Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз поръчах вариант 3 на гб предпочитам слънцезащита защото за тен си имам чисто кокосов масло и си се мажа с него 🤗 Продуктите изглеждат интересни и нямам търпение да ги пробвам

# 586
  • София
И аз клоня към вариант3. Имам маслото с кокос, а и слънцезащитният на Eolia пише също, че е с аромат на манго.

Поръчах си Frenchbox. Харесвам марката и се изкуших. вече събрах 5 тюрбана. Laughing

# 587
  • Варна
От къде я поръчвате. Може и линк на лично, ако тук е в разрез с правилата. Трябва ми нов тюрбан, а и продуктите изглеждат добре Simple Smile
И аз клоня към вариант3. Имам маслото с кокос, а и слънцезащитният на Eolia пише също, че е с аромат на манго.

Поръчах си Frenchbox. Харесвам марката и се изкуших. вече събрах 5 тюрбана. Laughing

# 588
От страницата им в инстаграм. Доколкото видях имаше ограничени бройки

# 589

Много сладка кутия! Видях, че имат още една с Caudalie, но не знам дали е налична. Пише, че има няколко варианта, като за 45лв можеш да избереш 3 продукта.

# 590
  • Бургас
На Dr.Dream засега ползвам крем магнет и измиващата пяна.
Много добри продукти.
Каня се на гела с колаген и на мицеларното мляко(след като приключа пяната евентуално).
Слънцезащитата не посмях да пробвам,дадох на някого,който ще ѝ се радва,аз няма смисъл да я отворя,да се намажа,да ми подразни и очите,и кожата и да я оставя да отлежава/изхвърля.С всяка слънцезащита ми се случва,знам,че не е хубаво без,но пък като не може...

# 591
Много добри продукти.
Каня се на гела с колаген и на мицеларното мляко(след като приключа пяната евентуално).
Слънцезащитата не посмях да пробвам,дадох на някого,който ще ѝ се радва,аз няма смисъл да я отворя,да се намажа,да ми подразни и очите,и кожата и да я оставя да отлежава/изхвърля.С всяка слънцезащита ми се случва,знам,че не е хубаво без,но пък като не може...

Наистина не е полезно без. Като заговорихме за масла, маслото от семки от малини има естествен слънцезащитен фактор  между 28 и 50, от пшеничен зародиш - 20. Може да пробвате 🙂

# 592
Маслата нямат същия сънцезащитен ефект - не пазят от UVA и UVB лъчите + алергени са... Има слънцезащитни продукти, които подхождат на чувствителна и всякакъв друг тип кожа, просто човек трябва да пробва, ако има желание, разбира се... Без слънцезащитна всички кремчета и серумчета, които плескаме са безсмислени - вижда се в дългосрочен план...

# 593
Имате ли предположения какви ще са продуктите на CLLC от юнския Кибрит. Аз съм на абонамент, но нямам търпение вече да ги разкрият

# 594
  • Варна
Много добри продукти.
Моят съвет към теб е да използваш слънцезащитен крем, просто не го слагай около очите. За тях си вземи очила с фотосоларни стъкла и филтър. Кожата около очите е изключително чувствителна и не може сама да се регенерира, но трябва да бъде много добре защитена.

# 595
# 596
https://rumi.bg/product/okoloochen-krem-zriala-koja-maru/ Този продукт е нов и за мен ще е топ, но Кибрит са насочени по-скоро към млада,а не зряла кожа, та вероятно няма да е този. На CLLC хубава ли е слънцезащитата? Гледам, че новият им продукт за тяло  е със степен на защита 30, което ми е малко.

# 597
  • София
От къде я поръчвате. Може и линк на лично, ако тук е в разрез с правилата. Трябва ми нов тюрбан, а и продуктите изглеждат добре Simple Smile

Аз поръчах през Facebook. Там ми излезе постът.

Другата с Caudalie мисля, че е изчерпана, но може да се попитат. Аз я имам от чужбинска кутия с подарък серум.

# 598
Маслата нямат същия сънцезащитен ефект - не пазят от UVA и UVB лъчите + алергени са... Има слънцезащитни продукти, които подхождат на чувствителна и всякакъв друг тип кожа, просто човек трябва да пробва, ако има желание, разбира се... Без слънцезащитна всички кремчета и серумчета, които плескаме са безсмислени - вижда се в дългосрочен план...

Маслото от малина предпазва от UVA  и UVB лъчите според проучване на Oomah et al., 2000 в Journal of Food Chemistry. Етеричните масла не съдържат алергени. Истинските алергични реакции се появяват, когато тялото има неподходяща имунна реакция след консумация или излагане на нормална безвредна протеинова молекула, каквато няма в чистите масла. Те могат да предизвикат реакции на чувствителност.

# 599
Взех си летния ГБ. Супер е, радвам се, че го поръчах. Аромамът на спрея на Еолия много ми харсва Simple Smile И най-сетне прочетох опаковката на Кокосолис - български са

Общи условия

Активация на акаунт