🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 487
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Аз не мисля, че са се опитали да ни заблудят, че са такива цените там. Цените за местните със сигурност не са такива. Само, че местните там в близост до тези необитаемите острови се издържат предимно от Сървайвърите, правят конструкции, транспорт, осигуряват храна за екипа и тн.

Друг път обикалят повече сергии, но сега заради короната, не можеше да стане. Екипът каза, че доста са се пазили, за да не се провали продукцията. Така че не биха ги пуснали да ходят, където си искат. На една сергия са им дали всичко и да избират.

# 796
И аз видях, че стана на петна ръката, а после посиня, но мисля, че е заради превръзка, здраво я стегнаха над ухапаното.
Да,и аз това видях. Ръката ѝ беше синя и надута. Виждала съм същото наживо,но от ухапване от пепелянка. Мисля,че не беше само одраскано.

# 797
Като толкова искат Кари вечно да е нахранена, защо пък не се сетят да я изгонят на съвет? Елементарно е.

# 798
Не се учудвам на добрия английски на продавачката,официални езици там са два- местния и английски. Имала съм колежки филипинки,говорят езика без проблеми.

# 799
Не се учудвам на добрия английски на продавачката,официални езици там са два- местния и английски. Имала съм колежки филипинки,говорят езика без проблеми.
Ехе,ама и нашите сървайвърки се справиха отлично!

# 800
Ехе,ама и нашите сървайвърки се справиха отлично!
Да! Браво на Анелия за английския! Кари също много добре!

# 801
Така е. Даже си имат име за това - taglish, демек комбинация от тагалог и английски. Това е най-практикувания език във Филипините сред хората под 40, а предполагам често и при по-възрастните, ако работят с младежи, или клиентите им са младежи. Излишен факт, който ви сервирам 😆

# 802
Равностойна игра между Мила и Ганка. Условието пак можеше да е до 8 познати двойки, но плочките беше редно да са повече. Мила се разконцентрира и отвори вече отваряна плочка - първата с моркова, на практика загуби ход, а и след жребия стартира втора...
Да е здрава Мила, хич не е сгрешила предаването, да не я виждам в Игринаневолята, че тогаз вече ще ме разочарова много! Smiley
Играта за награда не ми хареса. Не съм по конспирациите, но случайно загледадах подредбата на картите с имената, Анелия е два пъти на най-долния ред вдясно и една карта в центъра. Та мисълта ми е, че докато посвикнат всички се целят предимно в средата и така отпаднаха по-лесните "мишени", а нейните карти се оказаха трудни.
За пазарчето явно си е постановка, няма как да им разрешат да се нагрябят с продукти. Дали 5000 или 500 ф.песо все това щяха да купят. Wink
Дилемата отново беше да излапаме ли гофретите сами или да ги споделим. Аз вече се смея с Кари, още ми е пред очите омазаната ѝ устичка от тортата, която ядоха с Ганка на търга. Ми гладно е момичето, то по нея само мускул, ако все е била на диети и е съобразявала какво яде, сега една купичка ориз и 2 миниатюрни питки не ѝ стигат. Ето, че и други са мрънкали - Денис и Ванко проплака, но нейнят корем най-силно е къркорил. Simple Smile

# 803
  • София
Да, това с колибата за преговорите и арбитрите за втората фаза е много досадно. Особено когато останаха съвсем малко хора. Излишно е, при положение, че има и идол. За първата фаза с племената беше много яко. Вече не е. Имаше и анкета в която със сериозно предимство потребителите тук гласуваха срещу тази колиба и арбитър във втората фаза на играта.

Бо и Денис отговарят на въпроси в Инстаграм.
Бо е много естествено красива жена и много интелигентна. Мъжът и е голям щастливец.

По памет ще преразкажа най-интересното, ама някои неща вече ги забравих, твъдре много въпроси и отговори.
Имаше и много въпроси на които отговаряха иронично или директно си се майтапеха и не бяха сериозни. Добре им се получи като цяло.

И така:

Ани е казала на Бо, че ще гласува за Денис.
Така или иначе, Бо нали го чу Ванко. Абе били са си подковани за съвета, но то винаги си има риск, защото може да е подвеждащо. Ами ако ги бяха пуснали по пързалката и гласували за Бо?
Ето защо и Зоран е казал това за грешката, когато написа името на Ганка. Да не изглежда глупаво при неуспех.

Освен за тарантулата ухапала Ивайло и за която вече знаем, оказа се, че паяк е ухапал Милен в старото Ифугао и бузата му се е издула сериозно.
бтв: Интересно, че продукцията не показва тези неща, а така много хора биха се стреснали и биха приели по-сериозно случващото се, защото има не малко българи според мен, които си мислят, че са на курорт там.
Поредна грешка от bTV!!!

Изобщо имало много змии, паяци и медузи. Пръскали с някакъв препарат да гонят гадинките, ама трудна работа...

Игрите се провеждали през деня, в най-голямата жега (добре де, не може ли да е рано сутрин, когато са и най-свежи след сън, дори и 2 часа да е)

Бо би искала да игре със следните стари сървайвъри: Ваня и Жени ; Занев ; Митко (рибешката глава) и Бърканичков

Заради ориза, който са консумирали основно, всички са имали проблем със запек. Някои с много дни не са ходили по нужда. Бо каза 20 дена, ама това е по-скоро израз да подчертае, че е имало наистина проблем. Не мога да си представя 20 дни да не отделиш баластрата, това си е опасно направо...

Аукциона е бил и за двамата най-приятното изживяване засега, защото Денис се е наял и пийнал ракийца, а Бо, че е спечелила бонуса за посланиците в колибата, защото е знаела, че ще има и внимателно е следяла играта. Отишла е там само заради това, не заради храна и пр. неща. Уау! И е успяла и за това е горда със себе си.

Много е горещо и влажно, трудно се издържа. За Бо спането е бил най-големия проблем, както и горещината и влагата. За Денис липсата на храна. Денис имал много кариеси и го болял и зъб.

Бяха единодушни обаче, че въпреки всичко на Виктор му е по-трудно да оцелява в Ергенът... 😅

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 13:18 от Diavolo

# 804
  • Sofia
... а Бо, че е спечелила бонуса за посланиците в колибата, защото е знаела, че ще има и внимателно е следяла играта. Отишла е там само заради това, не заради храна и пр. неща. Уау! И е успяла и за това е горда със себе си.

Хехе, бях убедена в това, писах го някъде назад. Браво на нея!
И мерси, че сподели тук, че ми е трудно да ги следя в инстагр.

# 805
Предполагаеми гласове на играчите във финала според мен след осма седмица
( хоризонтала - персонален вот, вертикала - обобщен вот за играча )

АлексАнелияБоГанкаДенисДжуДрагоЗоранИванЙоанаКаринМила
Алекс                                                      
Анелия                                                            
Бо                                                            
Ганка                                                            
Денис                                          
Джу                                                      
Драго                                                            
Зоран                                                      
Иван                                                            
Йоана                                                      
Карин                                                                  
Мила                                                      

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 13:40 от Bengun

# 806
  • София
При мен след седмица 8

++
Борислава

+
Зоран, Денис и Анелия

=
Карин и Ганка

-
Ванко и Алекс

Ганка бързо я извадих от минуса. Тя е играчът с много лакатушения този сезон. Плюс, равно, минус, после пак нагоре и така - нагоре-надолу с асансьора. Но това е по-скоро добре, защото означава, че участника ще се запомни!
Специално за тази седмица, тя единствена се усети за грозящата ги опасност, но останалите ''умници'' около нея изобщо не допуснаха, че може да се случи нещо подобно.
Особено от Карин съм разочарован, че така лесно я заблудиха.

На Карин махнах плюса до равното, защото продължава да е една дълбоха тиха вода. Не можеш да я разбереш и нито да я харесаш истински, нито пък да не я харесваш. Но това по-скоро не е на добре...

Денис се завръща на плюса след голяма пауза (в началото ми беше сред топ фаворитите). Все повече се убеждавам, че това неговото е тактика и засега поне тя му носи успех.

Ани започна леко да ми се губи от фокуса. Продължава да е на плюса, но е по-близо до равното, отколкото Денис.

Зоран си е бетонен плюс, а Бо все така категоричен лидер.

Общо взето оттук-нататък трябва да стане някакво чудо, че да има сериозни размествания при мен...

# 807
Време е за обзор и плюсове и минуси.

След осма седмица

два плюса - Бо, Зоран
плюс - Ганка, Карин, Анелия
равно - Александра, Денис
минус -  няма
два минуса - няма
Легенда на играта - Ванко

Предходните седмици
Скрит текст:
Реших да го пусна преди лайфа, ще нанеса корекции ако се наложи след него с различен цвят.

След седма седмица

два плюса - Бо, Зоран, Анелия
плюс - Мила, Ганка, Карин
равно - Драго, Александра, Денис, Ванко
минус -  няма
два минуса - няма

Предходните седмици
Скрит текст:

След шеста седмица

два плюса - Анелия, Бо
плюс - Мила, Карин, Ганка, Зоран, Ванко
равно - Драго, Джулиана, Александра, Денис
минус -  няма
два минуса - няма

Предходните седмици
Скрит текст:
След четвърта седмица

два плюса - Анелия
плюс - Мила, Карин, Ганка, Бо, Зоран, Йо
равно - Иван, Драго, ПъмпРън, Георги
минус -  Александра, Денис
два минуса - Джулиана

И резултата при мен след едно дълго обмисляне след пета седмица

След пета седмица

два плюса - Анелия
плюс - Мила, Карин, Ганка, Бо, Зоран, Йо
равно - Драго, Ванко
минус -  Александра, Денис, Джулиана
два минуса - няма

Няма да коментирам дълго този път. Две промени само при мен, и много вероятно играчите ще завършат сезона на тези места, на които се намират в момента. Анелия за първи път се спусна от двата плюса в плюса. Логично следствие на играта и през последните две седмици. Още след съвета, на който Драго беше изгонен написах, че е опасно близо до червената зона относно вота на журито. Но за мен вероятността да стигне финал в конфигурация, която да и позволи да консолидира журито зад себе си е практически невъзможна, така че официално я свалям от позицията на претендент за титлата "Последен оцелял". И другата промяна - Ванко. Не ми се вместваше в нито една оценка това, което направи на съвета при изгонването на Ганка.  Много мислих дали да не го кача в отделна категория и в крайна сметка се реших на тази стъпка. Мястото на категорията е след двата минуса, дали е съвпадение Joy

# 808
И аз гледах отговорите в Инста на Бо и Денис. Бо се държи неприятно там. Високомерна е, лигави се и демонстрира огромно самочувствие. Никога не можах да я харесам напълно и явно има защо.
 Денчо е пичага. Гласувам за него, Бе!
Бо каза на въпрос дали би играла с човек, който не харесва в името на общи цели "разбира се, аз никого не харесвам там". Всичко, което е предприела е с някаква цел и е обмислено предварително. Никога не прави нищо хаотично. Не желае да бъде разбира се, на финал с Ани и Кари.
Денчо каза, че Ванко и Гани живят заедно. Попитаха ли дали те са заедно с Бо и тя показа мъжа си, а Денчо каза, че е с Джулката.
Имат право на слънцезащита, защото слънцето е жестоко там и по Библията на предаването си носят.
Подиграват се тънко за Кари за постоянния глад.
Попитаха ги дали четат тук в Бг мама и Бо каза, че четат, но Денчо не може да чете.

# 809
На мен ми хареса много коментара на Денис - Не знам вика за следващия съвет, аз до тук съм участвал в три епизода само Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт