Целулит - 12 тема

• 76 327
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Идвам с въпрос за масажор. Имах такъв https://4sales.bg/mini-anticeluliren-masazhor-1534 , но се скъсаха две от гумените рингчета преди две седмици, а сега нещо не прави контакт с копчето или адаптора и спира постоянно. Вършеше ми работа, но сега се чудя дали да не взема с инфрачервено загряване, https://4sales.bg/rchen-masazhor-s-infracherveno-zagryavane-2v1-1818 или https://4sales.bg/inovativen-masazhen-ured-za-premakhvane-na-celulit-tv1039-9230
някой има ли опит?

# 256
По-напред обсъждахме уред за масаж. Погледни, че иначе трябва да досаждаме отново на тези които следят темата. Масаж гън чукни в нета. Прави доста дълбок масаж и според мен си струва повече.

# 257
  • в 1001-та нощ
Идвам с въпрос за масажор. Имах такъв https://4sales.bg/mini-anticeluliren-masazhor-1534 , но се скъсаха две от гумените рингчета преди две седмици, а сега нещо не прави контакт с копчето или адаптора и спира постоянно. Вършеше ми работа, но сега се чудя дали да не взема с инфрачервено загряване, https://4sales.bg/rchen-masazhor-s-infracherveno-zagryavane-2v1-1818 или https://4sales.bg/inovativen-masazhen-ured-za-premakhvane-na-celulit-tv1039-9230
някой има ли опит?

С инфрачервената светлина е добре за целулита, обаче доколкото разбирам или масажира или свети - според това каква приставка е сложена. Докато при моя - хем масажира, хем свети.

# 258
Момичета , простете ми нахълтването с директен въпрос , но благодарение на един малък човек. нямам време да чета всичко назад . Мернах , че сте коментирали крема на Крьойтерхоф , който и мен страшно много ме пареше и не мисля да го ползвам повече . Има ли крем , от който сте доволни ? За процедури нямам време , та разчитам на мазане . Преди години бях останала с добре впечатления от Жоржея , скоро някой да е поръчвал ?

# 259
  • в 1001-та нощ
Няма крем, който сам по себе си без други намеси - да свърши добра работа. Процедурите също не са панацея. За у дома можеш да си вземеш вендузи, степер ... и т.н. Можеш да действаш с тях докато гледаш някое предаване, филм ...

# 260
Да, дори и само процедури да правиш, пак няма да имат ефект. Грижата е комплексна и си трябва от всичко по малко - хранене, спорт, движение, кремове, масажи, процедури нещо такова. Ако си много млада би следвало първите 3-4 да помогнат, но с напредване на възрастта битката става по-голяма и си трябва от всичко по малко.

# 261
Благодаря , момичета . Май навлезнах във фаза с трудната борба . Скоро станах на 35 и виждам разлика и отпред на краката . Особено след бременността преди година и малко , целулита е по-видим . Не съм много килограми , имам много движение след децата , внимавам с храната . Не мога да правя особени масажи и почти никакви процедури понеже като бременна получих дълбока венозна тромбоза и е противопоказно . Поради тези причини , търся поне временно решение за лятото и не целя отличен резултат , а поне да “замажа положението” . Определено 9 месеца лежане , доста ми се отразиха . Сега наваксвам с активността , но като всичко останало , лесно се разваля вид , трудно се оправя .

# 262
И аз съм с венозна недостатъчност и от миналата година с отсранена вена . За съжалние това не знам как повлия, но структуарата на крака се измени и вътрешната част на бедрото кожата провисна много грозно. Прекратих тренировките за крака с тежести, масажи само с уреда и пак внимавам. Но замених тренировките за крака с вървене през деня. Колкото толкова. Вече има други приоритети и трябва да внимавам повече.

# 263
С инфрачервената светлина е добре за целулита, обаче доколкото разбирам или масажира или свети - според това каква приставка е сложена. Докато при моя - хем масажира, хем свети.
Alena  би ли споделила какъв е точно твоя.
За друго ми трябва уред с инфрачервена светлина но не мога да преценя и не зная какъв и къде да търся да закупя, Ако някъде из форума сте мяркали обсъждане на такива моля да ме насочите

# 264
  • в 1001-та нощ
Моят е Casada Tappymed II:

Предназначен е за масаж на кръст, гръб, врат и в тези зони също прави чудеса при мен Simple Smile Вижда се къде е инфрареда, а над него е масажната глава - има опция за избор между 4 накрайника. Аз ползвам този, който е, като бодли.

Мислех, че отдавна не се намира, но в една група - моментално го намериха на разни места. Сега новият модел Tappymed III е без индраред, затова - уточнявам да се търси този втория.

# 265
Здравейте, идвам да се отбележа след ползване на Кройтерхоф серум Simple Smile
Бях непостоянна в началото,но сега (4дни) редовно ползвам. Затопля ми доста (ако прекаля с количеството) -на мен ми харесва Simple Smile  правя спорт,и си пия вода както преди около 2л на ден. Забелязах,че с редовното мазане, започнах по-често да ходя до wc, не знам дали е част от ефекта Simple Smile като го свърша ще кажа имало ли е резултат Simple Smile

# 266
Здравейте,
Имам следния въпрос като естествено ще консултирам и с лекаря си, но бих искала да чуя и вашето мнение. Добре ли е по време на бременност, първи триместър, да се правят процедури с venus legacy? Има ли противопиказен ефект? Питам, заради затоплящия ефект.

# 267
  • в 1001-та нощ
Не правете нищо. През първия триместър се оформя плода, всички органи, след това бебенцето само расте. Не се знае кое как и с какво може да реагира и до какво да доведе. Аз не бих рискувала с нищо по време на цялата бременност. И хормоните се изменят и това продължава и след раждането, докато кърмите. Тези усилия са малко тичане срещу вятъра.

Фокусирайте се върху спокойствие, хубава храна, обърнете внимание на храненето - то е по-съществено в този момент. На процедурите, ако са необходими, ще им дойде време след това.

Може би сухото четкане е безопасно и положително относно лимфен дренаж, детокс.

# 268
Не правете нищо. През първия триместър се оформя плода, всички органи, след това бебенцето само расте. Не се знае кое как и с какво може да реагира и до какво да доведе. Аз не бих рискувала с нищо по време на цялата бременност. И хормоните се изменят и това продължава и след раждането, докато кърмите. Тези усилия са малко тичане срещу вятъра.

Фокусирайте се върху спокойствие, хубава храна, обърнете внимание на храненето - то е по-съществено в този момент. На процедурите, ако са необходими, ще им дойде време след това.

Може би сухото четкане е безопасно и положително относно лимфен дренаж, детокс.
Благодаря, Алена! Да, върху храна и разходки съм фокусирана, мислех и за масаж с вендузи евентуално за поддръжка, но и сухото четкане може  би е по-добра опция.

# 269
  • в 1001-та нощ
Масаж с вендузи в никакъв случай, могат да провокират кръвоизливи в малкия таз  Simple Smile Хубаво е, че се грижиш за себе си в този момент, но нищо силово, затоплящо и т.н. Както споделяш - движение, хранене, четкане и успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт