Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво има в кутията за месец май на Кибрит и какви продукти са включени в кутията на Кибрит за май?
Как се използва маската за лице с брокат, която е включена в кутията на Кибрит?
Как се използва ексфолиантът за тяло, който е включен в кутията за месец април?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво има в кутията за месец май на Кибрит и какви продукти са включени в кутията на Кибрит за май?
Кутията за май на Кибрит включва 6 продукта на обща стойност над 300 лева, предлагащи вълшебна пролетна грижа за лице, коса и тяло. Сред тях са специална грижа за лице с хиалуронова киселина от Ayan, нежно докосване с екстракт от лайка от KOS Paris, пълноценна грижа за коса с бадем, алое и кератин и иновативен продукт за тяло с кафе. Продуктите са внимателно подбрани, за да осигурят цялостна грижа за лицето, косата и тялото.
-
Как се използва маската за лице с брокат, която е включена в кутията на Кибрит?
-
Как се използва ексфолиантът за тяло, който е включен в кутията за месец април?
Ексфолиантът за тяло трябва да се нанесе върху леко влажна кожа като първа стъпка. След това го масажирайте с малки кръгови движения. Оставете го да действа за 5 до 10 минути и след това изплакнете. Този продукт осигурява нежен ексфолиращ ефект, премахващ мъртвите клетки от кожата, като същевременно й придава тонус и еластичност. Съдържа формулировка с 7 ориенталски масла, богати на ензими, които подобряват клетъчното обновяване и микроциркулацията, оставяйки кожата мека, подхранена и гладка.
-
Какви са мненията за кутиите на Bellabox?
-
Какво представлява продуктът Daily Perfect Sun Stick SPF 50 на марката Glamfox?

Можеха да го споменат преди да разпращат кутиите за април, за да си прецени човек дали ще вземе кутията. Аз маски за лице имам бол. Не ми трябват още 3 + антицелулитен гел.