🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 382
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата, Diavolo.

По спойлерите се видя кой ще спечели утре...

Смятам, че ще има нов сезон, но пак след дълга пауза. Искам класически сезон с нови лица, без коментарни студиа и да не пипат ВЛАДО.  

На промото за утрешния епизод се вижда кой е спечелил наградата. 😡

# 16
  • София
Джони Феърплей, който ги излъга, че баба му е умряла и така останалите се отказаха от предизвикателство, за да се възползва той от време с...Дан /дано не се лъжа/, с когото бяха съюзници, дори после от продукцията бяха звънели в дома му да изкажат съболезнования, и се обадила въпросната баба
Феърплей не участва в "Heroes vs. Villains", случката с баба му е от първия сезон, в който той участва - Survivor: Pearl Islands. После участва в първия "Fans vs. Favorites", който Парвати спечели. Bowtie

# 17
Дяволо, благодаря за темата и труда! Two Hearts

Надявам се да има нов сезон без прекъсване, с непознати участници.

По всичко личи, че Драго ще си отиде, аз не съм го разлюбила, но това е играта му явно. Единствено ме е яд, че Мила ще си повярва и възгордее още повече!!

Пишете за лайфа..

# 18
  • София
Аз съм за Драго, Мила не я харесвам. Надявам се следващия отпаднал участник да е Анелия, много неориентирано момиче. Повярва си доста.

# 19
  • В светлината на слънцето
На първите два въпроса гласувах с Мила. Симпатизирах на Драго в началото, но сериозно взе да ме дразни с някакви дребни нещица, ама достатъчни. Не че Мила ми харесва кой знае колко, но между двамата предпочитам нея.
За съжаление подозирам, че пак ще има дълга пауза до следващия Сървайвър. Най-малкото, защото са обявили каст за Мастър шеф за догодина, който върви баш по това време. Много ще ме е яд.
Предпочитам непознати лица да виждам. И никой да не пипа Владо като водещ.

# 20
  • Другата България
Джони Феърплей, който ги излъга, че баба му е умряла и така останалите се отказаха от предизвикателство, за да се възползва той от време с...Дан /дано не се лъжа/, с когото бяха съюзници, дори после от продукцията бяха звънели в дома му да изкажат съболезнования, и се обадила въпросната баба
Феърплей не участва в "Heroes vs. Villains", случката с баба му е от първия сезон, в който той участва - Survivor: Pearl Islands. После участва в първия "Fans vs. Favorites", който Парвати спечели. Bowtie
Никъде не съм написала, че е участвал.
Дадох го за пример за злодей, изреждайки тези, за които се сетих на прима виста.
Знам прекрасно кога и къде е участвал, ако така е прозвучало, се извинявам на аудиторията и благодаря за наблюдателността .
Въпреки, че съм убедена, че смисълът е ясен и без дребнавости.
И щом ще доуточняваме - в сезона, в който участва, се отказа сам, защото приятелката му беше бременна.
Сезон №16.

# 21
Дяволо, благодаря за темата!
Благодаря и на Бенгуин за положения труд!
На първите два въпроса отговорих "Мила", не че я харесвам, но Драго не го харесвам повече. 😁
Не мога да преценя дали ще има нов сезон, но много, много искам да има още следващата година, защото това  е любимият ми формат. 😊
Искам класически сезон, рано е за другите разновидности.
Коментарно студио не искам да има.
Владо ми харесва като водещ, нека да остане, макар че и Камен в първия сезон ми харесваше.
Искам да я има темата и списващите тук. Много  е приятна компанията. 😊

# 22
Искам сезон със старите муцуни - Бърканичков, Кехайов, Агонцеви, Ники Мартинов, Финдо и т.н. Сега замисъла ми харесва повече, но тогава хората ми бяха в пъти по-интересни и запомнящи се

# 23
Долу ръцете от Владо!
За Мила на първите въпроси.
Герои срещу злодеи.
Мисля, че скоро няма да има нов сезон на Сървайвър за съжаление.

# 24
Благодаря за разясненията. Определено ни е рано за такъв сезон, макар, че звучи забавно 😁

От лайфа: Кари и Ванко се знаели преди предаването, засичали се по тренировки но били само на здравей-здрасти. Отношения развили в играта.

Ганка се обърнала към Анелия с репликата за идола на последния съвет която изглежда сякаш държи сметка на Зоран. Не подозирали, че Анелия ще гласува срещу Драго.

Ванко разказва как 4-мата с Анелия една вечер по залез си обещали никога да не гласуват един срещу друг и го спазвал, но отново спомена, че гласувал срещу Бо защото това било част от играта. Всъщност тук детето буча и не го чух добре, но имаше коментар, че уговорката им била изтекла, не знам дали е вярно.

Кари замълчала защото така е била в най-изгодна позиция дългосрочно.

Друго не помня

# 25
Аз гледах лайфа.
Ванко прекъсваше постоянно и почти не говореше. Кари се включи и като взе думата основно тя говори.
Не издават нищо разбира се и внимават какво ще кажат много.
Зоран се включи отдолу в коментарите и попитаха кой е най- добрият играч до момента и Кари каза Зоран. Ванко също спомена, че Зоран се справя най- добре.
Ганка е много хубава. Дали има правена уста според вас?
С Ванко са щастливи заедно.

# 26
  • София
Никъде не съм написала, че е участвал.
Дадох го за пример за злодей, изреждайки тези, за които се сетих на прима виста.
Знам прекрасно кога и къде е участвал, ако така е прозвучало, се извинявам на аудиторията и благодаря за наблюдателността .
Въпреки, че съм убедена, че смисълът е ясен и без дребнавости.
И щом ще доуточняваме - в сезона, в който участва, се отказа сам, защото приятелката му беше бременна.
Сезон №16.
Не знам защо моят пост се прие негативно, просто всички останали злодеи, които беше изброила са участници в "Heroes vs. Villains", за който говориш, затова помислих, че Джони Феърплей е споменат в същия контекст. Пояснявам това, за да не изглежда, че постът ми е "дребнав", имаше причина, макар и грешно "разчетена" от моя страна, за да го напиша.

# 27
От лайфа: Кари и Ванко се знаели преди предаването, засичали се по тренировки но били само на здравей-здрасти. Отношения развили в играта.
Абсолютно не е вярно това и много хора могат да го потвърдят!!

# 28
На промото за утрешния епизод се вижда кой е спечелил наградата. 😡
Не е това, споко - на този тип игри има много победители и това, което се вижда, не е най-голямата награда Simple Smile

На мен ми е все тая кой ще спечели - и двамата не са ми любимци. Много искам да има следващ сезон още догодина и се радвам, че повечето сте оптимисти. И без Владо Карамазов не е Сървайвър Simple Smile

Ганка мисля, че има правена уста, но е съвсем минимално количество. То в днешно време кой няма Simple Smile

После може би ще им гледам лайфа, че трудно заспивам така или иначе. Ванко да ме приспи малко с приказките му от 1001 нощ, нищо, че на Драго ги приписаха официално.

# 29
Благодаря за темата! Владо е страхотен водещ.Обран , спокоен и безпристрастен.

Общи условия

Активация на акаунт