Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Разбирам, но според мен затормозяваме прекалено кожата си с продукти.
Абсолютно съгласна съм. Аз съм с ужасно суха кожа от дете. Да се плескам със 100 продукта беше най-голямата ми грешка - допуснах я в студентските си години и си докарах ужасяващо акне (а дори и в пубертета една пъпка не ми се беше появявала). Неслучайно има и една нова тенденция в дерматология - нарича се "козметична диета" или минимализъм в грижата за кожата.
Разковничето е в съставките и най-вече в тяхното познаване (не проверяване на състава в някакви измислени сайтове). Трябва да се чете и да се трупа емпиричен опит.
Ако знаеш кои съставки действат добре върху кожата ти, няма смисъл да се плескаш със 100 непотребни серума... и един добре концентриран ще ти свърши същата работа.

# 526
Всичко е въпрос на хармония между продуктите, съставките и замисъла на рутината. Може да е рутина с 3 или 10 стъпки - важно е човек да намери това, което работи за него. Аз съм накъде по средата. Има стъпки като почистване, флорална вода, серум, които не пропускам. Но обичам също да си слагам маска, пилинг продукт 1-2 пъти седмично и масло или хидрогел вечер преди лягане. Когата ми се чувства добре. Това е по-важното. И аз бих искала да похваля маската на Аян. Но аз много обичам миризмато на лавандула. 

Някой беше попитал къде да включи розовата вода - тя е 100% натурален тоник. Веднага след почистването може да обтриеш лице с флорална вода (розова) и докато кожата е още влажна да нанесеш серум.

Относно слънцезащитата не виждам точно как би ти изсушила. Възможно е от смяната на сезона кожата ти да има нужда от повече хидратация серум + крем преди слънцезащита. Нанасяй хидромагнета от кутията и няма да имаш проблеми. Слънцезащитния крем сам по себе си не е овлажнител.

# 527
Какво имаше в миналогодишната?
Всички продукти ли ще разкрият на 15-ти?

Миналогодишната :
https://goodbox.bg/page/good-box-summer-edition-2021

Мисля че ще разкрият всички, да, защото е специално издание, а не месечно. Нека да видим какво ще се случи на 15ти 🙂

За разлика от месечната, за която изобщо не съм въодушевена, тази мнооого ми допада и направо нямам търпение 🌞🌴🌴🌞 🦩Ако отново има избор ще падне голямо мислене... Иначе от изброените съм ползвала EOLIA, VEGAN by happy skin и Brave New Care и съм останала с добри впечатления.

Покрай дискусията за двойното почистване някой спомена за THE ORDINARY SQUALANE CLEANSER. На него съм се спряла, прочетох доста добри отзиви като цяло за продуктите.

# 528
Някой получи ли you are worth it?
Аз, кутията е страхотна. Има две маски на Mitomo, трите обявени продукта и страхотен балсам за устни с бг роза

# 529
Някой получи ли you are worth it?
Аз я получих и ми допадат доста продуктите

# 530
Пробвахте ли слънцезащитния стик? Той ме интересува най-много от кутията и дали става и за лице?

# 531
Bg box лятната кутия за тяло ми харесва много. Обожавам продукти за след слънце, а на SNB продуктите са ми много любими. Зимата си взех кутията на Бг Бокс само с техни продукти и са уникални! Жалко, че вече не е налична тази кутия. Ще изчакам да видим и ГБ какво ще разкрият и ще взема със сигурност поне една лятна.

# 532
Вчера писах на Bgbox каква е разликата между двете кутии - дали само в продукта на Biofresh и ми отговориха това:

Здравейте! Кутията ЛИЦЕ е със слънцезащита на лице, а ТЯЛО е с охлаждащ лосион. И в двете кутии има маска за лице+четка, хидратиращ крем със сфери от алое и продукт изненада, който може да е аксесоар за коса или копринена грижа за лице от Saffre. Simple Smile

Ще има или аксесоар за коса или продукт на Saffre, а не и двете. Пиша, защото не става ясно в сайта. Чудя се дали да поръчвам.

# 533
Покрай дискусията за двойното почистване някой спомена за THE ORDINARY SQUALANE CLEANSER. На него съм се спряла, прочетох доста добри отзиви като цяло за продуктите.
Аз споменах и да - имат доста добри продукти. Ползвам техни неща от 2014-15 г, доста преди да навлезнат в БГ.  
Относно почистващото със сквалан… лично аз не го ползвам за очи… само лице и шия.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 20:14 от bubanka

# 534
Аз си поръчах кутия от “стоки от Англия и Франция” във фейса 25 лв

# 535
Аз разглеждах продуктите на Руми в сайта. В кутията на Кибрит за юни вече започвам да си мисля, че ще е минералният крем за лице SPF20. Поне ще е логично да е това, след като вече има нужда от слънцезащита през тези месеци. Ако съм права поръчвам без да се замисля. А знаете ли кога ще разкрият двата продукта за юни?

# 536
В следващата кутия на Кибрит ще има два продукта на Руми и два на C.L.L.C ,  правилно ли съм разбрала?

# 537
В следващата кутия на Кибрит ще има два продукта на Руми и два на C.L.L.C ,  правилно ли съм разбрала?
Мисля, че е един на Руми и два на CLLC. Този на Руми изглежда като някакъв стик по силуета на опаковката, който Кибрит са разкрили. Надявам се да греша. На всичко друго бих се зарадвала, но на балсам за устни и стик против изпотяване- не.

# 538
На мен продукта на Руми ми прилича на Революционния крем за лице :

https://rumi.bg/product/revolutionary-face-cream/?utm_source=you … a_p_yang_07042021

Или минералния слънцезащитен със SPF20

Не виждам логика да представят бранда и с балсам за устни или стик за спиране на миризми от изпотяване.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:22 от С.Г.19

# 539
Много бих искала да пробвам революционният крем.
Ако пък продукта на C.L.L.C е измивният им гел (който също е нов продукт) ще бъде страхотна кутия.
А къде видяхте подсказките.
В страницата им в Инстаграм не откривам нищо

Общи условия

Активация на акаунт