Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 49 922
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Какво ми е мнението за кутиите на bellebox?

# 16
Изобщо не съм убедена, че ще седя 10 минути с този ексфолиант/душ гел/крем, но пък ми е интересен като продукт и поръчах ГБ.

# 17
Вместо запис, ето малко новини от ГБ

⭐ РАЗКРИТ ⭐ В кутията за месец #април ще откриеш деликатния гомаж (скраб-маска) за #тяло на La Maison Des Sultans Paris! 🇫🇷

💡 #Гомаж е френска техника за ексфолиране, която набира все по-голяма популярност! За разлика от традиционните ексфолианти, той не разчита толкова на абразивните частици, колкото на активните съставки в него, които не причиняват зачервяване на кожата и имат страхотен ефект.

Той съчетава две основни нужди на кожата:
✨ Нежен ексфолиращ ефект, който ще премахне мъртвите клетки от кожата и ще й придаде тонус и еластичност.
🪶 Деликатен загряващ ефект, благодарение на формулата съдържаща 7 ориенталски масла, богати на ензими, които подобряват клетъчното обновяване и микроцирколацията и оставят кожата мека, подхранена и гладка.

... А ориенталският му аромат, с нотки на сандалово дърво, портокалов цвят и пачули, ще те пренесат в хамама и пъстротата на ориента. 🚂

👉 Поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/april
Това е трети разкрит продукт от ГБ, така ли? Харесва ми тази кутия, но няма дампоръчам. Заринах се и ще се въздържа. Взех предишната и никак не ми хареса.
Момичета, някой пробва ли балсама Be Bio от предишната кутия на ГБ? Днес го сложих на дъщеря ми. Косата й е много гъста, с не много двбел косъм. Когато я изсуших, изглеждаше ужасно- матирана някак, без блясък и като мръсна. Възможно е да не е отмила шампоана добре, защото балсама аз й го отмих и знам, че го направих както трябва. Ще му дам шанс отново. Вие как усещате този балсам?

# 18

Аз изобщо не ги харесах. Три месеца имах абонамент даже и аз не знам защо три месеца чаках преди да си прекратя абонамента, може би исках да им дам шанс да видя дали няма да има готини продукти в следващите кутии. От 15 продукта получени от 3те кутии само два-три съм използвала. За мен повечето продукти са ниско качество. Слагат червила, гланцове в цветове, които не биха се харесали на много жени. Сякаш някакви по-светли нюанси би трябвало да слагат, за да стоят добре на повечето жени. И залагат много и на гримове, което на мен не ми харесва, аз предпочитам кутии като последната на Кибрит за април, където има повече козметични продукти.

# 19
Инструкции от официалния сайт :
Стъпка 1/ Нанесете скраба за тяло върху леко влажна кожа.
Стъпка 2/ Масажирайте с малки кръгови движения. Оставете да подейства за 5 до 10 минути.
Стъпка 3/ Изплакнете

https://lamaisondessultans.com/products/gommage-corps-naturel
Значи 10 минути трябва да стоя в банята на спрян душ. 🙄

Може да почистиш банята през това време. Шегувам се 😃 За 5 минути можеш да си измиеш зъбите, нещо за почистване на лице или маска...Една приятелка си маха и кожичките. Все пак има логика това стоене според мен, тъй като все съм се чудела как продуктите против целулит за под душ имат някакъв ефект, когато се измиват веднага...

# 20

Аз като цяло съм доволна от кутиите, харесва ми, че няма само бяла козметика, досега ми се падаха хубави цветове гланц и червило (114 кафявото, което като го сложиш не изглежда зле) сега априлската ме разочарова. Аз се абонирах за белбокс точно защото има и декоративна козметика.

# 21
anbibian, аз от няколко дни използвам изцяло козметика на Тhe Ordinary (без слънцезащитния) и за момента съм доволно. Продуктите са страшно икономични, но някои от тях може би са много тежки за моята кожа. След първите 2-3 дни ми излязоха някакви пъпчици, но веднага се скриха. Ще видим, силно се надявам продуктите наистина да са хубави, защото са достъпна козметика. Като гледам кремчетата с ретинол за по 100+ лева и се отчайвам. Не ми се дават толкова пари.
Относно ексфолианта за скалп - как го използваш? Не знам дали защото косата ми е много дълга или просто съм некадърна, но аз не мога да го втрия изобщо. Само около темето успявам. :Laughing Ухае божествено и много ми се иска да го използвам, но уви, не ме бива. Това сигурно ми е любимата придобивка от Кибрит + маската за коса от същата кутия.

# 22
За тази слънцезащита на Др. Дерм ли говорите? Аз не намерих друга: https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/slancezashtiten-krem-z … erm-professional/
Не съм експерт в съставките, но знам някои, които е хубаво да се избягват и се старая максимално да НЕ ползвам. Една от тях е алуминий, който е наличен в кремчето под формата на ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. Само заради това не бих взела нито кутията, нито продукта.

# 23
Като цяло за слънцезащитните продукти най-важното е дали са с минерални или химични филтри - от това зависи всичко: как проникват в кожата, как пазят и как се почистват дори...
За мен най-добрите слънцезащитни продукти са корейските. Не правя никакви компромиси в това отношение.

# 24
С корейските кутии започнах от Chill Skin, но се отказах защото почнаха да слагат и не корейски продукти и от няколко месеца си поръчвам Hey Bea. Много ми харесват - цената е малко по-висока, но продуктите са страхотни. С техните кутии се влюбих в няколко продукта (есенциите на MIssha), които много вероятно е да си взема и сама като свършат сегашните. Ако има някоя друга корейска казвайте, че съм им фен Simple Smile 

# 25
anbibian, аз от няколко дни използвам изцяло козметика на Тhe Ordinary (без слънцезащитния) и за момента съм доволно. Продуктите са страшно икономични, но някои от тях може би са много тежки за моята кожа. След първите 2-3 дни ми излязоха някакви пъпчици, но веднага се скриха. Ще видим, силно се надявам продуктите наистина да са хубави, защото са достъпна козметика. Като гледам кремчетата с ретинол за по 100+ лева и се отчайвам. Не ми се дават толкова пари.
Относно ексфолианта за скалп - как го използваш? Не знам дали защото косата ми е много дълга или просто съм некадърна, но аз не мога да го втрия изобщо. Само около темето успявам. :Laughing Ухае божествено и много ми се иска да го използвам, но уви, не ме бива. Това сигурно ми е любимата придобивка от Кибрит + маската за коса от същата кутия.
Моя ретинол е на Sunday Riley, ама цените им са потресаващи. Взех си го от FabFitFun със зимната абонаментна кутия иначе никога не бих платила пълната му цена.
Скраба за скалп и аз трудно го втривам на цялата глава, но на мен ми е най-важно на линията на косата и около ушите. Почвам от там и после лека по лека разделям косата и слагам и на други части, надали успявам навсякъде, но самия скраб се пени и каточели подготвя косата за шампоана. Ползвам в момента шампоан с натурални съставки без сулфати, мъка мъка, но след скраба с малко се разпенва много и успявам по-лесно да измия косата с него. Моята коса е дълга, права и с тънък косъм. Видим е резултата от към обем след скраба.

# 26
Даааа❤Подкрепям с ръце и крака😀от две седмици някъде използвам Isntree watery sun gel и просто се влюбих, няма такава консистенция с който и да е продукт от досега използваните. След това доста бързо добавих още няколко корейски продукта в рутината ми и засега съм супер доволна от действието им.
Много се надявам кибрит да включат някоя корейска марка / да направят специално издание или пък да видим нова абонаментна кутия на бг пазар (освен хейбеа).

Като цяло за слънцезащитните продукти най-важното е дали са с минерални или химични филтри - от това зависи всичко: как проникват в кожата, как пазят и как се почистват дори...
За мен най-добрите слънцезащитни продукти са корейските. Не правя никакви компромиси в това отношение.

# 27
Вместо запис, ето малко новини от ГБ

⭐ РАЗКРИТ ⭐ В кутията за месец #април ще откриеш деликатния гомаж (скраб-маска) за #тяло на La Maison Des Sultans Paris! 🇫🇷

💡 #Гомаж е френска техника за ексфолиране, която набира все по-голяма популярност! За разлика от традиционните ексфолианти, той не разчита толкова на абразивните частици, колкото на активните съставки в него, които не причиняват зачервяване на кожата и имат страхотен ефект.

Той съчетава две основни нужди на кожата:
✨ Нежен ексфолиращ ефект, който ще премахне мъртвите клетки от кожата и ще й придаде тонус и еластичност.
🪶 Деликатен загряващ ефект, благодарение на формулата съдържаща 7 ориенталски масла, богати на ензими, които подобряват клетъчното обновяване и микроцирколацията и оставят кожата мека, подхранена и гладка.

... А ориенталският му аромат, с нотки на сандалово дърво, портокалов цвят и пачули, ще те пренесат в хамама и пъстротата на ориента. 🚂

👉 Поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/april
Това е трети разкрит продукт от ГБ, така ли? Харесва ми тази кутия, но няма дампоръчам. Заринах се и ще се въздържа. Взех предишната и никак не ми хареса.
Момичета, някой пробва ли балсама Be Bio от предишната кутия на ГБ? Днес го сложих на дъщеря ми. Косата й е много гъста, с не много двбел косъм. Когато я изсуших, изглеждаше ужасно- матирана някак, без блясък и като мръсна. Възможно е да не е отмила шампоана добре, защото балсама аз й го отмих и знам, че го направих както трябва. Ще му дам шанс отново. Вие как усещате този балсам?
И на себе си слагам, и на дъщеря ми. И двете сме къдравелки и ни се отразява чудесно. Нямаме проблеми

# 28
Ще му дам втори шанс под мой надзор, дано съм права, че не е отмила шампоана.🤷🏻♀

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 08:49 от bubanka

# 29
  • Варна
За любителите на цветята https://www.buketvkolet.bg/shop

Общи условия

Активация на акаунт