🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 459
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 75
И аз смятам, че няма да има арбитър.

# 76
Примерно смятам, че Бо има страхотен шанс във финал срещу двама от Ванко, Ганка, или Кари. Не съм убедена, че това ще е така на финал срещу Зоран и Кари алтернативно.
Нека видим:
Бо - Йо, Джули, Денис
Карин - Анелия, Ванко
Ганка - Драго, Алекс, Мила

Бо - Йо, Джули, Денис
Ванко - Драго
Кари - Анелия, Ганка, Мила, Алекс

Бо - Йо, Джули, Денис
Ванко - Драго
Ганка - Анелия, Кари, Мила, Алекс

При вторият вариант е интересен гласът на Мила.
При третият вариант гласът на Анелия е интересен. Според мен ако не стане нещо драстично, тя има шанс да гласува за Ганка, вместо за Бо.

# 77
Привет и благодаря за темата. Миналата седмица изоставах с гледането на епизодите, с коментирането съвсем, но ви четях. От миналата седмица любим момент ми е може би изиграването на идола и изгонването на Драго, беше много красива маневра, мисля че тази и изгонването на Маги са ми топ в този сезон.
По анкетата стискам палци за Мила и искрено се надявам да бие, макар че Драго се показа като добър стрелец по- рано.Нямам отговор относно въпроса за нов сезон, но като фен на играта ми се ще да има, а Владо в никакъв случай да не се закача, никой не мога да си представя на негово място. Отделно, че той всъщност лично за мен е навярно единствения водещ, на когото симпатизирам изобщо и не ме дразни с нищо.

# 78
  • София
Мила не е много близка с Гани. На тях свързващото звено им е Анелия. И двете са близки с Анелия и така станаха трите. Така че може и да има изненада с гласа. Както и Анелия и Гани може да се скарат и да не гласуват една за друга.

Интересно е, че този път не се знае докрай. Няма точни два лагера, а гласовете много могат да варират и много зависи кой как ще си изиграе картите до финала.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:54 от Niya-

# 79
Добър анализ на евентуалния финален вот. И аз си мисля, че гласът на Мила е много интересен и важен. Разбира се, ако не се класира на финал. Тя изгради някакви първоначални отношения с Анелия и Ганка. Също така имаше амбиция да играе с Йо и Бо, така че може би и там е имала някакви симпатии.

Ани също е интересен глас, но ми е трудно да кажа за кого би гласувала, защото тази седмица доста ще определи как отношенията с Ганка ще се развият. А и явно имат по-близка връзка с Кари, отколкото монтажите са ни показали. Също трябва да има развитие и с Борислава. Те очевидно се разбират чудесно в сегашно време, но дали още в течение на предаването са си станали толкова близки, та евентуално Ани да й даде гласа си на финал?

Александра е още една интригуваща птица. Тя се е забила в съюза на Гаринко, но сякаш нейната връзка е по-скоро с Ганка, не толкова с Ванко и Кари, та тя дори и с двамата е влизала в пререкания, особено това с Ванко беше доста сериозно, та дали би гласувала за него? Не съм убедена. Нито пък за Кари. Но пък не я виждам да гласува и за Борислава, защото там сякаш има някаква...не знам даже как да опиша, защото непоносимост, или неприязън ще са прекалено силни думи, но така и не намериха път една към друга. Сякаш дори нямаха желание да го направят.

И последно искам да спомена Джулиана. Тя всъщност игра най-голяма роля в разбиването на сестринския съюз между Йо и Бо, но ако Борислава е изправена сама срещу, които и да било представители на другия съюз съм почти сигурна, че Джулия ще я подкрепи. Мисля, че Денис е единственият човек, който тя би подкрепила от чисти симпатии. Вот за друг човек ще е глас за най-малкото зло в нейните опит според мен, та от останалите участници мисля, че най-малкото зло за нея е Бо.

# 80
  • София
Те нали са длъжни да стигнат до консенсунс и задължително да пратят човек в палатката или не? Едва ли ще стигнат до единодушно решение и накрая пак отиват на жребий нещата. 🤔 Някой да ме поправи, ако нещо не съм разбрала правилно.

# 81
Арбитър не може да бъде Ванко и Анелия.
Посланици могат да определят и с камък/ножица/хартия в две от три игри. Бъркат ми в здравето с тегленето на тези клечки. Може поне да опитат да засилят ролята на мисленето при избора, а не да остават всичко на чист късмет. Отделно е редно да се редуват и в жребия/играта да участват само тези, които не са били посланици все още. Сори Карин.

# 82
  • София
Арбитър не може да бъде Ванко и Анелия.
Посланици могат да определят и с камък/ножица/хартия в две от три игри. Бъркат ми в здравето с тегленето на тези клечки. Може поне да опитат да засилят ролята на мисленето при избора, а не да остават всичко на чист късмет. Отделно е редно да се редуват и в жребия/играта да участват само тези, които не са били посланици все още. Сори Карин.

Редно е, но така или иначе единият посланик ще стане ясен още след играта за награда. И най-вероятно (направо задължително според мен) е този човек да посочи себе си. После при голяма доза късмет и според начина на избор за втория, нищо чудно и двамата да са от една коалиция.

# 83
  • София
Ами време им е да вземат насериозно вече играта за награда...
Време е също и Кари да спре да се натиска да ходи в колибата.Защото тя и Драго неглижираха писмото.
Карин-хайде,тя искаше да свършат бързо и да муа картофи,но на големия стратег Драго чая никак не му светна лампичка.
И от тяхната коалиция арбитри могат да бъдат Карин,Ганка и Алекс.Но пък аз очаквам и ново правило.
Не може да лишават от глас Денис,защото това се е случило на два поредни съвета.
А вие кой очаквате да бъде таргетиран тази седмица?
Дали не е добре лагерът на Ганка отново да посочи Бо и така да провери лоялността на Ани?
Освен това по този начин тя би стопирала евентуално нарочването си за гонене от страна на другия лагер.

# 84
  • София
Казали ли са, че не могат пак да отнемат гласа на Денис? Не съм чула, но може и да съм пропуснала.
Камък, ножица, хартия и клечки ми е все едно на мен. 🤣
Хипотетично, ако Ганка е първият посланик ( дано не), а Ванко отиде втори ( пак дано не) според мен за арбитър биха пратили Кари. Няма да има никаква логика да си загубят двата гласа.
Общо взето дали ще има арбитър или не зависи от това кои ще са двамата посланици.

# 85
  • София
Не са казали ,че Денис не може да се спасява,за мен така би било редно.Не може за трети пореден път да слагаш огърлица на конкретен човек/коалиция.
Щом не може да се повтаря арбитър,би следвало да извадят и това правило.
То едва ли не ще го лишават от глас до момента,в който не го номинират Simple Smile

# 86
Денис.Не може за трети пореден път да слагаш огърлица на конкретен човек.
То едва ли не ще го лишават от глас до момента,в който не го номинират Simple Smile
Цър-цър-цър стил Simple Smile До момента на появяването на котката.

# 87
Накрая Мила може и за Бо да гласува. А Джули да гласува за някой друг, тя е непридвидима.

# 88
Дали Алекс се включва някъде в мрежата с коменари за сезона?

# 89
  • София
Не, почти нищо няма от нея.

Общи условия

Активация на акаунт