Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 339
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Чехльо! Ние отдавна разбрахме кой е мъжът и кой е жената в тази двойка.

# 556
Какво ли ще коментира Виктория до края на предаването? 90% от злобните и коментари бяха за Денислав.

# 557
Янита е грозно същество и от вътре, и от вън. Какъв егоизъм!

# 558
  • София
LOOOOOL
Как им светнаха очичките на всички, особено на Николай.
Баси подаръка.

Денис - чехльо за 100 бона.
Баси семейството.

# 559
  • София
Янита всички трябва да я черпят, че им увеличи шансовете за победа. А тя е пълен егоист, как прецака семейството. Тя не иска той да спечели без нея.

# 560
  • Пловдив
Сещам се как Янита плашеше другите жени, че с мъжа й ще са на финал, а си заминаха съвсем безславно.

Тази година явно само шестима ще са с черни куртки. Дано Андреа да се издъни и да не вземе черна куртка.

# 561
Въпроса е другата седмица коя между Виктория или Андрея ще си тръгне.

# 562
  • София
Какво ли ще коментира Виктория до края на предаването? 90% от злобните и коментари бяха за Денислав.

Е, как кой, Валентина.
Ама ще си счупи зъбките в нея. Валя няма да и се остави така лесно на тази злоба.

# 563
Това е най - слабият сезон от всички кулинарни предавания които някога са излъчвани в бг. Колко вече си тръгнаха доброволно? Няма нито един симпатичен човек в този каст. Пълен провал!

# 564
Всички, които останаха са толкова долни! Само Валентина и Камен казаха по една умна приказка!
Денислав просто прекалено много обича жена си. Може и тя да го обича, но пък е егоистка голяма!
Този Николай ми иде да го фрасна в сурата повече и от шеф Ангелов! Противняк!

# 565
  • София
Охо, един няма да надене черното.
Кой ли ще изгори?

Надявам се, че Виктория.

# 566
Не мога да повярвам, че Андреа и Мариела стигнаха черните куртки, а Артур не...

# 567
Аз съм на 97 процента че Валя ще е в топ 3. Дали ще са само жени , не знам, но не искам Николай на финала.

# 568
  • Пловдив
Дано другата седмица Андреа да не вземе черна куртка. Виктория определено е по-добра от нея, макар че не искам да е на финал

# 569
  • Пловдив
А тоя Камен до сега как все се спасява от номинация? Една негова чиния не съм видяла аз...

Общи условия

Активация на акаунт