частност, за да трупа рейтинг, направо ми е отвратително. За Мариела да не отварям дума, за Виктория също. Отдавна симпатизирам на Елена, и съм "ЗА" тя да спечели. Дори след нея съм за Камен. Николай също не го харесвам, той не е отборен играч, определено.
Но Кичъна го гледам основно заради Ангелов. Heart Много го харесвам тоя човек, той е от моя край и често идва, освен, че го познавам лично, макар и след кратка среща, и то преди много години. И не, не съм ходила в ресторантите му. Страхотен човек, харизматичен, естествен, невероятно чувство за хумор има. Още Мастършеф започнах да гледам заради него, после се зарибих по самия формат. Та ще си догледам, пък за следващ сезон ще видим.

# 157
Снощи се смях с глас на инвазията в темата за Хелс Китчън Joy Това беше едно от най-веселите троления в последно време. Предполагам, че вече го няма и жалко, ако е така.

На мен Николай ми е симпатичен.
Човекът е там, за да спечели, не за да си става най-добра приятелка с останалите. Особено ако останалите не са неговия тип хора. Ако е така, и тук бих го разбрала, защото аз тези не бих ги издържала на живо около мен за повече от пет минути.

От там нататък вече какво е снимано, какво казва гласът зад кадър, това са похвати на продуцентитИ, с които опропастиха не един формат. Като ми дават някой да реже нещо и после Гласът плюс някой участник ме уведомят, че другият е саботирал, аз, разбира се, веднага вярвам и дълбоко се впечатлявам.
Участниците дали са наясно до края на предаването, какво говорят другите като са сами пред камерите? Или на единия са казали да се самохвали колкото може, защото другите така правят, а на другия са казали да мрънка колкото може, примерно? А зрителят да си прави изводи за характери.

# 158
  • Sofia
ХК и аз го доглеждам с мъка тази година.
За съжаление,нямам време за темата,та съм изпуснала купона с инвазията. Stuck Out Tongue Winking Eye

Фаворитите ми абсолютно се припокриваха с тези на Мери.
Единствено не знам дали ги изгониха,или сами си тръгнаха.Емил и Артур - със сигурност,според мен.
И може би добре направиха,че в момента е абсолютна пародия.
От останалите Камен ми е най-симпатичен,като че ли /макар че Николай е по- добър готвач определено/.Не вярмам обаче да е на финал.
Ама и не се вълнувам много. Mr. Green

Сървайвър ми липсва. Sad
Добре,че темата продължава да я има и,че изпуснах няколко дена,та имам доста интересни неща за гледане /надкасти,подкасти и сие Smile /

# 159
Веско с Любо от Фермата

Другата голяма цветарка - Ники Чолаков се е добрал вече и до участниците в Сървайвър

# 160
Веско и ЛЮбо на БГ кръчма в АМерика. Байряка сигур изгни най-после, че ми писна да го забива къде ли не.

# 161
Финалът е Ман Сити - Пуул и май е време за първа титла за Сити! 😉
Догодина - може би Simple Smile
Реал си е Реал - историята и традициите победиха големите пари и този път.

Пуул - Реал е мечтан финал, за Пуул Реал е по-лекия съперник сравнен със Сити .. но е един мач и нищо не се знае. Реал победи ПСЖ и Сити и шансовете им да спечелят също никак не са малки. Моята прогноза е 55-45 за Пуул.Но ако трябва да се вземе предвид и пътя, извървян от отборите до финала, то ушастата купа най-много приляга на Кралете през този сезон.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 16:22 от Bengun

# 162
Поглед към Северозапада през есента:

Nova: Вълнуващ старт на снимките на най-новия сериал на NOVA – „С река на сърцето“.
https://nova.bg/accents/view/2022/05/07/368017/%D0%B2%D1%8A%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 163
  • Другата България
Поглед към Северозапада през есента:

Nova: Вълнуващ старт на снимките на най-новия сериал на NOVA – „С река на сърцето“.
https://nova.bg/accents/view/2022/05/07/368017/%D0%B2%D1%8A%D0%B … 0%B5%D1%82%D0%BE/
А аз това как съм го изпуснала?
Чак не мога да повярвам....
Билянка, благодая ти! Heart
Та това е у нас! Кастът само не ми е ясен, но щом Сано ще участва, ще се гледа задължително. Не, че без Сано нямаше да се гледа, аз "Лъжите в нас" изтърпях, почти, та този сериал, какъвто и да е той, да пропусна! Супер, супер,!

# 164
Е, те сега го анонсират, всички сега научаваме Blush
Аз вече не се вълнувам от нови български сериали.
Този сезон по телевизиите е тотална щета. По-добре да бяха пуснали за хиляден път Алф и повторенията на новогодишните програми от 80-те, отколкото това, което върви в момента. Едвам доглеждам Братя. Сега гледах двойния епизод от снощи и не мога да повярвам, че този сценарий е писан от пълнолетни хора.
Така че и това, което го снимат на Дунава, очаквам и Сано да не може да го спаси.

Общи условия

Активация на акаунт