КАУФЛАНД - тема 56

• 43 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте. Как да получа купон за бонбони за рожден ден? На 07.05 имам рожден ден. От три седмици имам регистрация в приложението с датата на раждане, обаче нямам никакъв купон. Кажете ми къде трябва да потърся ?
В моите купони трябва да се появи.

# 601
И аз още нямам купон за бонбони от Кауфланд.

А имам от Лидл, че и седмица преди рождения ми ден и цели 2 седмици да реша дали да го използвам.
Може Кауфланд да са ги спрели или наистина от 15 май да влизат в сила.

# 602
  • София
Къде мога да намеря мас, трябва ми за сладки
Филиала за който питам е в Хаджи Димитър

# 603
В месарски магазин.

# 604
Тя пита за Кауфланд.
При маслата няма ли? Скоро не съм купувала.

# 605
Ако не е при маслата, най-много някъде при колбасите да е (в един по-малък супермаркет до нас е точно при колбасите). Не се сещам къде другаде из магазина биха могли да сложат мас. Все пак и' трябва хладилна витрина за съхранението...

# 606
Мас съм вземала от Лидъл 1 кг за 4. 50 дори днес ще си правя маска на косата с нея Grinning

# 607
  • Плевен
Зеравейте! Някой да се е сдобил с еър фраер-а на Тефал, с точки? Харесала съм го, но не откривам за този модел никакви мнения в български сайтове.

# 608
Във Фейсбук го има. Коментират, че кошницата се намества трудно. Не му знам мощността, но визуално не ме впечатлява изобщо.

# 609
Мас съм вземала от Лидъл 1 кг за 4. 50 дори днес ще си правя маска на косата с нея Grinning
Ако говориш за голямата пластмасова кофичка хърватска мас, аз я обожавам, но в нея има и други съставки (сол, мляко и лук по спомени), т. е. не е чиста безсолна мас.
Кажи как ти се е отразила на косата все пак 😁 Може да се прежаля.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 18:52 от Анонимен

# 610
Аз не ги усещам тези допълнителни съставки, нито ми е солена. Те са в толкова малко количество...може и да е някаква презастраховка това, че ги има в описанието- за алергични хора.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 21:11 от dolce miele

# 611
Долче, права си, не пречат за готвене по никакъв начин. Споменах го само, защото доколкото знам маста за козметични цели се ползва чиста и ми стана интересно дали тази от Лидл става за тази цел.

# 612
Къде мога да намеря мас, трябва ми за сладки
Филиала за който питам е в Хаджи Димитър

Питах скоро в нашия, но няма. Преди много време съм виждала, беше при маслата.

# 613
  • София
Маста за козметични цели се пречиства и тогава се ползва.

# 614
Как се пречиства , аз по чиста от тази не съм виждала - снежно бяла и хомогенна
Маста за козметични цели се пречиства и тогава се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт