Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Моите кутии дойдоха! Много съм доволна!

Взех 2 за себе си и по една за майка ми и свекървата!

Нов за мен продукт е мицеларното мляко и довечера ще споделя впечатления!

# 481
  • Варна
PRESUMMER BOX
Не можеш да чакаш лятото, НИЕ СЪЩО!
За твоята ранна ваканция или уикенд. Защити кожата си по луксозен начин с натурално слънцезащитно олио от Bodylush. В кутията добавихме цели 10 крем маски с алое за хидратация на лицето и средиземноморски съкровища за тялото. Разбира се, НОВИЯТ хайлайтърът на PAESE е задължителен за мечтана визия "целуната от слънцето! На невероятната цена от 39 лв с безплатна доставка можеш да започнеш летния сезон. Побързай, количествата са ограничени!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0420223 … _campaign=website

# 482
Взех си и аз кутията с Dr.Derm, но ми направи впечатление, че помпичката на хидрогела е странна. Така ли трябва да изглежда, или е дефект?

# 483
Взех си и аз кутията с Dr.Derm, но ми направи впечатление, че помпичката на хидрогела е странна. Така ли трябва да изглежда, или е дефект?

Точно така е, шишето избутва нагоре съдържанието. Имала съм тонер на профидерм и е по същият начин

# 484
  • София
Ето я и Лейди Бокс. Не се справям със скритите изображения, за което ме извинете. Simple Smile
Скрит текст:

Доста зле. И отново го няма яйцето, което се чака от април месец.
Спреят поне хубав ли е ?

Много се чудя за Dr. Derm, но реално ще стигна до тези продукти догодина най-рано. Както и този слънцезащитен спрей на Bodylush- имам го от някоя кутия от миналото лято, но не помня коя.

PRESUMMER BOX
Скрит текст:
Не можеш да чакаш лятото, НИЕ СЪЩО!
За твоята ранна ваканция или уикенд. Защити кожата си по луксозен начин с натурално слънцезащитно олио от Bodylush. В кутията добавихме цели 10 крем маски с алое за хидратация на лицето и средиземноморски съкровища за тялото. Разбира се, НОВИЯТ хайлайтърът на PAESE е задължителен за мечтана визия "целуната от слънцето! На невероятната цена от 39 лв с безплатна доставка можеш да започнеш летния сезон. Побързай, количествата са ограничени!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0420223 … _campaign=website

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 06:50 от bubanka

# 485
  • София
Взех си Др Дерм. Продуктите са в бая голяма разфасовка всъщност, не бях обърнала внимание.

# 486
Взех си Др Дерм. Продуктите са в бая голяма разфасовка всъщност, не бях обърнала внимание.

Аз сравних - пълноразмерни са всичките. Само млякото не е в airless помпа както е в оригинал, а в тубичка.

Мама на принцеси, тези помпи между другото са си така. Работят на принципа на вакуума. Не знам защо си я отворила, но след като я затвориш помпи, докато не излезе въздуха и би трябвало да започне да излиза продукт.

# 487
Направи ми впечатление, че във фейса страницата на Кибрит под кутията на Др. Дерм има 19 коментара, а като се отворят излизат 2-3. Да не би да е имало негативни и те да са ги изтрили, което ще е тъпо.

# 488
Едното да не е било рекламата, а другото публикацията? Ако са едно и също не знам.

Ние в старата ми работа много триехме коментари с безсмислени мигащи, светещи гифчета. Направо откачам като видя такива. Особено когато една леля плясне 100 за отрицателно време и разбута всички въпроси и важни мнения, които ми е любопитно да прочета.. Grinning

Между другото пробвах скраба за под мишници и е хубав. Едно време, когато живеех с хора пиещи кафе си правих сама подобен.

# 489
Много се чудя на Dr Derm кутията,която да поръчам за подарък на майка ми.Изглежда добре подбрана с пълноразмерни продукти. Вече се разочаровах от прехвалени бг марки из темите тук (Saff,GLLC...) и сякаш нямам доверие на уау мнения.
Та не знам за тези Дерм..къде може да се прочете състава им,защото ако е минерално олио,алкохоли,парабени и не знам си какво още,до тук с хвалебствията?

# 490
И аз още и се чудя на Dr.Derm.
Хидрогела мислех , че е вид серум , а не е съвсем така. По-скоро бил като дневен крем с по-лека текстура за лятото.
Другият крем не ми е познат, чудя се дали бих могла да го използвам за нощен или е твърде лек.
Околоочния и слънцезащитата са ок.
Мицеларно мляко не ползвам.
Правя двойно почистване с олио и пяна.
50 на 50 съм.
Тези от вас, които ползват в рутина по 5-6 продукта бихте ли споделили къде включихте Dr.Derm?

# 491
Аз реално така ще си я структурирам:

Мицеларно мляко - сваляне на грим (след работа);
Пяна - дълбоко почистване; (сутрин и след работа)
Флорална вода - като тоник (сутрин, след работа, преди лягане)
Колагенов хидрогел - серум (сутрин и преди лягане по плътен слой)
Хидромагнет крем - овлажнител (сутрин и след работа)
Околоочен (сутрин и вечер) и  слънцезащита (за деня)

Всъщност това издание идеално ми попълни продукти, които привършвам от предишни (почистващи, серуми и кремове), ще ми стане една цяла пълна рутина и мисля да си дам почивка до август, септември.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:43 от Lygia

# 492
Писах на Кибрит и точно това казаха и те-помпата е airless (да не сбъркам термина само) и да го завъртя хецаво и да изпомпам вэздуха. Всичко е точно и излезе гелче. Довечера ги започвам.

От майската кутия също започнах да ги тествам и съм доволна.

# 493
Момичета, слагате ли друг крем като основа под слънцезащитата? Аз досега съм била само с него, но като ви чета, оставам с впечатление,че трябва да има нещо отдолу.
Моите впечатления от майския Кибрит са много положителни. Дори ми се иска да си взема още една, но поръчах Др.Дерм, изкушава ме и Руми, а и се надявам на Миланеси скоро, затова ще се въздържа. Изобщо Кибрит са много, много добри.

# 494
  • Бургас
Пробвах на Dr Dream пяната,не ми щипе на очите за щастие (да не повярваш),на мен ми мирише добре.Ще си я ползвам.

Серумът с лайка е хубав.Прави много гладка и приятна кожата.

Друго не съм тествала.
Утре ще взема кутията Dr Dream.
Руми май ще пропусна.
Просто ще са ми много продуктите,а нямам и никакво намерение да ги купувам по-нататък,цените ми идват височки.

Общи условия

Активация на акаунт