Бързи здравословни въпроси и отговори – 34

• 40 224
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas, Bulgaria
При мен ендокринологът ще пуска молба  към касата . Би трябвало и гастрото да може .

# 166
  • вкъщи
Нямам дьо и не се водя в онкологията, защото слава Богу беше доброкачествено. Голям,но доброкачествено. Ще се ходи при личната и ще я моля.

# 167
Здравейте, тези от вас, които са пили детралекс имате ли наблюдение дали действа положително върху спукани капиляри по лицето?
Принципно тежко ли е лекарството и колко дълго може да се пие?
Знам, че задавам глупав въпрос но ...

# 168
Категорично не действа. Щеше да е добре да действа, но не. Пила съм по месец, два.

# 169
Здравейте бях писала за пъпка в интимната зона и след това подути възли там.
Пих 5 дни доксициклин и днес бях отново на преглед ,останало е едно като топче и АГ каза ,че това не било лимфен възел ,а нещо от възпалението още и цялата лява част била още ,като леко напрегната и подута 😒 иначе каза ,че съм ок ,но да си допия още 5 дни антибиотика и да се върна.
Честно нещо ме притеснява уж съм добре ама не съвсем

# 170
Добре си, допий си антибиотика.

# 171
Здравейте, тези от вас, които са пили детралекс имате ли наблюдение дали действа положително върху спукани капиляри по лицето?
Принципно тежко ли е лекарството и колко дълго може да се пие?
Знам, че задавам глупав въпрос но ...

Аз съм пила Рутаскорбин за проблем с капиляри, при мен проблема беше по краката. Помогна доколкото помня, че беше отдавна.

# 172
И от Рутаскорбин не са ми изчезнали капилярите по лицето. Него за студова алергия го пия зимата.

# 173
Еее, Дева, освен да кажеш какво друго си пробвала безрезултатно поне да не се хабя.
Бяла съм и капилярите нещо се умножиха. Дразнят ме.
Имам и по краката но тях ги игнорирам.

# 174
И лазер пробвах, никакъв ефект след първата процедура. Реших да не давам пари за повече. Слагам коректор.

# 175
Има ли хора с цироза на черния дроб и как го открихте? Какви ви бяха стойностите

# 176
  • Г. О.
Здравейте. Пуснах стерилна урина и показа бактерия klebsiella pneumoniae. Излезе антибиограмата и личният лекар ми изписа антибиотик. Пих го, но без резултат, тъй като симптомите продължават. Въпросът ми е - към какъв специалист трябва да се обърна? Уролог или нефролог?

# 177
# 178
  • пустинята Гоби
Аз и при нефролог съм ходила, помогна ми.

# 179
Те са много упорити тези бактерии. При доста уролози ходих, без резултат. Накрая изчезна от една Боровинка, или от ваксините за КОВИД, но при мен беше Ешерихия.

Общи условия

Активация на акаунт