Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Поръчах и аз my pretty box - за рожден ден кутията им. При положение ,че е mystery,не знам как се нахвърлих като невидяла.... Сега ще чакам изненадата Grinning

# 271
На мен ми се обадиха, защото бях поръчала двете кутии. Цветница я изпращат няколко дни след направена поръчка, а другата е от абонаментните им. Питаха ме дали заедно да ги изпратят  с безплатна доставка или първо Цветница, в този случай трябваше да заплатя две куриерски такси. Очаквах ги през следващата седмица
И аз имам две - абонаментната и пролет. Може би за това ми звъняха.

# 272
Аз нямам ни звук, ни стон, ни вопъл за кутията на Бгбокс.Само имейл получих за направена поръчка и дотам.
Доставките нали са след 01.05. Не знам дали понеделник ще работят🤷🏻♀Може би вторник- сряда ще са доставките.

Това е Прити Бокс мистъри.
Какви точно са продуктите?

# 273
Това са кутиите:
Цветница L:

Кутията за май:
Скрит текст:

Харесва ми, но съм изненадана от съдържанието. Очаквах продуктът против косопад да е някакъв шампоан, а не маската от кутията за Цветница. Също и шийт маската. Въпреки това ми е интересно, че тази за коса може да се използва и на скалпа. Радвам се, че има скрънчи.
Няма описание на продуктите!

# 274
Bg Box е супер! Много обичам маски, които са подходящи и за скалпа.
В Pretty box няма листовка. Съдържа:
Скрит текст:
боди бътър, скраб за лице и тяло, сапун манго(мисля, че го имаше в Гууд бокс преди), SPF стик за устни, нощна терапия- маска, кокосово масло.
Скрит текст:

# 275
Pretty Box Mystery явно са различни.

Ето я и моята

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 17:13 от SilvifaS

# 276
  • Пловдив
Този сапун от Pretty Box Mystery е голямо разочарование. Изобщо не ми хареса.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 02:11 от Десиссслава

# 277
Пробвах околоочния крем и балсама за устни. Крема за сега не ми дразни очите. След няколко дни ще дам отново отзив за него. Балсама не е много мазен, въпреки, че на пръв поглед така изглежда. Бързо попива и устните остават меки. Има приятен аромат. Скрънчито същи ми хареса. Олиото на Saffre няма скоро да го пробвам. В момента използвам друг маслен почистващ продукт, който отворих скоро. Тези дни ще пробвам маските за коса и лице, а филъра с vit C най-вероятно няма да ползвам.

# 278
Pretty Box Mystery явно са различни.

Ето я и моята

Скрит текст:
Моята е същата, като вашата само скрабът за лице е друг вид

# 279
Някой знае ли дали пачовете за очи от последното издание на Кибрит могат да се закупят от някъде? МНОООГО ми харесаха!

Кибрит предлагат продуктите от кутиите си за закупуване отделно на преференциални цени. Бях го видяла в сайта им. Когато ми хареса някой продукт от кутията и искам да си го купя отново, направо си го вземам отново от тях при поръчка на следваща кутия, за да не плащам доставка за един продукт. Стига да го имат, де. Последно когато поръчах така май имах безплатна доставка.

# 280
Някой знае ли дали пачовете за очи от последното издание на Кибрит могат да се закупят от някъде? МНОООГО ми харесаха!

Кибрит предлагат продуктите от кутиите си за закупуване отделно на преференциални цени. Бях го видяла в сайта им. Когато ми хареса някой продукт от кутията и искам да си го купя отново, направо си го вземам отново от тях при поръчка на следваща кутия, за да не плащам доставка за един продукт. Стига да го имат, де. Последно когато поръчах така май имах безплатна доставка.
И при Гудбокс е така. При запитване ми казват дали имат продукта и цена и ми го добавят към следваща поръчка. Шампоаните с кофеин си ги бях поръчала отделно

# 281
Гб дали ще разкрият продукти,според вас какво може да има?

# 282
Гб дали ще разкрият продукти,според вас какво може да има?

ГБ винаги разкриват 1-2 продукта.
Мисля че един от тях ще бъде слънцезащита

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 16:10 от С.Г.19

# 283
# 284
GymBox за м.Май, но са изчерпани наличности.

Общи условия

Активация на акаунт