Целулит - 12 тема

• 75 937
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Имам питане относно всички изброени досега процедури/апарати. Кой от тях, по ваше мнение, е най-ефикасния всъщност? И също като цени, кой е най-малко "дери кожа"? Реално знам, че евтините процедури, по пътя на логиката, може би дават и никакъв резултат, но все пак.
Друго, за което ще питам е вакуумен масаж вкъщи. Имам мазилото на Кройтерхоф. Използвах го миналата година известно време, но това парене направо ме побъркваше. Обаче на инат смятам да го подновя отново, в комбинация с тази малка джаджа за вакуумен масаж. Въпроса ми е - как използвате подобно нещо? Засмуквате кожата и после? Въртите ли, дърпате ли? Grinning (взех си го от ДМ, нещо такова представлява, само че е само 1 брой)
Скрит текст:
Също ще съм благодарна, ако някоя дама от Варна даде препоръка за студио за процедури, в което знаят какво правят и си вършат добре работата.
Засега съм се загледала в Скин лайн.

# 76
А защо Кройтенхоф + вендузи? Целта нали е кремът да попие максимално дълбоко, а не да се изсмуква… Аз поне не виждам логика с тези вендузи. Знам, че се използват за много други лечебни цели и детокс/извличане на токсини и загряване, а с целулит каква е връзката?

# 77
  • Варна
Скрит текст:
А защо Кройтенхоф + вендузи? Целта нали е кремът да попие максимално дълбоко, а не да се изсмуква… Аз поне не виждам логика с тези вендузи. Знам, че се използват за много други лечебни цели и детокс/извличане на токсини и загряване, а с целулит каква е връзката?
Чувала съм, че се правят домашни антицелулитни масажи с подобни вендузи. Като за целта се маже мястото с олио или нещо подобно и после се прави масажа. И затова обмислях да пробвам вместо олио, крема на Кройтерхоф. Стори ми се като идея за "убиване на целулита" Grinning Опитах с олио, като вендузата засмуква част от третираната област, например бедрото, и така започвам да движа нагоре-надолу, като се усеща лека болка. Но не знам изобщо правилно ли е да се прави по този начин.

# 78
Аз бих използвала само базово олио за вендузите, за да се движат по-лесно, а Кройтерхоф отделно трябва да се втрие на абсолютно чиста кожа с интензивни масажни движения да попие дълбоко. И аз съм срещала за антицелулитни процедури с вендузи, но първо не разбирам принципа на действие, второ ми е болезнено, и трето имам чупливи капиляри и не бих искала синини или трайни видими капиляри

# 79
  • в 1001-та нощ
gabrielle., масажът с вендузи се правят с масажно масло - вендузата трябва да се пързаля по кожата. Когато масажът свърши - маслото се измива и се нанася продукт, който попива - например серума на Кройтерхоф.Движенията са кръгови, зиг-загообразни и т.н. Ще ти дам линк на лични - как точно се прави и за какво да внимаваш.

# 80
Той и самият серум/крем Кройтерхоф засъхва или попива бързо, та за вендузи не знам дали въобще ще стане. Трябва си мазнина за вендузите, която ще стои там на повърхността на кожата поне 10мин.

# 81
  • Варна
Много ви благодаря за отговорите. Непременно ще пробвам както каза Алена.
 Пробвала съм иначе и сухото четкане, но това изключително много раздразни кожата ми, а и отделно ми е по-скоро досадно да го правя. Grinning Така че да видим с метода с вендузите докъде ще я докараме. А иначе ще се оглеждам за оферти да пробвам и методи като LPG или криолиполиза. Simple Smile

# 82
  • София
Аз пак се връщам на криолиполизата и въпросите за нея - защо има такава разлика в цените в различните студиа и как да разбера къде ще направят процедурата както трябва? На места 1 процедура е 300лв, на други места - наполовина. Ориентирах се към Vintage Dolls, ОКСИМЕДИКАЛ, Дерма Акт, Angelic Glow, Нирвана и Bodylab и честно казано нито едно от тях не ми говори нищо. Също така в някакъв сайт studio24 ми излизат салони и цени. Има ли (не)доволни от изброените студиа?

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 18:05 от « Ѕmile »

# 83
Дерма акт не е студио, а две дерматологични клиники.

# 84
Откакто ползвам загряващия гел на Кройтерхоф (вече близо месец), целулитът ми почти изчезна и даже май няма да се налага да си правя мезотерапия или други процедури, защото в момента се харесвам. Освен това съм отслабнала 2 килограма,  а не съм си променяла хранителните или двигателните навици. Възможно ли е да от крема? 😳 Цяла зима се мъча да ги сваля тези 2 килограма, които всъщност ги чувствах като излишни, бях в т. нар. “зимна форма”, а сега просто ей така за месец се стопиха, без никакви специални услитя от моя страна, целулитът супер много намаля. Нищо не съм променяла иначе, освен да включа загряващия гел.

# 85
И на мен ми е помагал кройтерхоф, с редовно мазане, умерено тренировки и чиста храна. Тогава и масажи правих и оттогава периодично си взимам пакет масажи, но струва ми се масажите повече за личфен дренаж помагат, че аз имам склонност към лимфен застой.

# 86
А гела или серума на кроктерхоф ползвате? Гледах някакъв серум, който обещава ефект за 10дни…

# 87
Води се загряващ гел и наистина много пари. Преди години си го бях купувала за проба, тогава не можах да го издържа изобщо, супер много ми пареше и замина в кофата. Сега обаче реших отново да му дам шанс и явно имам по-висока поносимост вече, та парането не ми е чак такъв проблем… Не е най-приятното нещо на света, но продължава около половин час, така че ми е ок.

# 88
Слагайте го с латексови ръкавици да не ви пари! Иначе аз досега гелът съм ползвала, той повече пАри. Тази година аптекатката каза, че серумът бил по-силен, но още не съм го започнала.

# 89
Не ми трябват ръкавици, на мен не ми пари на ръцете, а на бедрата, където го нанасям. 😀Иначе ръцете си ги измивам директно след употреба.

Общи условия

Активация на акаунт