ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 33 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Козлодуй
Bengun, няма какво да се извиняваш аз така разбрах че статистика пак ще има и ще я проследя с интерес Simple Smile
Гледам всичко и Рачков само ферма не гледам че преди години погледнах нещо ми опротивя и не я харесах сега може да е по-интересна не зная Simple Smile

# 421
  • София
Бях писала преди няколко дни, че официално нищо не бяха казвали, но си изтриха общите снимки, не качвах нови от началото на юли. Той не се виждаше на партито ѝ за рд примерно, а в неговите реклами рязко станаха по една процоя и прибори. Много коментари отдолу получаваха под снимките, че съжаляват, че са се разделили, но не са отговаряли. При тях беше и видимо, защото все пак той прави лайфове и някак се забеляза, че изчезнаха нейните вещи и тя самата много рязко.

Няма как да знам дали е истина, защото Ванко в един лайф каза, че няма да отговаря на въпроси, но обикновено хората се махат всички общи снимки при раздяла.

# 422
  • София
Бях писала преди няколко дни, че официално нищо не бяха казвали, но си изтриха общите снимки, не качвах нови от началото на юли. Той не се виждаше на партито ѝ за рд примерно, а в неговите реклами рязко станаха по една процоя и прибори. Много коментари отдолу получаваха под снимките, че съжаляват, че са се разделили, но не са отговаряли. При тях беше и видимо, защото все пак той прави лайфове и някак се забеляза, че изчезнаха нейните вещи и тя самата много рязко.

Няма как да знам дали е истина, защото Ванко в един лайф каза, че няма да отговаря на въпроси, но обикновено хората се махат всички общи снимки при раздяла.
Аз не ги следвам в Instagram и не знаех, иначе съм съгласна, че това са признаци на раздяла. Задържали са се заедно около година, ако броим снимките на "Сървайвър"?

# 423
"Звездите в нас" се оказа доста семпло.
Едва ли ще го гледам нататък.
Не знам на какво се е надявал Халваджиян в стремежа си да мине евтинко.

# 424
  • Козлодуй
Гледах и Звездите в нас и Гласът на България и в двете не съм съгласна с изборите но какво да се прави жури - така са решили така са направили и в гласът имаше хубаво пеещи на които не се обърнаха а се обърнаха на професионален певец А в Звездите харесах отбор Лили Иванова а точно той не мина напред

# 425
  • София
Светльо Бърканичков беше участник днес в Стани богат. Представи се прилично, макар и с доста лесни въпроси като цяло. 😊

# 426
"Звездите в нас" се оказа доста семпло.
Едва ли ще го гледам нататък.
Не знам на какво се е надявал Халваджиян в стремежа си да мине евтинко.
Как на какво?! Да не мислиш, че е лесно 10 години (ли бяха... 🤔) да врътка разни звезди в Капките, че после и в Маскирания. Ту участници да ги прави, ту жури.. 🤪 Почна да ги повтаря вече. Затова сега е решил евтинко да си направи звезди, че да има после какво да врътка. 😂😂😂

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:57 от Bilyana14.

# 427
  • Козлодуй
Да и аз щях да кажа за Бърканичков - беше добре Стани Богат.
Обаче в Голямото Преследване на един и същ въпрос имаше различни отговори според това какво е удобно на банката въпроса беше:
"Колко са постоянните зъби в човека" - първия път казаха 4 втория път 32 и аз загубих вяра в това предаване - така и не обясниха защо така отговори Ники Кънчев - поне да замажат очите с нещо аз не съм специалист по анатомия но това ме впечатли

# 428
  • Велико Търново
Обаче в Голямото Преследване на един и същ въпрос имаше различни отговори според това какво е удобно на банката въпроса беше:
"Колко са постоянните зъби в човека" - първия път казаха 4 втория път 32 и аз загубих вяра в това предаване - така и не обясниха защо така отговори Ники Кънчев - поне да замажат очите с нещо аз не съм специалист по анатомия но това ме впечатли
Първият въпрос, чийто отговор беше 4, беше "Колко ВИДА постоянни зъби има човекът?", а вторият - "Колко постоянни зъби има човекът?". Когато Ники Кънчев каза правилния отговор на първия въпрос каза не просто "четири", а "четири ВИДА". Това беше достатъчно, мисля. Не знам какво има да му се обяснява и да се замазва.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 09:52 от DamaPika

# 429
На "Голямото преследване" проблемът му е последният кръг. Не виждам как някой може да бие предаването и да вземе парите от някой от четиримата преследвачи. Каквото и да играят по време на играта, накрая вероятността да бият преследвача е имагинерна. Въпросите също са странно разпределени. От небето до земята е разликата между "Къде се намира Саграда Фамилия?" и "От кой автор и романа Х (който никога не съм чувала)?" и следват три имена на автори, които никога не съм чувала.

Снощи много ми харесаха Игри на волята, понеже аз нали съм за жълтите в момента Sunglasses

# 430
  • Велико Търново
От земята до небето е разликата, ама резултатът е един и същ - не им се отговаря вярно. Даже вероятността авторът да бъде познат, е по-голяма, защото може да се налучка. А за "Саграда"-та... пас Confounded

# 431
Много интересна беше снощната битка за територия. 😊 Очаквана победа за жълтите, като се има предвид подсказката от промото...
Скрит текст:
Има жълта лодка:

Няма жълта лодка:
Страхотен Фифо! Удоволствие е да го гледаш по трасето. Страхотен Георги във водата. Как подмина Жени като малък остров. 🤪 Много любим момент ми е, когато двете червени делфинчета пореха водата. Гого и Михаела също бяха много добри.

Интересна жълто-синя симбиоза:
Скрит текст:

Ваня и сестричка:

# 432
Билянка, какво набито око имаш! Как я видя тази лодка Sunglasses
На мен ми се струва, че средното ниво на подготовка на хората в Игрите този сезон е най-добро от всички до тук. Няма отчайващи изпълнения. Или засега, понеже са много, все още успяват да се разпределят така, че да няма бедстващи по трасето.

# 433
Страшно наблюдателна си Билянка, адмирации.

# 434
Ха-ха! Много благодаря, приятели! 🥰
Тренингът ми е още от първия сезон 😜.

Общи условия

Активация на акаунт