Целулит - 12 тема

• 74 715
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря много, ще ги пробвам! Нямам проблем с мъж масажист, само с един определен
Вие по принцип виждате ли ефект от масажите? Аз съм ходила на 3 процедури и не съм сигурна дали виждам някакъв ефект, Та бих се радвала някоя ако е доволна и е направила повече масажи да каже мнение

# 616
  • в 1001-та нощ
При мен ръчните масажи са с нулев ефект, за разлика от апаратните процедури. При други е обратното.

# 617
Имала съм успех с масажите преди, да, но трябва да е пакет поне 10 масажа, направени с правилна техника хем по-силен натиск, хем да не уврежда капиляри. Първия пакет го направих първите няколко масажа през ден, после през два и тн. Съответно парслелно с това, правилно хранене и спортен режим. За съжаление обаче повечето антицелулитни масажи са за кеф и нищо не правят. Изгубих контакт с много добра масажистка, тя като се премести. Преди години изчистих целулит от прием на хормонални противозачатъчни, който беше зспочнал да става фиброзен. Сега в по-голяма степен се интересувам от личфодренажния ефект от масажа, защото много седя и понякога ми отичат крсйата. Целулитът пак е на път да се образува, затова исках да пробвам и разки програми в Евиа спа. А за колената съм питала преди и съм се насочила към апарат, защото дори и в най-добрата си форма не мога да ги оформя.

# 618
Аз ходя на ръчни масажи вече повече от година и чак сега виждам хубав видим ефект в съчетание с упражнения. Спра ли ги веднага започва да се връща,но и моят целулит навярно е хормонален предвид критическата,така че си иска постоянна работа и поддръжка.

# 619
От пакет от 10 процедури ръчен масаж никакъв ефект не видях

# 620
# 621
А някоя пробвала ли е с апарат Онда? Гледам в инстаграм страхотни ефекти, НО не знам дали не е примамлива реклама.

# 622
  • в 1001-та нощ
Аз правих в понеделник брич и корем и в петък ще правя банан. Резултатите уж се виждат до 25-30 дни.

# 623
Аз правих в понеделник брич и корем и в петък ще правя банан. Резултатите уж се виждат до 25-30 дни.
А видяхте ли някакъв ефект след процедурата? Понеже снимките, които съм виждала имат разлика УЖ още веднага. Също така бихте ли споделиликъде ходихте

# 624
AЗ виждам ефект от ръчни мaсажи , но целулитът ми е повърхностен.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:57 от Candy_girl

# 625
  • в 1001-та нощ
А видяхте ли някакъв ефект след процедурата? Понеже снимките, които съм виждала имат разлика УЖ още веднага. Също така бихте ли споделиликъде ходихте

Аз не съм типичният клиент с омазняване и целулит. А и вода не задържам. При мен няма какво да спихне веднага и ако има ефект ще е по-късно. Ще дам обратна връзка след месец.

В петък ще направя още 2 процедури на банана.  Там имам малко излишна кожа. Правих процедурите в Ман. Ливади на ул.Пирин 42.

# 626
  • SF
На кое казвате "банан"?

# 627
  • София
AЗ виждам ефект от ръчни мaсажи , но целулитът ми е повърхностен.

То по тази логика на всеки е ''повърхностен''. Това са мастни депа. Няма как да бъдат повърхностни. Да, с диета, спорт, упоритост и много масажи може да не е видим, но мастните депа, за съжаление, си остават там, веднъж създадени (така да го обясня). Точно и това е причината целулитът да се връща - веднъж създадени, депата си стоят там и дори видимо да е намалял/изчезнал целулита, най-малкото нещо ''подхранва'' тези депа и прави целулитът отново видим.

# 628
За себе ви имах предвид , че е теудно забележим и много малко - от няколко масажа и ограничения в алкохола веднага изчезва.

# 629
  • в 1001-та нощ
На кое казвате "банан"?

Там, където е сгъвката между дупето и бедрото. При някои жени там има мазнинка с форма на банан.

Общи условия

Активация на акаунт