Целулит - 12 тема

• 75 990
  • 762
  •   2
Отговори
# 90
  • София
И на мен много ми пари, но само от него съм виждала ефект.

# 91
На Кройтерхоф не съм опитвала, но на Евелин червеният така пареше, че пбезумявах, а не е като да не мога да търпя.За да го доизхабя го смесвах с един на Леокрема.

# 92
Аз пак се връщам на криолиполизата …Ориентирах се към Vintage Dolls, ОКСИМЕДИКАЛ, Дерма Акт, Angelic Glow, Нирвана и Bodylab и честно казано нито едно от тях не ми говори нищо. Също така в някакъв сайт studio24 ми излизат салони и цени. Има ли (не)доволни от изброените студиа?
Аз от нирвана не съм доволна. Писала съм по- напред в темата. Като цяло нямаха обучени специалисти, а отваряха студио след студио. Правила съм криолиполиза в комбинация с някаква друга процедура- пакет, лазерна епилация, пакет за лице процедури. Не съм доволна цялостно, не бих се върнала там. Нямат лекар, ако нещо стане както при мен се надуха бенките от епилацията, гледат въпросително и вдигат рамене. Собственичката е козметичка, едно на ръка, че е малко остра и груба, но говори наизуст някакви неща, без да обърне индивидуално внимание. Според мен уредите им са по- евтини, затова успяват да докарат такива ниски цени. Правя този извод, защото в други салони усещането и ефекта от епилацията е коренно различен, а от криолиполизата нямаше абсолютно никакъв ефект. Говореха ми заучени фрази за хранителни режими и повече движение, все едно падам от Марс и си мисля, че ще ям пуканки и течен шоколад по цял ден и ще чакам ефект. И много ме изнервиха как всеки път “ауууу страшна разлика е много си личи”. Те не ми помнят името, запомнили как ми изглеждат бричовете.

# 93
Аз пак се връщам на криолиполизата и въпросите за нея - защо има такава разлика в цените в различните студиа и как да разбера къде ще направят процедурата както трябва? На места 1 процедура е 300лв, на други места - наполовина. Ориентирах се към Vintage Dolls, ОКСИМЕДИКАЛ, Дерма Акт, Angelic Glow, Нирвана и Bodylab и честно казано нито едно от тях не ми говори нищо. Също така в някакъв сайт studio24 ми излизат салони и цени. Има ли (не)доволни от изброените студиа?

Във Vintage dolls имам епилация на цяло тяло от преди 3години и съм страшно доволна (нямам междинно ходене заради бременност и кърмене). Имах съмнения за студиото поради ниските цени, но се оказаха неоправдани опасенията ми. От това, което съм виждала и чувала ми се струва, че собственичката гледа нещата да са като хората и бих им се доверила и за други процедури като крилиполиза (стига да се престраша).

# 94
  • София
На мен пък изобщо не ми пари толкова този Кройтерхоф. Да, загрява, но чак да пари толкова силно. Даже се ядосвам, че не го усещам силно.

# 95
Аз мисля, че се свиква с кройтерхофа и на мен в началото ми пареше, после започнах даже да се радвам като се мажа малко да се затопля след банята.

# 96
Аз така и не успях да свикна.
Няколко пъти пробвах ( поне 4-5 ) и докато паренето на краката някак го изтърпявах, то на ръката между пръстите ми се разраняваше кожата, въпреки че се миех веднага след мазането.
Сега се изкушавам пак да пробвам 😎, но - този път - само с ръкавици.

# 97
За гела им в кутията дето има снимка на някакъв кон на нея ли става дума?
Имам такъв вкъщи но не ми е хрумвало да го измажа по бедрата си да боря целулита. Купих го преди време като се бях схванала нещо и ми трябваше загряващ, ползван е броени пъти и и остана в шкафа. Колко ще грее или направо пари зависи от количеството, с малко не се усеща кой знае колко.

# 98
  • в 1001-та нощ
На мен пък изобщо не ми пари толкова този Кройтерхоф. Да, загрява, но чак да пари толкова силно. Даже се ядосвам, че не го усещам силно.

Мисля, че бяха различни продукти - крем, серум, гел ... съответно паренето е различно.

Относно криолиполизата - от мен положителен отзив за машината на CoolTech - на две различни места съм правила - едното клиника с висока цена (като навсякъде) и друго с ниска цена - временно, тъй като в този момент стартираше. И от двете места съм доволна, явно машината си работи.

# 99
За гела им в кутията дето има снимка на някакъв кон на нея ли става дума?
Имам такъв вкъщи но не ми е хрумвало да го измажа по бедрата си да боря целулита. Купих го преди време като се бях схванала нещо и ми трябваше загряващ, ползван е броени пъти и и остана в шкафа. Колко ще грее или направо пари зависи от количеството, с малко не се усеща кой знае колко.
Забелязала съм, че като го разпечатам, в началото пари много силно, после малко по малко с дните “изветрява” 😁 гледайте да не е изтекъл срок, че доста натурални съставки имаше

# 100
  • София
Гелът с кончето е друг, този е специално за целулит.

# 101
На мен и серумът в туба и гелът в кутия на кройтерхоф ми парят еднакво. Не усещам разлика. Забелязах, че и масажистката го ползва. И на двата има нарисувано отвън бедро на жена, това с коня е за схващания, а не за целулит.
Някой от вас, момичета, ползвал ли е сухото олио на cocosolis и виждате ли някаква разлика преди и след?
Ще се радвам ако някой сподели позитивен опит с конкретна клиника за криолиполиза. Май ще се прежаля да опитам отново след нирвана.

# 102

Някой от вас, момичета, ползвал ли е сухото олио на cocosolis и виждате ли някаква разлика преди и след?

Аз го използвах известно време, обаче не бях истински сериозна, защото ме дразни да съм омазана като баничка.... Освен, че след мен мирише на плодова салата и подхранва кожата (то оставаше и да не я, с всичките масла и олиа вътре) друго не съм забелязала.

# 103
Гелът с кончето е друг, този е специално за целулит.
Ясно, така си и мислех но пък пишеше загряващ и реших да питам.

# 104
Гелът и серумът на Кройтерхоф ги гледам от 1г,и все се чудя дали ще имат ефект.
Четах,че първо било хубаво да се направи курса със серума и после да се продължи с гела- някакви наблюдения?
С последните коментари за Кройтерхоф в групата, ще отида сега да си го взема Simple Smile
Момичета,златни сте!
Аз моя RF по съвет на a.l.e.n.a,  за съжаление чак за лятото ще е,защото в няколко салона звънях и часове имат чак за Юни Simple Smile
На 04.05 съм на втора доза масажи. Ще споделя ефекта заедно с Кройтерхоф какъв е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт