Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 49 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Според мен Кибрит също ще пуснат блестящо олио на CLLC. Вече ще ми е 4то за лятото… яко мазане ще пада
Ух, дано не. Мразя блестящи мазила. Дано е слънцезащита.
Едното със сигурност ще е слънцезащита, Кибрит са го подсказали, но нали са два продукта на C.L.L.C. За втория май няма подсказка. Но “пълна слънчева грижа за дните на плажа от C.L.L.C”…🤔 дали и двата продукта не са такива- примерно слънцезащитен и after sun продукт. Нямам идея дали те имат такъв продукт🤷🏻♀ Или пък нещо за придобиване на тен🤔🤔🤔

# 631
Да споделя и аз мнение за гудбокс-а. Ползвах почти всичко. Слънцезащитата не се разнся толкова добре, колкото си мислех. Трябва по-усилено да търкаш, за да не остане бял филм по лицето. След баня се намазах с продукта за производство на меланин - ще видим как ще ми подейства, след 2 седмици заминавам на море. Продукта за деколте - малко съм със смесеничувства, не знам дали нещо ще прави, но ще се мажа, няма да го хвърля я Simple Smile. Крем дезодоранта ми хареса. не съм ползвала досега такъв продукт. Размазва се добре, няма лепкаво усещане и мирише много свежо. Маската за лице и мицеларната вода не съм ползвала все още, защото имам много отворени и ще почакат ред. Имах и две мостри на дневен краем и тях не съм ползвала.

# 632
Някой може ли да сподели мнение за слънцезащитата на  C.L.L.C? Много съм доволна от скраба им за лице, както и крема за тяло, които бяха в кутиите на Кибрит, но не съм позлвала нищо друго от тях и се чудя дали мога да заложа на техните продукти или да си купя медицинска козметика за слънцезащита.

# 633

Хей, какво мислите за белбокс м. Юни , Пробвали ли сте тези два продукта?

# 634
  • София
Ооо, дано не е пак блестящото олио на CLLC. Вече го имам и то 2 броя. Надявам се на този продукт:

https://cllcgn.com/product/summer-glow-body-cream-spf-15/

# 635
SPF15 е супер минимална защита, да не кажа никаква. Дано скоро разкрият продуктите.

# 636
  • Варна

Ползвала съм тоника на Пикси. Много добър продукт. Кожата ми се изчисти от ситните пъпчици. Но да се има предвид, че гликоловата киселина е силна и този тоник действа на принципа на ексфолиант, затова използването му не трябва да е всеки ден. Лично аз го нанасях през 2-3 вечери, след измиване на лицето с гел, а след това задължително се нанася богат, хидратиращ крем.
Много се радвам, че ще го има в кутията. Тъкмо бях на път да си го взема пак, че ми е на свършване.

# 637
  • София
И аз го харесвам. Аз също си поръчах кутията.

# 638
  • София
SPF15 е супер минимална защита, да не кажа никаква. Дано скоро разкрият продуктите.

Знам, но за цял ден в офиса не ми трябва повече.

# 639
  • Варна
Как си отворихте серума за деколте. Това чудо така е затворено, че сякаш никога няма да се отвори. Аз ли нямам сили.

# 640
Как си отворихте серума за деколте. Това чудо така е затворено, че сякаш никога няма да се отвори. Аз ли нямам сили.

И аз много трудно го отворих, доста добре е запечатан. Въртях с все сила и по някое време се предаде и се отвори. Satisfied

Между другото за пръв път си поръчах GB и съм много доволна. Всичко ще ми влезе в употреба. Мицеларната вода не съм я пробвала, но след като свърша моята ще дойде и неин ред. Вече се замислям и за юнската още от сега, но ще изчакам да видя какво ще разкрият.
Единствено не ми хареса, че вафлата е с провиотик и реших да не я консумирам, но пък на съседката и хареса за кафето.

# 641
  • Бургас
На мен сайтът на Кибрит не иска да ми се отвори ...
Не че няма да ги търся утре по телефона,ако не успея да поръчам онлайн...

# 642
Bellebox за юни ми допада. 🙂
Коректни ли са с доставката до адрес?

# 643
  • Варна

И аз много трудно го отворих, доста добре е запечатан. Въртях с все сила и по някое време се предаде и се отвори. Satisfied

Между другото за пръв път си поръчах GB и съм много доволна. Всичко ще ми влезе в употреба. Мицеларната вода не съм я пробвала, но след като свърша моята ще дойде и неин ред. Вече се замислям и за юнската още от сега, но ще изчакам да видя какво ще разкрият.
Единствено не ми хареса, че вафлата е с провиотик и реших да не я консумирам, но пък на съседката и хареса за кафето.
Аз взех една хавлиена кърпа и най сетне успях за го отворя.

# 644

Ползвала съм тоника, но нищо не направи за моята кожа. Бих искала да пробвам маската, но не ми се поръчва кутия само заради нея, още повече кутия с грим, какъвто почти не ползвам. Дано някой да поиска да се раздели с маската, бих я взела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт