🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 510
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Абе аз не мисля точно така, ама нейсе.
А и не мисля, че Йо и Бо бяха съвсем равнопоставени.

# 106
Не се заяждам, наистина ми е интересно. Не броиш ли, че когато бяха на плажа Анелия няколко пъти каза, че не желае да гласува за Зоран? Когато бяха на награда няколко пъти каза, че не иска да играе с Драго? Или имаш предвид, че е трябвало да отиде и да ѝ каже ще гоним Драго, Борислава има идол. В такъв случай обаче аз не вярвам, че Ганка щеше да играе с Анелия, въпреки че сега го твърди. Щеше да преориентира повече гласове към Зоран и да изгонят него.
Аз съм на страната на Ганка в случая. Разбирам Анелия, прекрасно, обаче, тя просто трябваше наистина да й го каже. Ясно, открито, директно. Не с недомлъвки. Заявяваш направо.
Прекрасно разбирам Ганка . Вярвам й.

# 107
Абсолютно. В очите на Ганка, те с Анелия бяха едно цяло, приятелки, както Йо и Бо. Ако например Бо беше предала Йо, както Анелия предаде Ганка, едва ли щеше да се гледа по същия начин обаче.
За мен тонът на Ганка изобщо не е заповеднически, нито е злобна или зла. В нито един момент не ми е изглеждала такава. Всеки има различен начин на комуникация, тя като чувства толкова близка Анелия и го приема като нормален разговор. Не заповядване. 

Аз съм на страната на Ганка в случая. Разбирам Анелия, прекрасно, обаче, тя просто трябваше наистина да й го каже. Ясно, открито, директно. Не с недомлъвки. Заявяваш направо.

# 108
Най-гладната с предимство в игра и паста за зъби. Има много ирония в това. Joy

Голям късмет с тези 7к за Бо и откупеното право да посочи двамата посланика. Невероятен шанс.

# 109
SmileМоа ли да скачам.

# 110
Най-гладната с предимство в игра и паста за зъби. Има много ирония в това. Joy

Голям късмет с тези 7к за Бо и откупеното право да посочи двамата посланика. Невероятен шанс.

Дааа 🥳

# 111
Голяма късметлийка е Бо.

Денис ми е супер невзрачен и с нищо незаслужаващ  да е там. И той прави каквото му кажат.

# 112
  • Другата България
Не се заяждам, наистина ми е интересно. Не броиш ли, че когато бяха на плажа Анелия няколко пъти каза, че не желае да гласува за Зоран? Когато бяха на награда няколко пъти каза, че не иска да играе с Драго? Или имаш предвид, че е трябвало да отиде и да ѝ каже ще гоним Драго, Борислава има идол. В такъв случай обаче аз не вярвам, че Ганка щеше да играе с Анелия, въпреки че сега го твърди. Щеше да преориентира повече гласове към Зоран и да изгонят него.
Да  пропусне идола.
Но за другото да каже. Така щеше да тества и лоялността на Ганка.
Оффф, от тел съм и не ми се кълве, а не, че не ми се коментира подробно.

# 113
Много ми е забавен този епизод с търга! Joy
Денис доста живна. Бо милата не е за храната, а за стратегията. А Карин не уцели храна и издивява Joy
Зоран както винаги хитро играе. Купува и препродава.

# 114
Хаха, Владо съвсем ги разлигави с тая ракия. 😁 голям майтап.

А как се върти играта. Ако племената не се бяха разделили на три, Бо и Йо най-вероятно щяха да изгонят Денис на следващ племенен съвет. Това обаче не стана и в крайна сметка сега Денис е човекът на който Бо може да се довери, даже бих казала, че на нейно място бих се доверила повече на него, отколкото на Зоран. Между другото Зоран много ме разсмя с репликата към Владо, че му оставя стотачка да си купи кафе 😁

И аз за разлика от други тук харесвам Карин до голяма степен, но ще излъжа, ако кажа, че не ми стана много смешно, че точно тя се оказа само с кирливото предимство (те няма да изгонят нея и без това) и с паста за зъби.

# 115
Добър избор на Бо, очакван до голяма степен. Не допусна грешка. Прати хората с които играе и на които вярва.

Страхотен край на търга. Браво на Зоран, не го направи, за да печели точки пред останалите. Просто 7>1. И беше възнаграден за постъпката си. Разкошен край на аукциона.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 22:00 от Bengun

# 116
Страхотен е Зоран!❤

# 117
Браво на Зоран! Разчувства ме. ❤️

Само Зоран имал дете..
Алекс на колко е?
Много необвързани хора навсякъде..

# 118
# 119
Зоран е пълен кавал и това го казвам с най-топли чувства. Такъв образ всеки се нуждае да има в живота си, защото и с добрите, и с лошите качества остава следа. Пък и накрая доброто винаги взема връх в такива като него, дори и да се борят със своите демони, както май е бил и случая със Зоран. Симпатяжко.

Хубав жест и на Карин. То е ясно, че тя не отдаваше толкова почит на това предимство, което получи, но все пак това, че импулсивно почувства да го отстъпи на Зоран беше страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт