Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Моля Ви да споделите за тази Елена от Красна поляна, колко взима и колко време отделя, както, ако е възможно и телефон за връзка.
Искам да помоля, ако има мнения по-актуални за познаваемостта на маг Мариела от Пловдив. Посетих я преди месец в София. Останах доста впечатлена от нейната здравна диагностика и насоки. Интересува ме дали има наблюдения дали другите ѝ прогнози се сбъдват.

Аз продължавам да съм с много хубави впечатления от Поли, която гледа на таро. Писала съм за нея няколко пъти. От години насам срещнах човек, чиито неща за в бъдеще излизат. Не всичко на 100%, но да кажем едно около 70 % при мен ги хваща нещата занапред.

# 136
  • Бургас
Elpida, не съм намирала безплатно. Аз харесвам гаданията, дето трябва да си избереш вариант. И съм се чудила дали да не си платя да ми гледат лично, но май много пари и не съм се решила 😁

# 137
На мен пък Поли с Тарото не ми позна.Още мин.година се чух с нея ,нищо не стана до  сега .

# 138
На мен пък Поли с Тарото не ми позна.Още мин.година се чух с нея ,нищо не стана до  сега .

И на мен също.Два пъти се допитвах до нея -две различни прогнози чух и нито едната не се сбъдна.

# 139
Здравейте,връщах доста назад в темите,за да мога да се ориентирам с идеята да си намеря каквото търся,без да занимавам никого. За в София нямаше кой знае какъв избор и накрая се спрях на Пепа от Хаджи Димитър,но след това видях ,че не е споменавана от много време. Някой знае ли дали още приема и ако да някакви координати?

# 140
Може ли мнения за Никола Узунов писах му във фейсбук даде ми телефона си но все още не съм му звъннала реших да попитам първо тук познава ли нещо 🙏

# 141
Може ли мнения за Никола Узунов писах му във фейсбук даде ми телефона си но все още не съм му звъннала реших да попитам първо тук познава ли нещо 🙏

С добри намерения е ,но нищо не познава.

# 142
  • там, където ми харесва
Преди доста време в темите назад бяхме писали за Николай Георгиев отговаряше по телефона. Някой дали се е допитвал скоро до него? Гледа ли още?

# 143
Здравейте,връщах доста назад в темите,за да мога да се ориентирам с идеята да си намеря каквото търся,без да занимавам никого. За в София нямаше кой знае какъв избор и накрая се спрях на Пепа от Хаджи Димитър,но след това видях ,че не е споменавана от много време. Някой знае ли дали още приема и ако да някакви координати?

За какво Ви е Пепа?
Наговори ми глупости срещу 30 лв.на времето .Нищо от това ,което ми предрече ,не се случи. Хайде ,както и да е ,на мен не могат да гадаят,в това съм убедена.Но питах и за мъжа ,в когото бях загубена.И на него не му се случи това,което трябваше да стане според нея.
Тези,които стояха там и чакаха,бяха много доволни.

# 144
  • Варна
Здравейте,
  Не съм вярвала, че ще стигна до този момент, но ми трябва помощ.
  След обикаляне по лекари, които не знаят какво ми има вече съм тотално отчаяна.
   Личния ми живот също рухва от нищото, без ясна причина, без обяснение.
Ще се радвам, ако ме насочите към човек във Варна, който може да ми помогне.

# 145
Преди доста време в темите назад бяхме писали за Николай Георгиев отговаряше по телефона. Някой дали се е допитвал скоро до него? Гледа ли още?
Здравейте и аз като вас от стари теми четох хубави отзиви за този Николай Георгиев. Свързах се с него мисля че беше преди почти година. За 15 мин по телефона задаваш въпроси и той реди таро. Ами какво да ви кажа малко хаотичен, много обяснения и накрая нищо конкретно не ми каза. Общи работи и разпилян изказ. Не беше скъпо мисля 20 лв му преведох после, но нищо....Поне моето мнение е такова.

# 146
Здравейте! Търся телефонния номер на Здравка от Велико Търново - никъде не го открих. Интересуват ме и отзиви за нея.

# 147
Croco,просто в другите теми като че ли от нея бяха най -доволни. Явно ми остава само Таня от Люлин,за която пък имаше много противоречиви мнения. Наистина ми трябва някой добър,но в София ,а като гледам и като цяло не е останал такъв.. И все пак,както и много други преди мен са питали дали някой има номер или координати на някой,който не е шарлатанин и ще познае поне 60-70%?

# 148
Croco,просто в другите теми като че ли от нея бяха най -доволни. Явно ми остава само Таня от Люлин,за която пък имаше много противоречиви мнения. Наистина ми трябва някой добър,но в София ,а като гледам и като цяло не е останал такъв.. И все пак,както и много други преди мен са питали дали някой има номер или координати на някой,който не е шарлатанин и ще познае поне 60-70%?

Вижте,моето мнение не е меродавно.Аз просто споделям собствен опит.

# 149
Моля съвет за баене/леене на куршум за дете на 2 години против страх и кошмари и непрестанни плачове всяка нощ от месеци.
Детето е видимо стреснато и уплашено и е така и през деня.
Ходихме при Тео в Нови Искър, нямаше ефект, както и в Костинброд да баят при баба Цецка и пак без резултат..  Вече не знам къде да го водя

Общи условия

Активация на акаунт